Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] SUPER HIT - XenoxMT2 - itemy od GM oraz NAVI !

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisał wyżej chyba, że ma problemy rodzinne i 5 osób z jednego komputera korzysta?

PS: Niech się szybko rozwiążą

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

Kij z privkami. Korupcja i niekompetentni GM zawsze będą. Gdyby właściele najwiekszych privków w Polsce by się złożyli+ dobrowolne dotacje od graczy, wtedy można by pomyśleć o wykupieniu licencji od Ymiru i stworzenia konkurencyjnego "legalnego" privo-oficjala. Ymir na 2013 rok wraz z Webzenem wrzucił w swoim budżecie duże pieniądze na rozwój ze strony walki z piractwem i conajmniej 2 nowe gry.

Życzę powodzenia wszystkim właścicielom priwków.

'Nachapajcie' się złotówek jak najwięcej póki można, bo w najbliższych latach, kilku ludzi może dużo zapłacić za procesy ;)

A tak wracając do tematu : xenox to idealny przykład itemshopu z opcją gry w prezencie ;)

100zł ma tam większą wartość niż 500 godzin gry...

Mimo wszystkich niedogodności, po każdym privie wracam i tak na starego dobrego PL'a.

Opublikowano

DAE ma wrażenie, że z MPC zrobił się jeden wielki scenariusz do takich programów?

Mpc jest dobrym forum, tylko niektórzy użytkownicy go psują. Najbardziej znanym z nich jest Daronian.

Ta 13, od razu 5. Tak trudno sprawdzić datę urodzenia na profilu. Albo ta twoja mądrość, że mając hasło do localhosta mysql można wejść na roota. Boże, jak tacy ludzie się w ogóle rodzą...

@ Pawemolu widze że takie wypowiedzi u Ciebie na pożądku dziennym.

Sam nas uswiadamiasz że masz te 13 lat <Raczej mniej> xD

Oskarżasz Daroniana o wszystko ale nie przyjdzie ci do tej pustej pały że anisa raczej też brała udział w tej sprawie... <_<

Nie zdziwilbym się gdyby anisa nie wyrolowała też ciebie ^_^ . A może to ty też brałeś w tym udział? troche kasy dostałes i teraz swiecisz oczami i bronisz anisy. o.O

@ Daronian wrzuć te screeny ;) Bo nikt ci nie uwierzy

Pozdro. B)

hahaah1.png
Opublikowano

Nie odpisuje na GG w sprawach serwera praktycznie nigdy. To mój prywatny numer i nawet jeśli ktoś w jakiś sposób go zdobył to nie życzę sobie tam spamu - od tego mamy forum oraz support. Więc nie miej proszę do mnie pretensji...

Tak jeżeli bym nie wbił do suportu to by wisiało więcej niż 500 zgłoszeń ale was to uj obchodzi

Opublikowano

xenox ty syf kiedyś kupiłem za 40zł eq navi a na 2 dzień dostałem bana xD

dziwi mnie to dlaczego tyle ludzi tam gra :mellow:

7677c2d099021b833a41caee5dccf471150.254.196.253images.jpeg

Zakoduj se Romanie nigdy tobie nie wybaczę

Za to propagowanie tych kłamliwych przeinaczeń

Za to, że ludzie, których szanuję prosto z serca

Nie wiedza już co myśleć boś ich sprytnie ponakręcał

Opublikowano

Itemy dość ciekawe, ale z tą ilością zbrojek to tam wiesz. Ja tam grałem kiedyś 234 lv ninja archer, miałem 4x łuk na 220, 4x zbroja na 230 i sam wszystko robiłem, wszystko 15 um+ miało (bronie), a zbroje miały abs'y, itemy miałem na każdą klase inne eq, więc da się takie zrobić. Ale te twoje kolczyki już mnie rozwalają, chciałbym takie. : D

Opublikowano

Moim zdaniem to wszystko to jest ściema. Nikt na takim serwerze jak Xenox nie rozdawał by itemów. Jest kilka wyjaśnień. Albo daronian chce się za coś zemścić albo to po prostu kolejny neos który robi sensacje z czegoś czego nie ma, lub zazdrości takiego serwera i chce, aby upadł żeby zrobić z siebie Pro Kretyna. :)

Tylko debile uwierzą w te screeny. Po 1 nie ma daty wykonania ich, po 2 taki screen nie jest trudno zmontować... Jeżeli pokażesz niezbity będzie można ci w stanie uwierzyć. Ale tak nie będzie bo wymyślanko typu mam screen z bonami 32,000% na kompie a komp jest zepsuty, jutro powiesz ze usunęły ci się screeny bo formata musiałeś zrobić, a pojutrze jeszcze powiesz że komornik przylazł i ci zapieprzył.... Weź daj spokój... w takie rzeczy nie uwierzą nawet dzieci ze żłóbka.... To jest po prostu dziecinado-kretynada w której najważniejsze role pełnią ci co w to wierzą.

Opublikowano

Progościu rozpierdoliłeś mnie szczerze na jebane 20 kawałków.

Pewnie nawet na tym serverze nie grałeś tygodnia tak więc się nawet nie wypowiadaj leszczu.

Kiedyś jak był na FORUM dział ZGŁOSZENIA to codziennie pojawiały się ss'y z rzekomym "bon hakiem" bo mieli po 1k na klasy w zbrojce.

Ale widać że noob dorzuci 3 grosze by obronić ŚWIĘTY team.

Pozdrawiam św. aniske :* (blef).

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Moim zdaniem to wszystko to jest ściema. Nikt na takim serwerze jak Xenox nie rozdawał by itemów. Jest kilka wyjaśnień. Albo daronian chce się za coś zemścić albo to po prostu kolejny neos który robi sensacje z czegoś czego nie ma, lub zazdrości takiego serwera i chce, aby upadł żeby zrobić z siebie Pro Kretyna. :)

Tylko debile uwierzą w te screeny. Po 1 nie ma daty wykonania ich, po 2 taki screen nie jest trudno zmontować... Jeżeli pokażesz niezbity będzie można ci w stanie uwierzyć. Ale tak nie będzie bo wymyślanko typu mam screen z bonami 32,000% na kompie a komp jest zepsuty, jutro powiesz ze usunęły ci się screeny bo formata musiałeś zrobić, a pojutrze jeszcze powiesz że komornik przylazł i ci zapieprzył.... Weź daj spokój... w takie rzeczy nie uwierzą nawet dzieci ze żłóbka.... To jest po prostu dziecinado-kretynada w której najważniejsze role pełnią ci co w to wierzą.

widze że jestes ostro yebniety w dekiel bo raczej nie wbiłeś na tego serwa i krytykujesz po co miałby sie zemścić jeżeli miał tam gm ?? A neosem to ty jestes bo wbijasz w nie ten temat dla ciebie dział dzieci już tu zamkneli więc wyjdź z tego forum

Pozdro <_<

hahaah1.png
Opublikowano

Co do ss'ów to jest jednym słowem żałosne. Sam serwer jest jednym z najżałośniejszych serwerów Polski i jeszcze Szanowni GM'owie rozdają equ z Navi. Jednym słowem Administracja tego serwera robi sobie bardzo dobrą reklamę i na pewno wiele osób pójdzie do nich grać. :)

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Eq navi, eq od gm kolegi norma na kazdym privie

Chociażby taki server yitian2

Wbilem na slub sobie, mialem ledwo mini hwanga i nimfe(juz myslalem ze bd pro koxem) A tu [GA]FrosT wywala itemki ^^

Jakims cudem tak sie trafilo, że złapałem 2 magi i wachlarz na 80 C:

Opublikowano

Grałem tam i wiem, że te itemy navi to prawda :)

Mentalem biłem po 1.5kk duchowym, a zaraz sura podchodzi i dostałem 10kk Z DUCHA. Grubo.

Koleżanka podniosła dzwonek na 9 lv 500inta po czym pokazała mi go na handlu a ja skonczylem przez to gre ;P

Robisz uczciwie eq przez 2 tygodnie, a jakiś cwaniak kupi za 10zł abs'y.

Tak samo było z VIPEM. to pamiętam doskonale..

pewien gracz (KSENACOŚTAMCOŚTAM) kupił sobie vipa za kilkaset złotych :) ciekawe od kogo..

Opublikowano

Heh bo administracja to powinni być dorośli ludzie którzy nigdy nie grali w metina to by to ogarneli i wszystko było by ok

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

No w końcu ktoś się zajął Xenoxem. Wypowiadałem się na ten temat w publikacji, ale to co pisze autor (nie ważne czy był tam gm'em ) to zupełna prawda. Ci, którzy mu zaprzeczają albo sami mają takie rzeczy/kontakty, albo brali udział w sprzedaży. Kiedyś na serwerze wszystko załatwiał JORDAN oraz jego przydupasy, jakaś 14'tka rozbierała się na skype za udział w tym procederze, team to kompletne dzieci w gildii WeAllDie na pewno był Detronix grający na zwykłych postaciach z niezwykłym ekwipunkiem. Posiadam screeny na wiele rozmów, rzeczy, kontaktów, ale uploadowanie tego i tak nie zda egzaminu. Głowy 12 latków szukających zabawy po serwerach nie zajmą się tym że grają na serwerze skorumpowanym, także bez sensu jest umieszczanie tego. Szczyl który nad tym panuje próbuje odwrócić kota ogonem, dorośli ludzie się podorabiali na tym serwerze. Chętnie podam nicki, screeny etc. mieszające tego "pawemola" w najgorsze bagno. Zrobie to wyłącznie na PW. Wybaczcie za składnie i interpunkcje, pisane na szybko.

Opublikowano

Powiem tak admnistracja Xenoxa - Dzieci 13-15 lat.

Pawienieno ( niepamiętam jak tam masz ) to jednak ty zrobiłeś tamte SSy z tym "pr0 eq" byłeś tam przecież GMem zrobiłeś druga postać wpakowałeś tam itemki zrobiłeś screeny żeby siię zabezpieczyć a potem jak coś to udupić server. Administracja ? Aż mnie głowa boli..

Ja robie mały test na admnistracji serverów przed tym zenim jeszczę zaczne tam grać.

XenoX, Gondor, Yitian2 mogę wymienić jeszcze z 10 serverów.. Nawet na PLu GMowie sprzedają itemki.. Ale oni chociaż pomyślą jeżeli planują takie rzeczy ; - )

Czekam aż temat się rozwinie ale żeby wszystkie servery były tu umieszczane, np: Nazwa Serwera: GównoNieServer SS: gównogówno.blabla Coś od siebie: Administracja sprzadaje itemki, nie grać tam i choj. ; ]

Opublikowano

Dobra, a wykluczając team? Jeżeli team nie jest w to zamieszany to co? Proste.... KAŻDY soft ma w sobie jakieś dziury. FreeBSD również, ale wasze tępe mpctowskie łby tego nie zauważają. Co to da ze cały mysql jest skierowany na localhost?? SKORO ktoś sobie wejdzie to gry, znajdzie taką dziurę w metinie i nie potrzebne mu żadne hosty bo łączy się z localhostu. Wtedy ma całkowity dostęp do bazy mysql(o ile użytkownik z którego korzysta metin2 ma prawa tylko do odczytu swojej bazy, bo jeżeli nie, włada całym mysql i tutaj się kłania query znane na mpc jako

GRANT ALL PRIVILEGES ON *.* TO 'uzytkownik'@'localhost' lub czasami debile dają % i do tego jeszcze root :D :D :D

WITH GRANT OPTION; który daje użytkownikowi całkowity dostęp do bazy mysql. Oczywiście taką dziurę można znaleźć i załatać. Co jest potrzebne?? Licencja Metina 2, umiejętność znalezienia dziury i jej załatania co nie jest wcale takie proste. Jak znaleźć?? Umieć znajdować. Jak załatać?? Umieć łatać. Jak umieć łatać?? Umieć programować :) Proponuje się odrazu chińskiego do tego nauczyć. Można oczywiście napisać do twórców metina, aby udostępnili dodatek który to zablokuje. Metin2Pl to raczej ma :) Oczywiście nie dadzą wam tego za darmo i zapytają najpierw czy posiadacie licencje. Nie koniecznie na każdym metinie muszą rozdawać eq. Niektórzy(czyli prawie wszyscy) nawet nie wiedzą że coś takiego jak dziura istnieje. Oczywiście, dziury nie znajdzie jakiś lipny amator, chyba że posiada do tego program.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To pewnie ty to zachowales jak byłeś GM ale cie wywalili bo plackiem byłeś i teraz to eq pokazujesz.

To pewnie ty to zachowales jak byłeś GM ale cie wywalili bo plackiem byłeś i teraz to eq pokazujesz.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

up.

prawie jak na Evenye :(

pracował jak ciężki przemysł, bez żadnej domieszki chemii bo talent to dziesięć procent, reszta to morderczy trening.

Opublikowano

Pamiętam, że ten serwer jakiś najgorszy nie był, ale to tylko przez jakiś tydzień, potem złożyłem EQ z którym powinienem kłaść każdego. Podchodze do pierwszego... BACH! 1,1kk - ładnie. Podchodzi do mnie wojownik, jakis 80-90 poziom i dostaje z duchowego 10kk. Ten navicat to jest poprostu przesada, co on robi z fajnymi serwerami....

Pozdrawiam, cześć.

cześć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...