Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seed wyspa przetrwania.

Sebastian1882

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zajebista mapa !!! masz Like chętnie na niej pogram sam a może nawet z kolegami ;)

Denerwują mnie ludzie którzy mówią, że dają like a tak naprawde tego nie robią! Jeśli będziesz nagrywał to to podeślij mi link na pw chętnie cię zasubuję i pooglądam :)
Opublikowano

Mapa wprost prosi się o let's play na hardcore z modem herobrine ^^

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

haha ta mapa jest epicka . Można by było ja z lekka przerobić i zrobić z niej mapke survival do serii minecraft :]

Opublikowano

Denerwują mnie ludzie którzy mówią, że dają like a tak naprawde tego nie robią! Jeśli będziesz nagrywał to to podeślij mi link na pw chętnie cię zasubuję i pooglądam

Denerwują mnie ludzie którzy są napaleni na Like :). Moim zdaniem to takie nieetyczne. Oczywiście rozumiem Cię, że jesteś zdenerwowany na KŁAMSTWO, a nie na to, że ktoś ci nie dał "like"

Opublikowano

Denerwują mnie ludzie którzy są napaleni na Like :). Moim zdaniem to takie nieetyczne. Oczywiście rozumiem Cię, że jesteś zdenerwowany na KŁAMSTWO, a nie na to, że ktoś ci nie dał "like"

W sumie to nie chodzi mi o like tylko tak jak napisałeś , o kłamstwo. I w tym temacie nie dyskutujemy o innych postach (chociaż sam właśnie to robie :D) Tylko oceniamy seed itd.

@Ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...