Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Bocenie

Adzik

355 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakiego bota polecasz?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego jak klikam [sHOW] to nic mi nie pokazuje?

mam jeszcze jedno pytanko xD Ile ustawic radiusow chyba xD zeby nie dostawac ??

Opublikowano

Masz like, ale chodzilo mi o to jak w kbocie ustawic bo mnie np. streunerki na 3-8 bija

Kolejne pytanie odemnie xD Czy moge puscic kbota na piratkach czy bedzie ciagle padal?

Opublikowano

Wiem... Dostanę 5% za spam itp, ale muszę to napisać publicznie...

Szczerze? Wkurwiasz mnie... Wbijasz na to forum jak jakiś król i sądzisz, że jesteś najmądrzejszy... Kamieniarz, wcale nie zdziera tak mocno... I wiem, że jakbyś był handlarzem botów robiłbyś tak samo... Ibot i kbot to są dwa najstarsze boty do DarkOrbit... Trudno, żeby nie były wykrywalne... PBDO nie jest tak wykrywalny, ponieważ jest młody.

Boxybot - BYŁ wykrywalny, ale no cóż, znikł z rynku na 3 miechy i BP o nim zapomniało, teraz wrócił... Bany lecą za niego, ale nie tak hardkorowo...

Teraz doczepiam się do twojej syngatury... ŻAŁOSNA, jakiś wycinek z forum bo są jakieś idiotyczne tagi... A jeszcze dopiska Dubstep to gówno... Może uważasz, że to szatańska muzyka?

Dobra rada... Nie wypowiadaj się w tematach o DO, bo nie chcę zarobić kolejnych %

Nie widziałem tego posta, więc odpowiem teraz. Żałosny jesteś ty, nie wiesz kim jestem? Twój problem, odpowiem tylko, że nie jestem tu nowy. Co do mojej sygnatury, tak kurwa, to screen z forum, a dubstep to gówno dla debili. Poza tym nieładnie krytykować cudzej sygnatury jeżeli samemu ma się gównianą.

" PBDO nie jest tak wykrywalny, ponieważ jest młody" - jebłem, naucz się jak działają boty idioto, dopiero wtedy odpowiadaj.

Opublikowano

BoxyBot powiem wam ze 1 bo nie ma crackow ja nie widzialem do i/kbota dlatego go teraz uzywaja bo zaluja doplacic kaski dla lepszej pracy...

2h boxybot?? 2,5k uri mapa 3-3 golec fs,

1h kbot?? 3k uri na tej samej mapie.

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

IBot / KBot / PBDO-Bot.

BoxyBot to sposób na stratę konta, a nie rozwój.

@Down

Chodziło o program ( bota ).

Opublikowano

IBot / KBot / PBDO-Bot.

Boxy to sposób na stratę konta, a nie rozwój.

Czyli kiedy boce nie zbierac boxow?

Opublikowano

ja używam kbota ale mam zamiar w najbliższej przyszłośc przerzucić się na pdobota , na kbocie latam juz pare ładnych miechów i nic.

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Możesz, źle mnie zrozumiałeś. Chodziło mi, aby nie używać BoxyBota, zapomniałem dopisać.

Opublikowano

A to dzieki :) masz like hehe xD

A mogę na piratkach puścić bota, bo mi się nie chce ich bić xD

Opublikowano

ja używam kbota ale mam zamiar w najbliższej przyszłośc przerzucić się na pdobota , na kbocie latam juz pare ładnych miechów i nic.

Bardzo dobrze mówisz nic nie dostałeś bo już nie jesteś może taki 'dzieciakiem nocnym na bocie' i sobie wyłączasz tak czasami albo masz szczęście i Cie nie złapali, ja bociłem wtedy kiedy było sprawdzane kbotem i nic nie dostałem bo boce 4h-8h, czekam 2h lece pk i nadal boce

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

jakie ustawienia wprowadzić do pb bota? zależy mi na jak najszybszym i jak największym zarobku uri. na boxach zarabiam ~2k uri/h. czy jeśli ustawie na mk i boxy, to bot więcej mi uzbiera? a może jeszcze inaczej ustawić? proszę jakiegoś zaawansowego botusera o radę. z góry dzięki :D

0xnng.png
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Lekka aktualizacja tematu (Zaktualizowane do aktualnej sytuacji z botami i boxami :D)

Planuje coś jeszcze tutaj wlepić, ale... NIE CHCE MI SIĘ!

Ale dodam... Nie martwić się :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To moze ja sie tez wypowiem ;)

Ogolnie temacik przyjrzysty i wszystko ladnie z dobra informacja i +-ik to ankieta.

Wg mnie przecietny czlowiek o przecietnych zarobkach ktory nie chce kupowac waluty gry, wyjdzie jak najlepiej na Kbotku. Cena u wiekszosci dealerow siega teraz minimum 120zl na wersje GG ale warto zainwestowac ta kwote (no moze troche wiecej w przypadku przeniesienie licki kiedys) na dozywotniego botka.

A co do aktualizacji to poradzam sledzic ruskie portale Kbotka bo tam wrzucaja najpierw botka ;)

U Pukacza Kbot noGG 40zł a Kbot GG 100zł
1359705736-U799478.png
Opublikowano

jaki bot lepszy PDBOT a ibot ? niby PDBOT nie polecają ;) ibot 1h i juz jest jak aktualki..

jakie najlepsze zyski na uri leonek gdzieś 19lf4 Konfy mam szewron,bariery x4 zdaje mnie sie najlepsza najwiecej uri? co wy uważacie?

Opublikowano

PBDO jest najlepszy, to fakt nie mit. A to, że jest na 3 miejscu jest spowodowane neo kidami, które zaznaczały iż boxybot jest najlepszy. A kbot'a zaznaczają osoby które go posiadają. Z resztą masz opis funkcji każdego bota, przeczytaj i sam stwierdź

Opublikowano

@up

Po co ten spam? Twoja wypowiedź nic nie wnosi do tematu, który jest aktualny jak najbardziej.

Jutro chyba napiszę część dot. Zbierania palladium :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...