Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExtremeCraft[Dedyk][125slotów][NoPremium]

villo17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@REF

Wkrótce pojawi się zapowiedź naszego survivala, kiedyś najbardziej rozwiniętego w Polsce. Tam dowiecie się więcej, a póki co zapraszam na RP :)

Dodam, że istniejemy już 11 miesięcy i już za kilkanaście dni nasza rocznica. Przygotujemy coś naprawdę extra! Może jakiś konkurs, a dla zwycięzcy gift code?

@Down

W konkursie póki co rozdamy vipy ale w wakacje pewnie coś wymyślimy i jakiś Gift do wygrania będzie :)

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pozwolę sobie odświeżyć wam temat xD

btw. Gift Code na konkurs... nieźle szalejecie ^^

Opublikowano

Nie polecam : malutkie działki , nie można zmienić płotu , niepomocna administracja , niemiła atmosfera.

NIE POLECAM

Opublikowano

@ UP

-Działki 15x15 powinny wystarczyć każdemu :)

Za tydzień grania kupisz działke za miastem.

- Po co zmieniać płot ;o To jest powód, dla którego nie polecasz serwera ? Hihihihi...

- Niepomocna administracja ? To może to jakoś opisz, co się stało, że tak twierdzisz ?

- Nie miła atmosfera <- To gracze tworzą atmosferę na serwerze. I tak robimy co możemy, żeby "trolle" nie wpadały na serwer, a administracja takiej atmosfery na pewno nie wytwarza.

Opublikowano

Fajny serwer, ale prawie wogóle nie ma serwerów only Premium, wtedy jest mniej dzieci i hejterów, ale z Non-Premium gra więcej ludzi ;) Tak dalej, trzymam łapki w góre w rozwijaniu serwera, jednak nie pogram sobie na nim.. bo niestety mi się nie chcę ;( Nie odpisujcie dlaczego ^^ Pozdrawiam ;D

======== Thank you. Zbieram [+] i [-] =======

Wakacje z MPC Forum :-)

Poradniki MPC Forum:

CS - Odzyskiwanie konta Steam:

http://www.mpcforum.pl/topic/649841-tutsteam-odzyskiwanie-konta/

Minecraft - Inne wymiary:

http://www.mpcforum.pl/topic/611802-minecraft-osiedlenie-sie-w-innym-wymiarze/

Opublikowano

@up

Nie można wykluczać graczy, którzy nie mają premium. Mamy naprawdę dużo super graczy z NoPremium, chociaż muszę przyznać, że większość graczy NP to dzieciaki, które potrafią tylko hejtować, a nie potrafią odnaleźć się na serwerze i leci hejt nawet na "Brak możliwości zmiany płotków" tak jak to widzimy w poście wyżej. :)

Opublikowano

@up

Prosząc admina o pomoc nawet nie napisał o co chodzi.

-A jeśli to nie jest płot nie jest problemem to dlaczego nie dacie na niego cuba ?!

-I sie nie tłumacz bo administracja nie jest pomocna.

Albo sprawa z mc'donaldem gracz zrobił jakiegoś żałosnego mc'donalada zrobionego na działce czerwony kloc z literą M napewno sie postarali.

Nie dadzą cuba na płot ale na jakiegoś Mc'donalda dali warpa ....Gdy jedzenie jest w galeri w admin shopach.

Opublikowano

@up

- Skończ z tym płotem bo płakał będę.

- Pewnie masz rację co administracji, szczególnie jeśli jest zajęta budowaniem surva :)

Pewnie nie jest pomocna, jeśli jestem sam na serwerze i 25 graczy. Nie dam rady każdego dopilnować, a inny Owner siedzi i bawi się w survival. Na to ostatnie zdanie nic nie zaradze.

- Co do tego McDonalda to zbudowała sobie Madzia i nie mamy nic przeciwko temu. Zresztą jesteśmy w trakcie budowy m2 i tam nie damy pozwolenia na budowę czegoś takiego.

@edit

Te argumenty to faktycznie masz słabe.

Opublikowano

I jak zwykle leci flame, nic nowego. Jeden kawałek drewna zwany płotkiem i już zaczynają krytykować serwer. Jeżeli chodzi o administracje to chciałbym coś powiedzieć, ale wolę nie bo znów rozpętam wojnę między mną a Alanthim ( lepiej nie ryzykować ) :)

@btw

Kiroo ( jeżeli teraz nicku nie mylę :P ) czy jest jakaś szansa, że poznam powód bana, którego otrzymałem ostatnio? Uważam, iż jest to trochę nie fair, że wchodzę i od razu na łeb dostaję bana bez podanego powodu :) Byłbym wdzięczny gdyby ktoś raczył mnie oświecić.

Opublikowano

Kemi dostałeś bana z polecenia NeK'a. Zagraj na innym nicku to sie nie dowie, że to Ty. On ma swoje powody , Ty też je znasz.

Opublikowano

NIE POLECAM, A WRĘCZ ODRADZAM!!!

Niepomocna adminstracja i w większości chamska. Nietykalni admini, którzy mogą robić wszystko co się im żywnie podoba. Dawanie adminów osobom, kórych większość serwera nie toleruje. Pewien admin przeszkadza w grze, robiąc zasadzki na homach na własnych cubach. Dawanie niekórym osobom leveli i itemów bo są znajomymi adminów, kłótnie adminów na chacie gry i publicznym forum gry. Chyba tyle.

Pomogłem? Daj +

Żal mi noobów zbierających minusy.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...