Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JuanPleXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry , że się wtrońce : )

Jestem początkujący w tej grze , gram na serwerze gdzie musimy zabic Zombie .

Czy tam też będzie działać ?

Aimbot raczej nie, chociaż zależy na jakim modzie zombie grasz, jest taki na którym działa. Jeżeli nie grasz na tym to jedyne co będzie działać i będzie trochę przydatne to celownik.

Opublikowano

Goes zależy od skina zombie i jego "mechaniki" , najlepiej poprostu odrazu ściągnąć i sprawdzić . Co do linków możesz podawać linki do stron typu "catylast" gdzie można tylko kupic hack , ale nie można do forum nawet jeżeli na nim można kupic hack

Opublikowano

Co do linków możesz podawać linki do stron typu "catylast" gdzie można tylko kupic hack

Widzisz JuanPleXxx, czekam na linka :D Ciekawe co teraz wymyślisz.

Btw wszystkie płatne hacki na catalyst nadają się jedynie na publicznego hacka.

Opublikowano

Sorry , że się wtrońce : )

Jestem początkujący w tej grze , gram na serwerze gdzie musimy zabic Zombie .

Czy tam też będzie działać ?

Prawdopodobnie będzie działać. Ja gram na większości serwerów z modami i hack od orgiego działa.

Opublikowano

Prawdopodobnie będzie działać. Ja gram na większości serwerów z modami i hack od orgiego działa.

Działać działa, to pewne, ale czy wszystkie funkcje? Aimbot zabija zoombiaków i esp ich pokazuje?

Opublikowano

Działać działa, to pewne, ale czy wszystkie funkcje? Aimbot zabija zoombiaków i esp ich pokazuje?

Jak grałem ostatnio na zombie mod aimbot działał i /orgy_box też działał.

edit: Prawdopodobnie większości opcji w ESP działa.

Opublikowano

Total polecam szukać w google fps cheats, odkąd mi nie powiedziałeś nie wiedziałem że jest darmowy -.-. Orgy na zombie działa ale chyba na alphie.

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

Total polecam szukać w google fps cheats, odkąd mi nie powiedziałeś nie wiedziałem że jest darmowy -.-. Orgy na zombie działa ale chyba na alphie.

Wiem co to fpscheats, najstarsza strona, która kradnie pieniądze wpychając publiczne hacki, lub po prostu nic..

Ale nigdzie na tej stronie nie widzę hacka do cod4.. W ogóle żadnego hacka do serii cod ..

Opublikowano

Wiem co to fpscheats, najstarsza strona, która kradnie pieniądze wpychając publiczne hacki, lub po prostu nic..

Ale nigdzie na tej stronie nie widzę hacka do cod4.. W ogóle żadnego hacka do serii cod ..

Są o_o. Dodam że od nich hcków nie warto pobierać.

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

A w flderze z cod masz plik o tej nzwie co wyskakuje?.

Tak, mam dll instalowałem na 3 sposoby wrzucałem do folderów i do hacka oraz użyłem dll fixer i nic.

Daj + jak pomogłem :D nic ci nie zaszkodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...