Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OverLimit-Online Cap130 Skill 130

WarCrow12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra od Ch*ja ludzi , a ja jestem jednym z nich :) Serwer bez zarzutów , przyjemnie sie gra , najbardziej spodobala mi sie ta wymiana na SoMy i SuNy :)

Wbijajcie :) Gram pod Nickiem : _NapleT_

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pisałem już wielokrotnie , że pod tą wersję silka nie ma bota . Musicie grać uczciwie , wbicie tam max levela to max 10h pewnie. A kiedyś był client specjalny , ale zablokowali go.

Opublikowano

wbice max lvla to jedynie 3-5h grania, wiem bo sam gram tu od 1,5 dnia i juz wbilem 3 postacie 130lvl ff, osobiscie moge powiedziec serwer dosc fajny i sa 2 polskie gildie.

kroko9115679.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam pobrałem gre wypakowałem włanczam Launcher zaczyna sie Update i po chwili wyskakuje błąd Update temp-file[c:\documents and setings\Przemek\Pulpit\Silk2\OverLimit_Online_Cap_130\TempPath\srextqsoption.dat] is damaged. Please try again. Wciskam ok i wyskakuje kolejny komunikat Update failed with error_code[7] Co z tym zrobić? Co źle zrobiłem? jak to naprawić? Proszę o pomoc

Opublikowano

Witam pobrałem gre wypakowałem włanczam Launcher zaczyna sie Update i po chwili wyskakuje błąd Update temp-file[c:\documents and setings\Przemek\Pulpit\Silk2\OverLimit_Online_Cap_130\TempPath\srextqsoption.dat] is damaged. Please try again. Wciskam ok i wyskakuje kolejny komunikat Update failed with error_code[7] Co z tym zrobić?(nic) Co źle zrobiłem? (niewiem)jak to naprawić? (niewiadomo)Proszę o pomoc(Pomoc udzielona)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...