Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]PBE ?

bigshowxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zobacze czy po tej grze dostanę jak nie to chętnie je wezmę jeżeli możesz oddać ;) więc jak coś to ci pw wyślę ;)

Ten meczyk powinien pomóc w 100%, jeżeli nie musisz poczekać niestety 1-2 dni, nie musisz prosić o kont

Tak czy siak RP i IP powinny być na koncie najpóźniej jutro.

Opublikowano

Ten meczyk powinien pomóc w 100%, jeżeli nie musisz poczekać niestety 1-2 dni, nie musisz prosić o konto.

nie proszę o konto po prostu grzecznie zapytałem czy ktoś ma jakieś niepotrzebne bo chce sprawdzić postacie bo chciałbym kupić na normalnym serwerze

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

sam się zaproponowałem, że mu dam to konto bo skoro Sobie chłopak nie umie poradzić z tym a mnie ono nie jest potrzebne to chyba wszytsko jest okej tak ?

Opublikowano

ale serio mam 2 konta i 1 kolegi na żadnym nie było doładowania rp ani pz ? czy to koniec czy serio ominęli w tym tygodniu

NJxbd4x.png

Opublikowano

Siemanko założyłem sobie konto na PBE w sobote i do dziś nie dostałem ani RP ani IP wie ktoś może coś o tym ?

ja założyłem konto jakiś czas temu i w ostatnia niedzielę nie dostałem ip ani rp a dziś już środa :/

ale serio mam 2 konta i 1 kolegi na żadnym nie było doładowania rp ani pz ? czy to koniec czy serio ominęli w tym tygodniu
nie powinni omijać skoro to jest beta żeby można bylo testowac postacie a moim zdaniem Riot Games lecą sobie ostro w kulki bo miałem kupić sobie vlada i fizza ale nie dostałem ip i rp i sie wkurzyłem bo riot albo zaspal albo nie wiem co robił albo nadal robi...

plz o odpowiedź czy już dostaliście ;D

Opublikowano

próbowałem ale nie było żadnych zbugowanych , tak wgl to już są :D

i są o dziwo zestawy w bundles i others czy coś w kierunku bety zrobili wow ...

ale nie wiem czy jest sens kupować bo u siebie na east mam ponad 60 postaci a tutaj kupuje tylko głównie te w których podobają mi sie skiny albo chce wypróbować runy , i taki dylemat mam czy jakiś zestaw kupić

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ja nie dostałem rp ani ip przez cały tydzien i nie wiem co zrobić.Troche na pbe nie grałem więc nie wiem czym to jest spowodowane, rozegrałem 2 gry, ale jedna nie była dokonczona bo miałem dużego laga.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Trzeba odczekać z 1h potem 100% i dostaniecie (ja tak miałem) , Mam pytanie czy jak założyłem konto w sobote rano do dostane rp i ip w niedzielę ?? tak jak wypłacają kolejne

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

To dziwne, bo ja nic nie rozgrywałam. Jakieś 5min po zalogowaniu dostałam 30lvl, a około 20 Rp i PZ.. ;)

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

ma ktos konto na pbe niepotrzebne bo dopiero za miech moge sie rejestrnoc dam cos w zamian pisac gg 2231758 i pm to powiem co moge dac w zamian

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...