Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seed wyspa przetrwania.

Sebastian1882

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oooo... powiedziała to osoba która nie wzięła cytowany wyraz ("ale") w cudzysłów...

Jak się tak czepiasz, to piszę się "cudzysłowie" :D

A co do mapki, to lepszy seed jest ten:

Artomix

1994993994.png
Opublikowano

Jak się tak czepiasz, to piszę się "cudzysłowie" :D

Artomix

Ale to są 2 inne seedy. Artomix jest na dużą górzystą wyspę i dżunglą, a to jest wyspa przetrwania z 1 drzewem. Chyba, że ty nie widzisz różnicy...
Opublikowano

Ale to są 2 inne seedy. Artomix jest na dużą górzystą wyspę i dżunglą, a to jest wyspa przetrwania z 1 drzewem. Chyba, że ty nie widzisz różnicy...

Przecież napisałem "ten seed lepszy"... To chyba wiem, że to są 2 INNE seedy? ehh... mniejsza o to.

Takie pytanko, masz zamiar zrobić jakiegoś survivala?

1994993994.png
Opublikowano

@Refresh

Przecież napisałem "ten seed lepszy"... To chyba wiem, że to są 2 INNE seedy? ehh... mniejsza o to.

Takie pytanko, masz zamiar zrobić jakiegoś survivala?

Napisałeś "

Artomix"

Dałeś dwukropek i po nim seed Artomix, więc chodziło Ci, że Artomix jest lepszy. Sam nie wiesz co piszesz :D.Jakiego survivala bo nie wiem o co Ci chodzi zbytnio.

Opublikowano

@Refresh

Napisałeś "

Artomix"

Dałeś dwukropek i po nim seed Artomix, więc chodziło Ci, że Artomix jest lepszy. Sam nie wiesz co piszesz :D.Jakiego survivala bo nie wiem o co Ci chodzi zbytnio.

Przykładowo jest wyspa i masz zrobić jakieś zadania.

1994993994.png
Opublikowano

Przykładowo jest wyspa i masz zrobić jakieś zadania.

Ahaaaa... No to może pomyślę, ale narazie robię escape :)
Opublikowano

Jak dla mnie zbyt duza mapa jak na survival

PC : R9 280X | I5-3350P | B75M-PLUS | G.SKILL 8GB 1600MHz | ZALMAN Z9 PLUS | HDD 1TB 80GB

2 PC : X4 955BE OC 4,0GHz | HD6850 1GB | GIGABYTE GA-880GM-UDH2 | PATRIOT 2x4GB 1866MHz | HDD 1TB | IBOX ORION 910A

3 PC :

PROGRAMOWANIE : MACBOOK PRO 13" 2015

SPRZĘT : BENQ ZOWIE XL2411 24" | ZOWIE FK1 | HypperX Alloy Elite | M12 MAXI | HD9999 | ZALMAN ZM-MIC1

Opublikowano

Jak dla mnie zbyt duza mapa jak na survival

No, ale jednak za często się nie spotyka takich mapek ^^ (wyrenderowanych przez minecrafta)

1994993994.png
Bywalec
Opublikowano

Mam pytanie, ten seed jest znaleziony przez Ciebie? Czy ktoś go znalazł, a Ty udostępniasz.

Ile kratek od tej wyspy znajduje się jakiś stały ląd?

Jest coś ciekawego pod wyspą?

5jJNSGS.png

Opublikowano

Mam pytanie, ten seed jest znaleziony przez Ciebie? Czy ktoś go znalazł, a Ty udostępniasz.

Ile kratek od tej wyspy znajduje się jakiś stały ląd?

Jest coś ciekawego pod wyspą?

Seed znaleziony przeze mnie, przez nikogo innego! Otóż moja siostra nudziła się w minecrafcie i powiedziała jej żebym zbudował jaskieś "fajne rzeczy". Więc stworzyłem świat z seedem "Fajne rzeczy :)" i takie coś mi wyszło :P Nie wiem dokładnie ile kratek od wyspy jest stały ląd, ale jak latałem wokół tej wyspy to gdzieś tam dalej znajdywałem inne wysepki ale bardzo malutkie. Żeby znajść "normalny" świat trzeba wywędrować naprawdę daleko. Pod wyspą nie wiem czy coś jest, sprawdzę za kilka godzin, bo siedzę teraz w szkole. Jak będe w domu to dam edit'a .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...