Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Bocenie

Adzik

355 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakiego bota polecasz?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi BB zbiera od 2 do 3k na godzine wiec wszystko zalezy od statku/szczescia itp. ale i bot madrzej zbiera to prawda boxy czesto leci do boxa omijajac inne

61694148.png

Opublikowano

Polecam dodać jeszcze jedną ankietę, która będzie nam mówiła na, której mapce najwięcej uridium się zbiera na godzinę, ponieważ każdy mówi coś innego. Korzystam z BoxyBota i więcej urki na h wpada mi z x-6, x-7 niż z x-5 .

Zdejmijcie parę procent ;D

Opublikowano

Chciał bym wam powiedzieć ,ze boxy Bot jest darmowy więc jest kiepski płatny wiadomo ze będzie lepszy. Kto gra na Skandynawi niech lepiej na 24/7 nie puszcza bota bo jest nowy system na bany chcesz wiedzieć wiecej pisz na gg 23887041

Opublikowano

@up

I tu się mylisz ;] boxy ładnie zbiera nie ma co... Ale na 1 miejsce na zasługuje... Niestety są osoby które myślą, że darmowe - najlepsze (nooby oficjalnie się zwą :) ) i zaznaczają, że bot'a najbardziej polecają...

Opublikowano

Według mnie PDObot, ibot poniewaz są najbezpieczniejszymi botami tych czasów i wiem dlaczego boxybot ma najwiecej głosów ponieważ jest do darmowy bot, i bardzo marny. Nie będę się bardziej rozwijał ale część z Was napewno o tym wie :) PoZdrO

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

Boxbot najlepszy jest bo za free ;) licze na like

najlepszy to chyba on nie jest ale dobry tak sam na nim latam już 4fe zrobiłem i ani jednego bana nie dostałem (ani upomnienia ) to też polecam BoxyBota

Z miłą chęcią pomogę.

dc.eterniacraft.pl

dcb4f296b85e4dba245861bbfa30655a.gif

Opublikowano

Ibot bezpieczny hahahahahah... Ibot i kbot są od dawna wykrywalne :).

No i co raz bardziej utwierdzasz mnie w przekonaniu, że nie masz pojęcia o botach. IBot i KBot są botami niewykrywalnymi. Za PB Bota leciały ostrzeżenia w styczniu b.r.

Opublikowano

Osobiście używam BoxyBota i mogę powiedzieć że ładnie zbiera od 18k-26k na 12h na x-8...Zaznaczyłem go tylko z tego względu iż jest darmowy,i jest dla wszystkich graczy nie tylko dla tych co nie żałują kasy w grę...

Ale nie mogę powiedzieć że jest najlepszy...Kiedyś korzystałem Z kbota z crackiem i zbierał o wiele lepiej/Ibot to samo...

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

No i co raz bardziej utwierdzasz mnie w przekonaniu, że nie masz pojęcia o botach. IBot i KBot są botami niewykrywalnymi. Za PB Bota leciały ostrzeżenia w styczniu b.r.

A jednak ja dostałem warna za kbota i kilku innych osób z tego forum też, więc taki całkiem niewykrywalny nie jest. Co prawda są mniej wykrywalne, niż inne, ale nie niewykrywalne.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

hmmmmm 2 warny mam za ibot'a ale szczegòł...

Opublikowano

Miszczu wystarczy że wejdziesz na stronę Kamieniarza gdzie handluje programami...Piszę wyraznie w opisie Ibota i Kbota że są wykryte

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

Miszczu wystarczy że wejdziesz na stronę Kamieniarza gdzie handluje programami...Piszę wyraznie w opisie Ibota i Kbota że są wykryte

Zrozumcie, kamieniarz jest nikim. On po prostu okrada ludzi biorąc 2 razy więcej za licencję.

Opublikowano

Zrozumcie, kamieniarz jest nikim. On po prostu okrada ludzi biorąc 2 razy więcej za licencję.

Wiem... Dostanę 5% za spam itp, ale muszę to napisać publicznie...

Szczerze? Wkurwiasz mnie... Wbijasz na to forum jak jakiś król i sądzisz, że jesteś najmądrzejszy... Kamieniarz, wcale nie zdziera tak mocno... I wiem, że jakbyś był handlarzem botów robiłbyś tak samo... Ibot i kbot to są dwa najstarsze boty do DarkOrbit... Trudno, żeby nie były wykrywalne... PBDO nie jest tak wykrywalny, ponieważ jest młody.

Boxybot - BYŁ wykrywalny, ale no cóż, znikł z rynku na 3 miechy i BP o nim zapomniało, teraz wrócił... Bany lecą za niego, ale nie tak hardkorowo...

Teraz doczepiam się do twojej syngatury... ŻAŁOSNA, jakiś wycinek z forum bo są jakieś idiotyczne tagi... A jeszcze dopiska Dubstep to gówno... Może uważasz, że to szatańska muzyka?

Dobra rada... Nie wypowiadaj się w tematach o DO, bo nie chcę zarobić kolejnych %

Opublikowano

To może ja się wypowiem, że uważam, że najlepszy jest GrażynaŻarkoBot ponieważ lata najszypciej, ale to tylko szczegół.

Dobra Coming, jak już się wziąłeś za procenty to usuń tego posta.

Opublikowano

Koniec dyskusji i wszczynania flejmów kto jaką ma sygnaturę, czego słucha, co sprzedaje, ile zarabia, czy jest złodziejem, czy nie, co ma na obiad i o której godzinie siada na toalecie.

Od teraz wszystkie posty nie na temat zostaną odpowiednio nagrodzone.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Za wszystko leciały bany więc nie ma bota idealnego...Osobiście polecam BoxyBota dla wszystkich...Lecz jeżeli komuś naprawde zależy na szybkim zbieraniu urki To polecam Te 3 inne boty w Ankiecie+Podwajacz:)

Adzik może wkoncu się uciszy ten forumowicz.

37be2935.png

Opublikowano

Ja osobiście polecam boxybota , może i dla noobów , ale darmowy a z boxów ładnie urka leci , wystarczy dobrze timings ustawic i mi na speaheadzie na 3-1 po 40k urki dziennie leci.

A do tematu możnaby dodać jeszcze linka do zakupu podwajacza na boxy, bo to szczególnie przydatne do bocenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...