Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shakes & Fidget Bot

Małpa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@olek dzięki, bardzo pomocne.

Pytanie do doświadczonych boterów, którzy botują jakiś czas. Jak z banami? Ktoś wyłapał? Ustawienia czasu najlepiej jak ustawić żeby być w miare bezpiecznym? POZDRAWIAM!

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Działa na tym nowym świecie?

Jak tak to jak ustawić?

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Mam pytanko:

Jak kurczę ustawić bota tak, aby po próbie zapisania ustawień nie wyskakiwało okienka żebym do konta wybrał świat i login. - mimo iż mam ustawione, a po tej informacji wszystko mi się psuje i od nowa muszę zmieniać te pliki w serwerze i w appdata.

Po próbie zmienienia ustawień:

NePRTj3.png

Gdy próbuję zmienić wtedy serwer (opcja wyłączona):

pYjwJyp.png

Ogólny rezultat tego wszystkiego:

aFlW2xb.png

Dodam że przed zmianą ustawień działa dobrze, robi questy, arenki itd. tylko kurczę jak zmieniam żeby questy robił co więcej złota dają lub coś innego to wtedy bum i nie działa ;/

652461476122967357515.jpeg

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

działa...

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Pewnie dziala , gdybym mial tylko stara liste ustawien to bym sprawdzil a tak to nie laczy , moze ktos uzywa , miejmy nadzieje ze tu zajrzy wkrotce.

Opublikowano

Dobra pokombinowałem , bot czesto crashuje jesli cos zle ustawimy lub sie wogole nie wlacza.
Jesli sie wogole nie wlacza musicie usunac ten plik z %appdata% i znow wlaczyc bota.
W country musicie wpisac swiat np "www.sfgame.pl"

W server musicie wpisac swiat , dla mnie to np. World 4 - "w4.sfgame.net".
Jak macie jakies problemy to piszcie u mnie narazie bot smiga.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

To działa ? Bo teraz próbowałem go uruchomić to nie mogę wybrać świata gry, jak sie zaloguje to nic sie nie dzieje, pobrane z oryginalnej strony. Pewnie była już odpowiedź na moje pytanie kilka str wcześniej ale jest sporo stron tutaj i ciężko byłoby coś znaleźć..

Opublikowano

To działa ? Bo teraz próbowałem go uruchomić to nie mogę wybrać świata gry, jak sie zaloguje to nic sie nie dzieje, pobrane z oryginalnej strony. Pewnie była już odpowiedź na moje pytanie kilka str wcześniej ale jest sporo stron tutaj i ciężko byłoby coś znaleźć..

musisz wprowadzac dane bezposrednio w configu

Hejo

Opublikowano

To config trzeba samemu zrobić ? bo nie widze go w plikach.

I możesz podać jaki wzór mam zastosować ?

Ogólnie to mam wszystkie postaci na s2 PL

Opublikowano

najpierw zrób jakikolwiek wpis dodajac konto w programie

przejdz do %appdata% i tam w folderze aplikacji masz plik tekstowy z kontami,

musisz przeglądnąć ten temat bo o ile pamiętam już to wyjaśniałem bardzo dokładnie.

Hejo

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...