Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OverLimit-Online Cap130 Skill 130

WarCrow12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego mi sie Start nie pojawia ? odpalam ta ikone "Luncher" wlacza sie Options Youtube facebook exit a startu po 10min nie ma ? tak dlugo update ? czy co ? HELP PLEAS

Opublikowano

Ściągać czy nie ściągać? Opiszcie jaka jest sytuacja na serwie :D

Sytuacja :

- start w miarę ogarnięty po jednym quescie (1 min max) ma sie level 61 jedziesz na gapie 0 do 130. Po 2-3 dniach miałem na gapie 0 FF 130 i 52 mil sp wiec o to nie trzeba sie martwić.

- Ciekawy system broni : nova dropie w temple które jest w alex kazdy ma dostep do niego byle w pt, po zabiciu unique 130 wypadają bronie nova. Ciekawostką jest

quest na ulepszenie broni : 5 x nova = 1 som , 3x som = 1 sun. Realizacja questa polega na trzymaniu przedmiotów w inv i zrobieniu tp.

- Ubranie : normalnie set som i acc som lev 125 można wydropić z mobów lev 120 z tym nie ma problemów - rate drop taki ze prawie wypada cos z takego moba.

Hmm a może sun set ? Tu już ciężej ale też można załatwić - JC ( job coin ). 1 JC to 1 osoba zabita na jobie nie ważne jakiego gatunku ( thief czy trader ). Ogólnie 100 JC i chyba 2,4 bil to sun cześć. Z acc jeszcze ciężej - na evencie ( taki zwyczajny o flage ) zabijamy sie i mamy over coinsy; 300 takich + kasa to jedna cześć acc.

Zasada grania jest bardzo prosta : Ogarnąć sun broń i robić trade ( 15 min z samar do alex na 5* to 7 bil ( 7 mld gold'a ) ). Znacznie łatwiej jest zrobić nawet te 20 trade po 15 min i kupić sun cześć niż starać się o 100 JC. Z traderowania ogólnie kasa ciekawie leci z tym że thief'ów na tę kasę też jest sporo, zazwyczaj z sun setem jakąś premką, może ewentualnie scrolami (20% dmg)

Co do prem.... oczywiście tez można kupić. Koszt w zależnośći od debila albo łaskawcy 20-30 bil.

Serwer polecam choć te inspy mnie dobijają, jednakże świadczy to o aktywności sił wyższych które czuwają nad grą.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś mi pomoże ? ):

Odpalając grę przez OVAWorldss (zmodyfikowane na to nowe) wyskakuje mi szereg błędów :

http://pokazywarka.pl/vzfv4h/

Nie jestem w stanie temu zaradzić, może ktoś z was wie jak to naprawić ? :)

Dziękuje (:

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

33874.png

33966.png

4981.jpg

16023ph3.gif

Gram na takich serwerach jak :

• EROAD Martinok
  • Nefertity SRO Matteo
  • ZSZC Earth Martinok
  • Syndicate SRO Matteo i _Matteo
Opublikowano

Ktoś mi pomoże ? ):

Odpalając grę przez OVAWorldss (zmodyfikowane na to nowe) wyskakuje mi szereg błędów :

http://pokazywarka.pl/vzfv4h/

Nie jestem w stanie temu zaradzić, może ktoś z was wie jak to naprawić ? :)

Dziękuje (:

Ściągnij clienta z innego hostingu - mi to pomogło.

Zapraszam do nowej gildii United. Nick w grze: xCone

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Mam problem, ściągnołem clienta wypakowałem WSZYSTKO OK. <_<

Włączam gre i nie moge postaci zrobić. Wie ktoś o co kaman?? Nie ma żadnego wyboru postaci ani nic nie można kliknąć ; 8S

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...