Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExtremeCraft[Dedyk][125slotów][NoPremium]

villo17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli powodem dla którego nie polecasz serwera jest to, że survival przenosimy na osobny serwer to ja Ci serdecznie gratuluje.

Opublikowano

ref

# EDIT

Prosze o zmianę nazwy serwera na " ExtremeCraft[Dedyk][125slotów][NoPremium] "

Opublikowano

ref

Opublikowano

Co tu dużo gadać .. Taki zjebany server że aż miło będzie na niego wbijać i kopiować itemki i je rozdawać ... :)

Ale na serio - wbijam se na server - pytam jak dostać surowce - /warp surowcowa .. zbieram se - pięknie ładnie i chcę działke .. No i pisze mi tam jakiś [Technik]Paxiaty czy jakoś tak, że on to komend na cuba nie umie i że idzie sobie sieknąć kawe .. no to czekam na tego pa.. i czekam .. i w sumie czekam już 30 min na ta działkę ... i nadal jej nie mam ... no nic .. jak ją dostanę to napiszę więcej :) Tymczasem See you later :)

@edit - stwierdziłem, że teraz już tej działki nie dostanę mimo że ten pax nadal był w grze ... (nie widziałem nigdzie przy jego nicku [afk]) więc pewno mnie olał .. Szczerze servera nie polecam .. a i byłem u nich na forum .. polookałem kilka tematów .. i zalookałem też do tematów o UB bo po nich można wywnioskować czy admini są ogar czy nie .. Najbardziej spodobał mi się temat o unbana jakiegoś sasiczka .. ktoś tam próbował disować administracją i nawet mu to wychodziło .. jakiś koleś na N z tego co pamiętam .. a z tego tamtu ostro wynikało że administracja to jakieś nieogary ale wbiłem aby się przekonać - nie myliłem się ...

Opublikowano

Paxiasty złożył rezygnajcę, więc nic już na serwerze nie robił.

No tak... Jeden post. Jesteś bardzo zaufanym forumowiczem.

Jakbys troche pogral, to moze bys mogl sie wypowiedziec na temat serwera ale 30 minut grania o 3 w nocy ? Ciekawie, nie powiem.

Opublikowano

@ ref

Prosze o zmianę nazwy serwera na " ExtremeCraft[Dedyk][150slotów][NoPremium] "

Opublikowano

@ ref

Prosze o zmianę nazwy serwera na " ExtremeCraft[Dedyk][150slotów][NoPremium] "

Opublikowano

@ ref

Prosze o zmianę nazwy tematu na " ExtremeCraft[Dedyk][150slotów][NoPremium] "

Opublikowano

@ ref

Opublikowano

@ ref

Opublikowano

@ ref

Opublikowano

To może ja coś napiszę na temat serwera:

Co tu dużo gadać .. Taki zjebany server że aż miło będzie na niego wbijać i kopiować itemki i je rozdawać ... :)

Ale na serio - wbijam se na server - pytam jak dostać surowce - /warp surowcowa .. zbieram se - pięknie ładnie i chcę działke .. No i pisze mi tam jakiś [Technik]Paxiaty czy jakoś tak, że on to komend na cuba nie umie i że idzie sobie sieknąć kawe .. no to czekam na tego pa.. i czekam .. i w sumie czekam już 30 min na ta działkę ... i nadal jej nie mam ... no nic .. jak ją dostanę to napiszę więcej :) Tymczasem See you later :)

@edit - stwierdziłem, że teraz już tej działki nie dostanę mimo że ten pax nadal był w grze ... (nie widziałem nigdzie przy jego nicku [afk]) więc pewno mnie olał .. Szczerze servera nie polecam .. a i byłem u nich na forum .. polookałem kilka tematów .. i zalookałem też do tematów o UB bo po nich można wywnioskować czy admini są ogar czy nie .. Najbardziej spodobał mi się temat o unbana jakiegoś sasiczka .. ktoś tam próbował disować administracją i nawet mu to wychodziło .. jakiś koleś na N z tego co pamiętam .. a z tego tamtu ostro wynikało że administracja to jakieś nieogary ale wbiłem aby się przekonać - nie myliłem się ...

Popieram, administracja to banda złodzieji, która nie ma pojęcia o serwerach minecrafta, wszystko mają zrobione na gotowcach, podpisane pod ich samych.

Szczerze nie polecam grać na tym serwerze, jest wiele lepszych i bardziej kompetentnych serwerów jak ten.

Pozdrawiam Krzysiek.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, miła administracja, znakomicie skomponowane pluginy, pomocni gracze i admini, częste eventy i miła atmosfera.

Polecam

Nie ma to jak polecać samego siebie z multi konta ;>

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Krzysztofa nie ma co ale uśmiałem sie jak nigdy czytając twojego posta.

//spam

Opublikowano

Krzysztofa nie ma co ale uśmiałem sie jak nigdy czytając twojego posta.

Nie powiem ja czytając twoje jeszcze bardziej :)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...