Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a clienta dasz? Pliki kozackie :) postaraj sie uzupelnić info o bonach dropu itp :P pobieram juz.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

4shared.com jest ciekawe, aczkolwiek trzeba się rejestrować. Ale za to jest tam możliwość ściągnięcia pliku jako torrent ;).

#EDIT: czekam niecierpliwie xD.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Gdzie link do plikow serwerowych, bo jakos nie moge znalezc ;x

Ehh

Pliki masz game oraz mysql stawiasz serwa na plikach by taki_niesmialy

I pozniej wgrywasz game oraz mysql prze ftp

Opublikowano

są autopoty ? są new wierzchowce ? jakie raty w % ?(tak około)? np. w ile sie wbije 80? jakie bony wchodzą?

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

RyKoX jak możesz to wbij na gg bo skrzynka masz pelna

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Da ktoś launcher z pongiem ustawionym proszę bo nie umiem edytować ponga

Zaraz poprawie kd i dam plik exe z gotowym pongiem.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Zaraz poprawie kd i dam plik exe z gotowym pongiem.

Klienta też by się przydało upnąć jak byś dał rady :D

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Opublikowano

RyKoX Zdecydowałeś się na hosting?

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Klienta też by się przydało upnąć jak byś dał rady :D

Dziś wrzucałem na swó,j stanęło na 50mb, jutro lub na noc włączę na 2 hostingi na raz.

Mógłbyś dodać jeszcze po 200x zmianek i dodań ?

eh no ok da się zrobić.

RyKoX Zdecydowałeś się na hosting?

wyżej...

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Odbuguj shopy i daj game 250lvl bo wgralem i max jest 127 pls.

Powiec co zbugowane w sklepach bo muszę wiedzieć

To ciekawe że u mnie jest max 250 sprawdź wpis w config czy masz tam dopisek max lvl 250

di-HLXD.jpg

Opublikowano

RyKoXie a jak wklejałem game do filezilli to było 1000 coś nieudanych transferów to może to jest błędem niewiem dlaczego właśnie nieudane były jak wiesz to proszę o szybką pomoc dam like

Opublikowano

Siemka mam problem postawiłem serwer na plikach nieśmiałego i wgrałem twoje pliczki i mam taki oto błąd http://zapodaj.net/6...01930c.jpg.html

Nie stety nie mam pojęcia co jest, myślę że jeśli ktoś będzie wiedział to ci pomoże.

Co do zmian, kd da się ulepszać na +5, dodany 5 bon, 1/4 po x200 ale 6/7 nie umiem ustawić łączenia bo jak w flag dam 20 to nie działa ten item.

Dopisana ilość 3 ulepszaczy, zauważyłem że było wy zerowane.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Rykox nie w 6/7 niech jest 1 :) wystarczy :) dziękuję że zrobiłeś 200x bonów to zaoszczędzi czasu :)

Jeszcze fajnie by było gdybyś zrobił kd +9 ale to już tylko takie moje podsunięcia pomysłu :D

11cbdc1.png

Opublikowano

Ale wy leniwi jesteście ;]. Trochę kreatywności :P.

Siemka mam problem postawiłem serwer na plikach nieśmiałego i wgrałem twoje pliczki i mam taki oto błąd http://zapodaj.net/6...01930c.jpg.html

Nie wiem o co dokładnie chodzi, ale chyba o respy na mapach, czyli jakieś tabulacje itp. itd. ;].

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...