Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JuanPleXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KUPIŁEM TO CHAMEM NIE BĘDĘ

:)

Public CoD4 Bot!.

Według mnie jest to najlepszy vip hack do czwórki.

Grałem na serwerze z 2 aimami i rozwalał ich równo

:).

Przytrzymujesz w, idziesz i uruchamiasz helikopter tyle akcji mieści się teraz w 3 sekundach. Teraz 5 minutowe zdobywanie killstreaka 3 to 5 sec.

Jeśli zrobimy multikilla bot odtwarza dźwięk : multikill. Dźwięków jest ok 30.

Dl:

http://speedy.sh/kWanD/Public-Elite-Bot.zip

Skan:

https://www.virustotal.com/file/43a4f245002f4b9aa75491be956376ee273eeed2b7f688e7e36a0e7951f4e40f/analysis/

Są to nie groźne wirusy. Kod cheata powoduje taki wynik.

Moderator potwierdzi te nieszkodniki ;-).

Wkrótce nagram film. Ten cheat jest zadarmo ale ta wersja jest vip, za 10$ więc aim szybciej napierdzia.

Staty miałem 138/0/58 na serwerze 50/50 sloty.

Zapraszam do testowania!

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

Kolejni na cheatach....

Bez cheatów Grać nie umiecie ?

"Respect must be earned. One wrong move and you're dead."

Opublikowano

KUPIŁEM TO CHAMEM NIE BĘDĘ

:)

Według mnie jest to najlepszy vip hack do czwórki.

Wkrótce nagram film. Ten cheat jest zadarmo ale ta wersja jest vip, za 10$ więc aim szybciej napierdzia.

Tym to dojebałeś, przecież ten hack jest darmowy już ponad 7 miesięcy, co chciałeś osiągnąć przez to "kupiłem"? A miałem wielką nadzieję, że nikt tego tu nie wrzuci. Orgy to dobry coder, lecz zrobił za dużo jak na publicznego hacka.

A jest wykrywalny ?

Nie.

Jak nie? Orgy napisał, że jest wykrywalny. Jak mod chce mogę podesłać linka do jego oryginalnego postu. Nieźle ludzi w błąd wprowadzasz.
Opublikowano

Tym to dojebałeś, przecież ten hack jest darmowy już ponad 7 miesięcy, co chciałeś osiągnąć przez to "kupiłem"? A miałem wielką nadzieję, że nikt tego tu nie wrzuci. Orgy to dobry coder, lecz zrobił za dużo jak na publicznego hacka.Jak nie? Orgy napisał, że jest wykrywalny. Jak mod chce mogę podesłać linka do jego oryginalnego postu. Nieźle ludzi w błąd wprowadzasz.

Poproszę, szkoda że narazie cisne na nim <3

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

Poproszę, szkoda że narazie cisne na nim <3

*na razie

Szkoda, że to, że na razie na nim "ciśniesz" nic nie znaczy. Pb kickuje od minuty do 2 godzin. Miałem gdzieś numer "violation", za którą pb kickuje. Jak znajde to dam. A linki prowadzące na inne fora są niedozwolone, więc mogę jedynie wysłać moderatorowi na PW. A czemu nic nie napiszesz na temat rzekomego kupowania?

Jako, że nie mogę dać linka - screen z jego wpisu, widać ładny, czerwony napis "Detected":

elitebotdetectedu.png

Opublikowano

ehem wszystkie hacki tu są detect :)

aa i do cholery mam błąd mscr100.dll czy coś takiego wpakowałem do win32 i nie działa

Daj + jak pomogłem :D nic ci nie zaszkodzi.

Opublikowano

pomoże ktoś mam błąd dll mscrv100 czy coś takiego mam zainstalowane ale dalej wywala błąd

Daj + jak pomogłem :D nic ci nie zaszkodzi.

Opublikowano

Na dole nad załącznikiem piszę march <3 propsy mózgu.

I co z tego? Wersja 6, którą wrzuciłeś była wydana w marcu i widać to na screenie.

Hobby: Visual Basic, Vicual C++, Html.

Czyżby twoje hobby to też kłamstwo? Co ma data do tego? Do hacka zostały dodane drobnostki takie jak name stealer i to nie robi hacka niewykrywalnego, hack ciągle kożysta z tego samego BASEHOOKA, KTÓRY JEST WYKRYWALNY! Mogłby być tam napisane, że w roku 2007 i to nie zmienia statusu hacka. Skoro znasz C++ powinieneś to chyba wiedzieć?

I dlaczego nic nie powiesz na temat rzekomego kupna?

Wersja 7, czyli nowsza potwierdza, że ten nigdy nie będzie niewykrywalny!:

lolpbw.png

Opublikowano

I co z tego? Wersja 6, którą wrzuciłeś była wydana w marcu i widać to na screenie.

Czyżby twoje hobby to też kłamstwo? Co ma data do tego? Mogłby być tam napisane, że w roku 2007 i to nie zmienia statusu hacka. Do hacka zostały dodane drobnostki takie jak name stealer i to nie robi hacka niewykrywalnego, hack ciągle kożysta z tego samego BASEHOOKA, KTÓRY JEST WYKRYWALNY! Skoro znasz C++ powinieneś to chyba wiedzieć?

I dlaczego nic nie powiesz na temat rzekomego kupna?

Wersja 7, czyli nowsza potwierdza, że ten nigdy nie będzie niewykrywalny!:

Sory pobierałem z innego źródła do którego po kupnie był dołączony key który wpisywałem na ich stronie i dokladnie była podana data propsy.

A skąd wiesz czy akurat programuje haxy koxie? :).

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

Sory pobierałem z innego źródła do którego po kupnie był dołączony key który wpisywałem na ich stronie i dokladnie była podana data propsy.

A skąd wiesz czy akurat programuje haxy koxie? :).

Szkoda, że nie wiesz kogo próbujesz oszukać. Orgy nie sprzedaje i nie będzie sprzedawać swoich hacków (jego prywatnego hacka ma około 5 osób, które znają go ponad 5 lat - żaden Polak). Nawet jakby miał to nie kosztował by 10$ i gdybyś tu wrzucił nikomu by nie działało (dobry anti-crack). Skoro to jest "płatny" co na górze, na screenie robi napis PUBLIC CoD4 Elite Bot? Podaj stronę, na której kupiłeś (do stron na których kupuje się hacki można dawać linki).

Gdybyś programował haxy nie musiałbyś tu wrzucać czyjegoś cheata, albo przynajmniej nie łgać.

EDIT: I key do hacka!? Śmieszny jesteś..

Opublikowano

Szkoda, że nie wiesz kogo próbujesz oszukać. Orgy nie sprzedaje i nie będzie sprzedawać swoich hacków (jego prywatnego hacka ma około 5 osób, które znają go ponad 5 lat - żaden Polak). Nawet jakby miał to nie kosztował by 10$ i gdybyś tu wrzucił nikomu by nie działało (dobry anti-crack). Skoro to jest "płatny" co na górze, na screenie robi napis Public CoD4 Elite Bot? Podaj stronę, na której kupiłeś (do stron na których kupuje się hacki można dawać linki).

Gdybyś programował haxy nie musiałbyś tu wrzucać czyjegoś cheata, albo przynajmniej nie łgać.

Boże piszę że skąd wiesz że programuje haxy, a ty mi że programuje... Nie będę podawał linka na foruum które tego zabrania. Po za tym co mi da to czy napisze że kupiłem haxa?.

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

Boże piszę że skąd wiesz że programuje haxy, a ty mi że programuje... Nie będę podawał linka na foruum które tego zabrania. Po za tym co mi da to czy napisze że kupiłem haxa?.

O Boże po co tak kłamiesz? Można dawać linki do stron z płatnymi linkami, ile razy tu były linki na netcoders.cc lub 187ci.com lol. Znam orgiego bardziej niż myślisz. Key do hacka wtf? Wytłumacz mi to bo nie rozumiem. Co z napisem widocznym na górze screena, mówiącym, że to publiczny cheat? Skoro kupiłeś jak ominąłeś anticracka (orgy jest w tym bardzo dobry, deweloperzy Vac nie potrafili przeanalizować jego publicznego hacka, żeby zrobić go wykrywalnym przez rok, a to tylko analiza, co dopiero by wrzucił do jego płatnego i gdyby ktoś miał to crackować)?. No właśnie nie wiem co Ci to da, a raczej dało. Może chciałeś się pochwalić, w jednym poście wypominałeś, że rzekomo kupiłeś go i że to rzekomo vip hack 3 razy..

Opublikowano

Sorry , że się wtrońce : )

Jestem początkujący w tej grze , gram na serwerze gdzie musimy zabic Zombie .

Czy tam też będzie działać ?

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...