Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4 STORY 3.9 HACK by KillerDeluxe

Assasin78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh. To jedynie dostaje opcja gry bez hacków. Ale też on mi napisał ze jak by ktoś inny na tym kompie np. brat grał na hackach to ja nie dostaje bana. Ale raczej się nie uda, bo jakoś się dowiedzą czy kasa była przesyłana. Patrz mi na takim działa. ;] http://img689.imageshack.us/img689/7369/1234ku.png

Każdy kolejny + motywuje mnie do dalszej pracy.

kocur5_4_1.png

Daj +

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesli ktos napisze mi na pw jak zarabiac tym hackiem na 2b czy gdzies tam to obsypie go lajkami, oczekuje na pw.

Hack dziala na pl? (troszke glupie pytanie ale zwodzi mnie skrot [Dl] w temacie postu a nie wiem co on oznacza.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Uwaga hack prawdopodobnie jest już wykrywalny. Działał i wszsystko było ładnie jednak dostałem bana. Nie używałem speedhacka lub flyhacka a jednak stało się hacka polecam ale trzeba uważać. Pozrawiam.

AsuR zarabiać na 2b możesz tak że mobkillerem zabijasz all ze spota bierzesz dropa i jak masz full plecak to włączasz shophacka i all sellasz i tak w kółko.

Opublikowano

Wszystko ładnie dobrze lecz 1 problem.

Nikt nie ściągnie hacka bez wiadomości że nie ma wirusów :)

Więc w ramach daje wam skana bo zrobiłem :)

https://www.virustotal.com/url/5d21a3682e31eaf78c016161d1ebcecc2f8b55aaee334ff061820961cb6919fa/analysis/1338376017/

Dobrze że ktoś się o to troszczy, ale jeżeli ktoś by chciał umieścić tam "wirusa" to ten skaner by go nie wykrył...

Tak na prawdę, to w obrazku PNG mogę zakowować funkcję, że zmieni ci tapetę na ten obrazek, czy usunie ci folder System32 i takie tam pierdoły.

Nie wspomnę o tym że skan pliku ~.exe o rozmiarze 50 MB (dokładny skan) zajmuje około 15~20 minut.

Weź chłopie stą może wypier*alaj ?? A od czego to forum jest pacanie ?? Jak ci sie nie podoba to po co w ogole odwiedzasz to forum ? Wez idz czlowieku stad ..

Rozumiem że jesteśmy w wolnym kraju ale ograniczajmy sie do przemilczenia pewnych zachowań...

hehe widać kto używa hacków :D Tylko dzieci które nie potrafią uczciwie, co wyraźnie pokazuje twój post. Bardzo kulturalny język posiadasz :D Jak wspomniałem, jedno szczęście, że na globalu jestem uwolniany od takich "mądrych" ludzi.

Jak ktoś zechce to na globala sobie wykona Hack'a ja wolę BOT'a bo by mi kasę farmił ale widzę że trudno będzie jak go sobie sam nie zrobię i w dodatku nie jestem pewien czy jak go zrobię to będzie działał... Ale tak to bywa jak na GLOBAL'u nie będzie działał to na EG będzie działał...

Kurwa co się dziwisz człowieku ? Od czego jest to forum ? Po co w ogóle wchodzisz patrzeć na to forum ?

imixiu nie reaguj na tego typu wyzwania szkoda pisania...

Wchodzę żeby patrzeć jakie muły grają w pl-a :D A tak serio koleś, Polska to wolny kraj i mogę sobie wchodzić gdzie chce i pisać co chce :D

Tak możesz ale w tym poście naruszyłeś NETYKIETĘ, z resztą obydwoje jesteście winni, a to że ktoś korzysta z Hack'ów to znaczy że sobie nie radzi a nie że jest "mułem" bo muł to inna osoba:

Ktoś okropnie nudny, zamulasty, powolny w myśleniu i robieniu, kujon, osoba mało rozrywkowa.

Ja to rozumiem, jak najbardziej .. lecz nie wiem po kiego się żalisz na takim forum że, znowu hacki będą itp.. chyba od tego jest to forum a jeśli nie chcesz tego trzymać w sobie wyżal się na forum 4story ..

No tu masz rację. Ale na przyszłość - nie używaj tak dobitnego słownictwa, twoje posty jak już muszą powstać to istnieją zamienniki... Proszę dbajcie o nasz język POLSKI a nie o slang młodzieżowy.

Oczywiście ten post nie miał na celu nikogo obrazić tylko zadbać o Netykietę i kulturę naszego języka na tym forum

76561198125051086.png

Moja konfiguracja: MSI 970A-G46 | AMD Athlon II 240 3.43GHz | WDC WD5000AADS | WDC WD20ERZX | MSI GTX750 + BenQ G920HDA + SONY SDM HS-73 |

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Hack jak coś już nie działa z 3 miesiące . Póki co nie ma już żadnego hacka na 4story.pl ponieważ Dr.Bob 3 tygodnie temu zmienił swoją wersję hacka i od teraz jest płatny ( 25 euro ), hack sie sam aktualizuje po restartach serwera zeby nadal dzialal .

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...