Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale wy leniwi jesteście ;]. Trochę kreatywności :P.

Nie wiem o co dokładnie chodzi, ale chyba o respy na mapach, czyli jakieś tabulacje itp. itd. ;].

No ja tylko się wypowiedziałem, umeisz to możesz mu pomoc

W każdym m1 dodany sura, u NPC małe zmiany itemków, zmianki bonow po 1 i po 200, dodany bodzio. Kd da się ulepszać tylko u sury tak u mnie jest ale jest 100% więc luz.

Co do kd +9 trzeba by było wartości edytować, oroboty nie dużo ale jak dla mnie do +5 na razie jest git, zaraz będzie link do nowej wersji, klienta z luncherem, i to tyle, no i dodany 5 bon o czym wspomniałem wcześniej. bryła warta 500kk, sela za 480kk można łączyć je lecz selać się da po 1.

di-HLXD.jpg

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejne pytanie moje jak wklejałem game do filezilli to było 1000 coś nieudanych transferów to może to jest błędem niewiem dlaczego właśnie nieudane były jak proszę o szybką pomoc dam like

Opublikowano

Kolejne pytanie moje jak wklejałem game do filezilli to było 1000 coś nieudanych transferów to może to jest błędem niewiem dlaczego właśnie nieudane były jak proszę o szybką pomoc dam like

no to wchodzisz w :

/usr/home/game/share/

usuwasz plik game i wklejasz inny, nadajesz prawa 777 i reboot. gotowe

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Po 1 download plików nie działa :)

Jak ktoś ma te pliki to poproszę reup JEDYNIE questów w paczce :)

Opublikowano

Po 1 download plików nie działa :)

Jak ktoś ma te pliki to poproszę reup JEDYNIE questów w paczce :)

z strony rykox-mt2.strefa chwilowo usunięty, wrzucam poprawiona i wyczyszczoną bazę oraz game, dodany ten 5 bon i wgl. zaraz baza będzie, następnie wrzucę game.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Jak zadziała to dam like

@edit Mógłbyś wytłumaczyć mi jak nadać te prawa bo jeszcze tego nie łapie do końca

Na pisałem ci na pw dokładniej się nie da wytłumaszyć.

Co do plików klient się wstawia. mysql dodaje link już, luncher nowy tez, a game się wrzuca, 80% już

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Mam jeszcze jeden niekojący mnie problem mianowicie daje wam ss jak ktoś pomoże oczywiście like a i rykox dzięki pomogło ;)http://zapodaj.net/c...9813bf.jpg.html

bardziej nie wyraźnego pisma się nie dało?

Spróbuj w serwerinfo w root ustawić ip swoje z końcówką 100, lub może masz zły pong.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Rykox ja nie pisałam o kd um +5 itp.. tylko o kd takich jak są na XenoxMT2 np: kd wojownika +9 kd ninji itp.. warto by było jeszcze do tego zrobić kamień masakry do +5 ale to tylko propozycje :D I tak pliczki są fajne :)

11cbdc1.png

Opublikowano

Mam błąd przy uruchomianiu pisze no files locale_string.txt Co mam zrobić? :)

Pomoże ktoś? potrzebuję szybkiej pomocy bo już chcemy grać -.-

Aha i jeszcze coś gdzie ten plik game? :O

11cbdc1.png

Opublikowano

RyKox kiedy będzie client

@edit Michalxdwoj wkleiłem już chyba 4 binke do clienta i cały czas zostaniesz połączony z serwerem a port map on serwer on patrzyłem na filezilli i navicat działały więc niewiem już co robić może client rykoxa pomoże ;)

Opublikowano

@up dobra binke,zrobiłeś poprawne root dla cb 100 końcówka dla graczy normal i w serverimfo tak samo jak w root

175391455323056340908.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...