Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]PBE ?

bigshowxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poprostu czekaj, ja zalozylem konto na pbe w piatek, a dopiero dzis rano cieszyłem sie moim RP i IP

a ile gier zagrałeś zanim ci dodali RP i IP ? \

x2up czytałem cały team

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

Jeszcze słyszałem, ze trzeba gre zagrać wtedy na pewno otrzymasz ;)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Jeszcze słyszałem, ze trzeba gre zagrać wtedy na pewno otrzymasz ;)

właśnie o to chodzi że wbiłem 4 lvl czyli zagrałem kilka gier i dalej nic z tego nie widziałem ;<

Opublikowano

załóż drugie konto, RP i IP dostaje się po pierwszej wygranej grze(nawet custom z botami) i potem co tydzień się dostaje. Jeżeli nie dostałeś po pierwszej grze tzn, że prawdopodobnie masz zbugowane konto. :)

Opublikowano

Ja jak zalozylem moje konto to po pierwszej rozgrywce dostalem 30 lv a po drugiej IP i RP, a moj brat 5 min po rejestracji sie zalogowal i mial odrazu wszystko. To zalezy od szczescia :D

Opublikowano

Nie możemy zapomnieć, że jest to PBE - Public Beta Server, czyli zawsze będą jakieś bugi a wątpie by komuś chciało to się naprawiać :)

Opublikowano

zrobiłem 2 konto zagrałem mecz z botami i czekam co dalej ;D

Relognij się i sprawdź czy już ich nie ma.

Jeżeli nadal nie to zagraj jeszcze jeden mecz.

Opublikowano

Relognij się i sprawdź czy już ich nie ma.

Jeżeli nadal nie to zagraj jeszcze jeden mecz.

a lvl albo rozegrane gry mają znaczenie ? na razie zrobie sobie kolacje i wtedy zobaczę czy doszło :)

@Edit spoko lvl wszedł mam ten 30 lvl na 2 kontach ale RP ani IP nie widać dalej

Opublikowano

oj kochani, RP macie tylko wam się nie wyświetla, spróbujcie kupić jakiś skin czy cuś, wtedy wam się pokaże :)

EDIT: przynajmniej mam taką nadzieje ;p

Opublikowano

RP dostaję się póżniej od lvl'a ja otrzymałem na start 30 lvl a rp dopiero po 3 dniach. Bodajże co wtorek doładowywują RP i IP

Opublikowano

niee, RP dostaje się po założeniu konta i rozegraniu jednego meczu. Spróbujcie tak jak pisałem - jeżeli macie już ten 30lvl i nie pokazuje wam RP to kupcie coś w shopie (jakiś skin czy cuś) i wtedy już powinno wam pokazywać to RP.

Opublikowano

RP dostaję się póżniej od lvl'a ja otrzymałem na start 30 lvl a rp dopiero po 3 dniach. Bodajże co wtorek doładowywują RP i IP

to mnie podniosłeś na duchu xD

@UP próbowałem kupić postać za rp oraz ip i nie da rady niestety gram teraz drugą grę :D

Opublikowano

a po wbiciu 30lvl resetowałeś lola ? jak dobrze pamiętam to ja tak zrobiłem i dopiero wtedy dostałem.

tak resetowałem teraz po tej grze jeszcze zobaczę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...