Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheatz0r

mirraseq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi ppl

Kończąc epokę proxy w MUO napisałem Cheatz0R'a :P (oczywiście z małą pomocą ;))

Cechy:

-> Jedną z najważniejszych cech jest na pewno to, że wszystko jest w grze. Nie trzeba odpalać w oknie czy minimalizować!

-> Na drugim miejscu umieszczam mini mapę, dzięki której możesz się teleportować gdziekolwiek, kiedy tylko zechcesz : Wystarczy kliknąć interesujące nas miejsce i nie trzeba żadnych minimalizacji czy znajomość koordów! Mapa wyświetla punktem aktualną pozycję gracza, co ułatwia powrót ;)

-> Obsługa mini mapy poprzez klawisze:

* Insert- pokaż/schowaj mapę

* Delete- włącz/wyłącz przezroczystość mapy

* PageUp- zmniejsz przezroczystość (jasność/alfa)

* PageDown- zmniejsz przezroczystość (jasność/alfa)

-> Hit counter, uruchamiany oraz ustawiany poprzez komendy w grze:

* %enablehitcount- uruchamia hit count

* %disablehitcount- wyłącza hit count

* %hitcount x- ustawia ilość hit (1 i wyżej włącza hit count, jeśli ten jest wyłączony, 0 wyłącza)

-> Ostatnią cechą jest multi protokół! Wystarczy dowiedzieć się jakiego protokołu używa serwer i można się bawić :P

Tabela protokołów

+-------------+------+------+------+
| Nazwa proto | Atak | Walk | Push |
|    Japan    |  DC  |  1D  |  DC  |
|   English   |  15  |  D4  |  11  |
|   Vietnam   |  15  |  D9  |  DC  |
|  Philippine |  D6  |  DD  |  DF  |
|    China    |  D7  |  D9  |  D2  |
|    Korean   |  D7  |  D3  |  DF  |

Komórki w tabeli to opcode w/w pakietów.

Instrukcja

0. Skopiuj folder "maps" do folderu z MU!

1. Uruchom "Cheatz0R Injecter" i naciśnij start.

2. Włącz MU (main musi mieć nazwę z małych liter).

3. Wybierz protokół (okienko pojawi się po odpaleniu maina).

4. Have fun ^.^

Credits

Project designer & main coder: mirraseq

- Special Thanx -

Sony (OpenGL Hook i mouse hook)

GunZ aka LierningDelphi (Winsock send to client)

Have fun hax0rZ :D

Download

Plik w załączniku.

UWAGA! Cheatz0R posiada hook na mysz i klawiaturę! Jeśli się tym niepokoisz, nie ściągaj programu i nie spamuj na forum/pw/gg/msn/gdziekolwiek.

mirraseq.

Cheatz0r.rar

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Admin Cienia
Opublikowano
Na jakich ver to dziala? Wnioskuje ze na all Multi Client

-> SCF FILES S4 (ZhyperMU): KOR

-> Większość 1.02c: ENG

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

jakbyś mogł zmienić nazwe procesu i nazwe po ty iż niektóre serwery sa tak zabezpieczone ze wystarczy proces albo napis cheat i od razu dc sie dostaje

Opublikowano
skad moge wiedziec jaki to protokol?

Tabela z kodami operacji dla poszczególnych protokołów została podana. Teraz wystarczy posniffować trochę na serwerze :P

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano
VIP ! Gratuluje pomysłowości. Jestem pod wrażeniem Twojej pracy.

Dziękuję za docenienie mojego wkładu ale to nie jest tylko i wyłącznie moja zasługa ;) Następny relase już niebawem a nad nim pracują już 2 osoby :P

jakbyś mogł zmienić nazwe procesu i nazwe po ty iż niektóre serwery sa tak zabezpieczone ze wystarczy proces albo napis cheat i od razu dc sie dostaje

Przy następnym relase postaramy się o ukrycie procesu injectora :P

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

GLAux nie jest w standardzie z openGL a tego Cheatz0R używa. Następny relase będzie posiadać program instalacyjny z injectorem, który m.in. skopiuje za was folder "maps", uruchomi maina oraz wrzuci plik glaux.dll do folderu systemowego (oczywiście za zgodą użytkownika ;))

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Witam to wam pomoze Game Renamer sluzy do oszukania klijentow ale mozna zmienic kazda nazwe np lunchera gry itp

! Click ! Tu macie notatnik z linkami

Game Renamer Zmienia Nazwe Pliku (Screeny W notatniku)

Glaux.dll

Opublikowano

testowalem Twoj program na serwerze 91.210.131.20, dziala dobrze ale zawiesza klienta co jakis czas nawet jak hitcount nie jest aktywowane, podejrzewam ze to wina tej minimapy (mimo ze sie nie pokazuje). zawiesilo mi sie kilka razy w icarus i kanturu3. Zerg 1 (2 ultimatecheat f) dziala bez zawieszania klineta.

SERWER PVP PCM, Gash, Troj i cale Fantasy = http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf

Opublikowano
testowalem Twoj program na serwerze 91.210.131.20, dziala dobrze ale zawiesza klienta co jakis czas nawet jak hitcount nie jest aktywowane, podejrzewam ze to wina tej minimapy (mimo ze sie nie pokazuje). zawiesilo mi sie kilka razy w icarus i kanturu3. Zerg 1 (2 ultimatecheat f) dziala bez zawieszania klineta.

Rzeczywiście, program zapętla się próbując zdekodować nieprawidłowy pakiet. Problem został prawie rozwiązany :P

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano
91.210.131.20 mozesz mi powiedziec jaki protokol wybrales?

ja mialem sciagnietego klienta starego globala i tylko patha wrzucałem (bez mian.dll ofc ; p). protokół w moim przypadku to byl english

admin tam wogole nie sprawdza, latalem z hitcount x100 i bylem bardzo wysoko w rankingu i nic ;)

SERWER PVP PCM, Gash, Troj i cale Fantasy = http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf

Opublikowano

Staram się, ale ta pętla mnie przerasta :/ Muszę sprawdzić całą prockę deszyfrującą pakiet oraz dokładne miejsce pętli.

Nie potrafię ustalić kiedy będzie nowa wersja ale mam nadzieję, że wkrótce :P

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...