Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] SUPER HIT - XenoxMT2 - itemy od GM oraz NAVI !

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwni są dla mnie ludzie co jadą pawemola, ze jest mlody. Moze jest jakims tam 14latkiem, ale ogarnia metina niz nie jeden specjalista na tym skuriwałym forum.

Daronian robi wszytko zeby zaistnieć w internecie, tutaj jakies badziewne tematy, konkursy, bycie gm, nie wiem po co mu to. Albo wciskanie ludziom kitu ze swoim wiekiem, jaką trzeba być pizdą zeby mowic ze ma sie 21 lat, podczas gdy ma sie ledwo 13?

Beka z ludzi i tyle. Xenox to spoko serwer do zabawy, mozna ponabijac sie z małolatów, rowniesników (wiekowo i intelektualnie ) daro.

Tutaj ode mnie ogromna piona dla pawemola za zrobienie tej serwerowni, napisanie wielu fajnych skrytpów. Olewaj tych ludzi, i rób co masz robić.

5

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam EQ z Navi na Tiverii, ale mama mi zabrała kabel od komputera i piszę z komórki. Jak odda to wstawię.

KONTO TEGO UŻYTKOWNIKA ZOSTAŁO ZABLOKOWANE

Opublikowano

RuchPalikota co za idiota. Tak sprawdziłem... przed wstawieniem tego tematu na Xenoxie było 3000 osób. Potem wystartował Draneor, AvalonV2, etc i nikt tam nie gra prawie. xD

Najstabilniejszy serwer tego roku już wystartował! Dziennie ponad 3.000 osób online.

Brak bugów. Doświadczona administracja! Nie możesz tego przegapić. AvalonV2! (

prezentacja)

Opublikowano

Do adminów Xenoxa, zróbcie w itemshop kategorie Navicat czy coś takiego, i załóżcie pakiety na eq. I tak, każdy wie, że GM sprzedają, więc chociaż na tym legalnie będziecie zarabiać :)

sygnlamborginipro.png
Opublikowano

xenox juz od dawna jest gownem pisalem o tym kiedys

ponieważ ?

Opublikowano

ponieważ... większość nigdy tam nie grałą i tylko głupio się wypowiada nie wiedząc nic na ten temat. Xenox był zajebistym serverem ale do czasu gdy max bronie /zbroje były na 180 i v9 groty a potem już te kd ludzi , um , nowe eq zepsuły go.

wipek.pl

Opublikowano

RuchPalikota co za idiota. Tak sprawdziłem... przed wstawieniem tego tematu na Xenoxie było 3000 osób. Potem wystartował Draneor, AvalonV2, etc i nikt tam nie gra prawie. xD

Oj dorianin czy jak ci tam, nie chce nawet znać twojego nicku - on jest idiotą? jedynym idiotą, którym tu jest to ty. Chwalisz sie tym avalonemv2, którym ddosujesz inne serwery, bo są lepsze o.O może i xenox to gówno, ale po co wyzywasz go od razu od "idiotą"? wiem już dlaczego cie tutaj nikt nie lubi ja też cie z całego serca nie lubie strasznie sie ciesze, że bana dostałeś w końcu nie będziesz oczerniał tego forum - hahaaha do tej pory nie ma tych ssów nowych hymm mama ci kable od komputera zabrała za kare? i wyrzuciła. A wiadomości piszesz z Kibla, który ma androida ;_;

Takie osoby jak ty mnie irytują piszą, że inni są dziećmi 13latkami a sam pewnie tyle masz.

Jeżeli chcesz to kontynuować zapraszam na ts.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

problem itemów z navi, dotyka sporej części serwerów, chęć prywatnego zysku gm pokusa szybkiego zarobku, niszczy serwer oraz może zniszczyć "właściciela". gdyż w tym momencie, jeśli na serwerze działa item shop, gdzie pozostali gracze inwestują realną gotówkę, administrator oszukał. Zatem gracz może nawet sądownie domagać się doszkodowania, zwrotu poniesionych kosztów a być może i zadośćuczynienia.

Temat uważam za dobry, powinien istnieć być przestrogą dla innych graczy.

Opublikowano

http://zapodaj.net/c...669800.jpg.html

kolejne navi na xenoxie :)

administracja to dzieci 12 letnie którzy wgl nie potrafią ogarnąć serwera , codziennie serwer pada bo zje bany pawelek nic nie potrafi

Po 1 to nie jest NAVI sam mialem 27 um zrobilem na BSie. :) No no xenox dno ! Żal m itych 3 miesięcy troche co tam grałem ale osiągnołem all. :)

Mam 3x konta i to zbanowane.

1 ) konto woj all eq itp.

2) zajebane kdkami +5 :D Dziękuje Ci za nie ****** przy okazji. ;)

3) jakieś śmieci itp.

4 bronie chyba z 2 x masakra +5.

Admini tam. ?? Hmmm złodzieje. Okradają konta banują bez powodów. Mi zbanowali to nawet już chyba 2 miesiące nie odpisują za co.

najgorszy serwer. Istnieje tylko dlatego że jeszcze Pawemol i reszta leszczy dostają z niego sianko. :) Wiesz masz tu biżu z navi ale za to chcę 60 zł co nie Pawemol. ? :)

sygnatura1w.png

Opublikowano

Powiem tak , gralem tam miesiac , widzialem w chu* tych eq. Wszystkie wysylalem na support by cos zrobili.

Ale niestety, administracja jest przyje*ana jak paczka gwoździ i nic z tym nie zrobila. Postanowilem im wszystko wyspiewac na IRC'u.

Teraz?

Mam bana za prawde.

Pozdrowienia dla Anisy i innych dzieki ktorym ten serwer jest jednym z najgorszych serwerów w Polsce ;*

card.png
Opublikowano

25 um i -16 sr? takich bonow nie wbijesz , tak to navi -.-

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Raczej się wbije. :) Od szczecia all zależy. Navi to by było jak 30 + um ;x 35 itp Bo kumpel mial 31 um i t onie navi. :) 31 um - 20 % sr. ;)

sygnatura1w.png

Opublikowano

No to Ciebie zagnę , przy 30 um MUSI być śr w pobliżu -50 :)

Przy 20um to jest około -30 :)

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

No to Ciebie zagnę , przy 30 um MUSI być śr w pobliżu -50 :)

Przy 20um to jest około -30 :)

Widzę że się moge nie znasz trudno. :) To ja cb zegnę. Koleś miał 42 sr i 1 + na um. :) To nie było navi.

sygnatura1w.png

Opublikowano
To ja cb zegnę. Koleś miał 42 sr i 1 + na um. :) To nie było navi.

To teraz dowaliliście obaj swoją wiedzą, nie możliwe są śr 42 i um na +, a um 25 sa możliwe. A jak dalej chcecie się kłócić to pierw poczytajcie to: http://wiki.metin2.p..._umiejÄtnoĹci

Na dole są linki to poszczególnych broni, gdzie jest napisane, w jakiej broni można mieć jakie śr i jakie um.

Mam nadzieję że pomogłem w tej bezsensownej kłótni.

Opublikowano

Jakie miszcze z was wszystkich co te eq rozdają, xenox kiedyś był fajny ale teraz to beznadzieja.

dobrze że dawno skończyłem z tą grą a w tym dziale jestem tylko dla śmiechu. :P

graphic.png

Opublikowano

Jeżeli nie podpłacisz na tym serwie, to nic nie osiągniesz. Ja chciałem, żeby oddali mi passy, bo zapomniałem, to napisali, że nie ma takiej opcji, więc napisałem im żeby sprawdzili i porównali moje ip z tamtego konta, to napisali że nic nie da się zrobić, ale jak wspomniałem że mam kase, to odrazu "wyślij SMS";/

h6IduA1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...