Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OverLimit-Online Cap130 Skill 130

WarCrow12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu gdy wchodzę do gry to pasek skilli jest biały(chodzi o ten gdzie się czary wkłada ^_^ ) ? :ninja:

Paski hp w party też?? :ninja:

Czasem crashuje, ale idzie grać. 8S

Tylko te paski denerwują <_<

"Ci którzy nigdy nie zaznali prawdziwego bólu, nigdy też nie będą potrafili w pełni zrozumieć pokoju"

Opublikowano

stronka działa tylko długo się wczytuje ;) a transfer jest lipny;/ szkoda ze 4shared nie dziala by śmigło mi szybko;) a tak to 3,5h ściągania ^^

2h5mv6g.jpg
Opublikowano

Hej a wiecie wgl ile tutaj graczy jest ? czy to kolejny serw z typu gra nanim 50 osób na krzyż i nikt wiecej ?

Opublikowano

Serwer jest jeden z nowszych ludzi narazie dużo nie ma ale naprawdę polecam i na pewno przybędzie wielu nowych graczy ^_^

Opublikowano

no inspekcja potrwa prawdopodobnie do 20.00 jakiś duży update i przez chyba 2dni za każda 1h dostaniemy 50silków:). Zapraszamy do gildii :) PYYK pm KrwawaLala ;P

2h5mv6g.jpg
Opublikowano

ej cos ten serwer jest niedokończony bo pisze że niby na tej arenie 125- 130 powinien byc uniqe chyba czy cos a nic tam nie ma wchodzi sie i pusto zero mobkow

Opublikowano

ej cos ten serwer jest niedokończony bo pisze że niby na tej arenie 125- 130 powinien byc uniqe chyba czy cos a nic tam nie ma wchodzi sie i pusto zero mobkow

Piszesz o ty tj tam sa normalne spawny uniqe np jak isy

Polecam serverz zapraszam do gildi PM _WarCrow_ lub KrwawaLala :)

Czy mógł by ktoś wrzucić linka do samego Media.pk2?

Tu nie me media.pk2 jest ovi

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

Ktoś mi odpowie?

Czemu gdy się loguję mam jakiś biały pasek tam gdzie sie skille wkłada?

Skille się normalnie wklada, ale jest biały pasek i nie wiem o co chodzi:(

"Ci którzy nigdy nie zaznali prawdziwego bólu, nigdy też nie będą potrafili w pełni zrozumieć pokoju"

Opublikowano

Tego to nie wiem ja mam normalnie

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

Tego to nie wiem ja mam normalnie

Jak będzie server czynny, to wyślę Tobie ss'a może pomożesz bo tak jak nie widać to raczej nic się nie da :rolleyes:

Opublikowano

cos myśle ze ten serw bedzie taki sam jak ostatni serwer tych samych wykonawców ludzie nakupują silki i wgl a na serwie bd non stop inspekcja bo nowy wkoncu ludzie sie zdenerwują nie bd chcieli grać i serw padnie i wszystko na marne zawsze tak jest jak sa takie inspekcje długie bez sensu cos mi sie wydaje a jedynym stablilnym prywatem jest Purity nigdy prawie nie ma inspekcji gram tam okolo 5 miechow i dobrze sie trzyma caly czas eventy i wgl ....

Opublikowano

Jak nie ma inspekcji to piękny tam musi być syf ^^ bez urazy ale to jak często są online gm, eventy i inspekcje to właśnie świadczy o serwerze. Nie wyrobili się z inspekcją i ty BOTx twierdzisz, że ludzie nie będą grać bo się zdenerwują chcesz, żeby nie dokończyli inspekcji i to kilka h poszło na marne? Nie chcesz nie musisz grać Silkroad do cierpliwych należy ;)

Opublikowano

źle zrozumiałeś , tam nie ma inspekcji bo serwer nie ma bugów i nie potrzebuje inspy a gmowie sa cały czas aktualni . a tak dla twojej wiadomości to twórcy tego serwa mają bardzo ciekawe pomysły na serwy i zawsze z przyjemnością sprawdzałem każdy ich wypust tylko że zawsze byli wyzywani od oszustów i krętaczy bo ludzi kupywali silki wydawali kase a oni zamykali serwer i robili kolejny , i nie zwracali nic , i to jest jedyną wadą a to wszystko bylo przez te długie inspekcje . gram troszke czasu na ich serwach wiec wiem jeden z Gm jest polakiem mieszkającym za granicą i mam z nim dobry kontakt wiec wiem o co chodzi w tym , tylko ze on ma Gm w stylu Moderatora i nic nie moze zrobić ... nie ma praw do plikow serwa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...