Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheatz0r

mirraseq

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hmmm powie mi ktos o co chodzi???

uruchomilem bota i technicznie dziala bo jak wpisuje te %costam to pokazuje sie komunikat ze zmieniono to ustawienie tylko ze jak wciskam insert to sie nic nie dzieje no i nie ma to wplywu na gre wogole niezaleznie jaka wartosc tam ustawie

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

WItam.

Mam taki problem , chciałem uzyc tego na serwerze war of nation ver 1.02c , sciagnalem galux.dll wrzucilem do folderu z clientem tak samo cheatzor , probowalem kazdy protokol i nic.

Pomoze ktos z tym cudenkiem?

P.S gra sie laduje itp odpala sie niby cheat ale hit count nie dziala ;/

imagesez6.jpg
Opublikowano

Na wersjach poniżej S4 nie ma się gdzie zaczepić procka i to jest powód niedziałania cheatz0ra... Nie udało mi się tego rozwiązać

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Może się przyda

Nick na Hamachi i na Privach:GoldenWolf

10208121.jpg

otherwild12668517593053.gif

Pomagam przy serverach hamachi błędy itp moje gg 10473886

NIE SPAMUJE DLATEGO MAM MAŁO POSTÓW

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

He ja mam z deczka inny problem bo jak wybrałem jpn versje ( dobrze zrobilem) to mi gra sie na 0,354564654 s włącza po czym pyk i okno off ;]

Si Vis Pacem Para Bellum - Jeśli Chcesz Pokoju Szykuj Się Do Wojny!

You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.
The Black Sea. The Black Luna. The Black Sol.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

hola .. na youtube widziałem oszukać w ten sposób, różnicą, że nie doszło do gry o nazwie AutoMu ... i myślałem, że był z tej strony, proszę podać mi link może, przepraszam, do pisania, używam tłumacz

Saludos B)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

A u mnie nie dziala :/ mam wind 7 64 bity , wlaczam hacka maina i wszystko ladnie znajduje , wybieram protokol ( sprawdzalem na wszystkich ) i super , DLL Wstrzykniety itp ale nie dziala ani mapka ani hit hack tzn , jak wpisuje %hitcount np 50 to nic sie nie dzieje a mapki nie moge wlaczyc . Da sie cos z tym zrobic ? Czy poprostu hack juz nie dziala albo nie dziala na win 7 ??

Pozdrawiam.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Lipa.Niby dziala w 100% mylisz sie mi nie dziala na udergrand mu jak chcesz mozesz sprawdzic zrobilem wszystko zgodnie z instrukcja i jakos nie kipi:(

• 4 miesiące temu...
  • 1 rok później...
  • 7 miesięcy temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 2 lata później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...