Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4 STORY 3.9 HACK by KillerDeluxe

Assasin78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja normalnie się loguje i wszystko działa ;d .nwm czemu u was nie działa prędzej mi nie działało po ściągnieciu z nowego linka wszystko śmiga

a może macie ten problem że musicie napisać komenta dać thanks i ktoś wam musi odpowiedzieć thansem jak macie nowe konto bo bez tego nie działa (jak pomogłem proszę o skromnego + ) : D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hehe nie trzeba pisac zadnego komentarza ani dostac od kogokolwiek thanks... ja tego nie zrobilem a mimo to mi dziala :P nie wiem z kad wziales takie info.. i prosba nie latac z tym jak wam sie podoba bo juz spotkalem cymbala ktory smigal poznej nocy na speedzie i map-teleporcie zapewne... <_<

Chcesz zarobić na KK bądź po prostu nieco dorobić poprzez internet ?

Pisz pw a przekaże Ci całą moją wiedze na temat pewnego serwisu z którego wyciągam ~ 200zł miesięcznie :D

Opublikowano

bo ja robiłem nowe konto i jak nie miałem napisanego od początku 1 posta i nikt za niego nie podziękował to hack nie chciał mi się odpalić dlatego podzieliłem się taką informacją

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie da się pobrać .... link jest chyba przeciążony bo wyskakuje błąd 404.

SW5tdWZhc29fX19ldW5lX19fNzdfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX184X19fMl9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Ja nadal czekam na udzielenie mi pomocy, daje Thanks wklejam HWID, i ciągle to samo .. nie czyta mi w ogóle że, dałem Thanks oraz wyskakuje blad przy wklepaniu HWID :There are no subscribed threads to display in this folder for this time period w dodatku nie czyta mi danych z epvp i mam Not Found .

Opublikowano

Ja nadal czekam na udzielenie mi pomocy, daje Thanks wklejam HWID, i ciągle to samo .. nie czyta mi w ogóle że, dałem Thanks oraz wyskakuje blad przy wklepaniu HWID :There are no subscribed threads to display in this folder for this time period w dodatku nie czyta mi danych z epvp i mam Not Found .

Bo strona epvpers nie działa i dlatego ci nie wczytuje (Każdy tak ma raczej)Mnie też nie wczytuje.Więc kdhack nie działa i nie będzie działać dopóty dopóki epvpers znowu nie będzie ON.

Opublikowano

włącza się wam 4story jak odpalacie hacka ?

bo w moim przypadku wyskakuje po pojawieniu sie okna gry (gram na modusie okienka) błąd :(

Pisz pw a przekaże Ci całą moją wiedze na temat pewnego serwisu z którego wyciągam ~ 200zł miesięcznie :D

Opublikowano

Ehh, moze mi po dzisiejszej aktualizacji pojdzie hack i zarobie wkoncu na eq pvp 18 i bron 20 :D 2 miesiace temu juz mialem full seta pvp i bron 18 ale nadal dropilem bizu na narwie i wkoncu bana dostalem xdd

Opublikowano

Z tego co mi google przetlumaczylo KD zaaktualizuje hacka w okolicach weekendu takze sobie nieco poczekamy ;]

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

O boze .. na chuj ci eq.. ja z bizu dziennie 120g wyciagelm a dropilem 7h .. trzeba sie tylko znac na cenach bizuterii , widac ze polowa osob hacka nie umie wykorzystac co pozniej skutkuje banem .

Opublikowano

Na wypowiedzeniu narwashi ( mocne ) bizu najlepiej drop kolczyki i pierscionki +8 kondycja , zreka , inta , hp 183 = popatrz na aukcjach po ile stoja , dawno nie gralem, ale po 3g powinny zchodzic . jesli dropniesz 2w1 +8 zreka +7 kondycja to masz 15g , jesli dropniesz 2w1 +8 zreka +8 konda masz 40g . Tyle na temat

Opublikowano

Na stronie epvp z hackiem, kd edytowal posta i jest dodany HWID Hlife , pobierz go i ci sie zmieni HWID , jednak juz pisze zeby nie bylo, rozwiazal sie moj problem - wiec nie spamujcie czemu robicie to co pokazane i wam nie dziala . HACK DZIALA NA 64 - bit . No niestety :// Dziwne bo poprzedni hack jego wydania w lutym dzialal na obu , jednak teraz tylko 64 .

Opublikowano

Mi działa na 32bit Windows Sajber Edition

Ale teraz wam coś opowiem jak dostałem bana.

Miałem 3 postacie na rożnych kontach. 13lvl 15lvl i 26lvl. Na 13 lvlu od poczatku sobie dropilem bizu i sellalem w sklepiku. 26lvlem wystawialem u licytatora eq co sie wypożycza po np. 10g a 13lvlem kupywalem. i tak już od początku wakacji. Tak na 26lvlu miałem eq warte z 80g i 9g na koncie. W sklepiku bizu trochę długo zchodziło wiec teraz ostatnio wystawiłem u licytatora 3 bizu kupili tylko 1. mało kasy wiec nie przesyłałem. Za parę dni z nudów weszłem sobie na 15lvl i tasm dropilem bizu bo chciałem sprawdzić czy będzie leciało lepsze bizu. Ale nie dropilem długo. na tym koncie tez sprawdzałem co dropi na arasuah itd. tak sprawdzalem co gdzie dropi. Gdzieś wieczorkiem z konta 26lvl kupilem za 5g konto łucznika 40lvl z słabym eq pvp. tam sobie przesłałem 400s z konta 13lvl ale i tak na razie tam nie chciało mi sie grac. Gdzieś za 2 dni wchodzę na mój 26lvl wbijam 27lvl a tu nagle mnie logło. Sprawdzam i banik. ;/ Sprawdzam każde konto i na każdym banik. Jedynie na kapciu 28lvl nie dostałem bana bo tam długo nie wchodziłem. pisze do supportu ze na 26lvlu nie używałem hackow tylko na tych mniejszych lvlach używał ktoś z tego samego kompa. I pytam sie czy dostalem bana na wszystkie konta z ip. A oni mi odpisali ze moje konto zostało powiązane z kontem na których były używane hacki a powiązanie nie następuje poprzez adres ip czyli musiałem cos przesyłać albo coś. i napisał mi ze na tym 15lvl były one używane. Dobre. ;] tam tylko z 1h dropilem a na 13lvlu pare tygodni ;] a przez 15lvl dostałem bana. Dzisiaj mi napisał ze mogę się odwołać od bana na 26lvlu ale muszę mu napisać z jakiego powodu konta zostały powiązane. Cos tam napisałem może się uda. ;]

Każdy kolejny + motywuje mnie do dalszej pracy.

kocur5_4_1.png

Daj +

Opublikowano

heh nie masz szans mateusz .. gm nie sa pojebani i oni za hacki albo za powiazane konta nie daja UB ( odblokowania konta ) grales na jednym koncie z hackami i miales np 4 konta inne na ktore wchodziles w ciagu tego czasu co hackowales na tam jakiejs postaci to dostales bana .. na tego kaplana nie dostales bana bo tam nie wchodziles . tyle ..Mateusz masz chyba chinski system .. nawet na epvp pisze ze na 32 bity nie dziala . Ja mam Windows 7 Ultimate 32 bit .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...