Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seed wyspa przetrwania.

Sebastian1882

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym wam dzisiaj przedstawić seeda, którego sam "znalazłem" w minecrafcie. Gdy go wpiszemy zespawnujemy się na wyspie z jednym drzewem.

Seed:

Fajne rzeczy :)

-1786542128

Screeny:

fjq39j.jpg

e9itub.jpg

sxp10k.jpg

"Fajne rzeczy :)" to jedna opcja seedu a druga to "-1786542128" (bez cudzysłowia). To jest ta sama wyspa tylko wpiszcie seed który chcecie :) Polecam skopiowac go i wkleić do minecrafta (Control + C, Control + V), żeby nie było żadnych błędów.

Polecam grać na modzie HEROBRINE, Sam gram i jest zarąbiście :)

Droga administracjo, może ściągniecie kilka procent :)?

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stary ! Kozak jest ten seed. Dobry jak sie chce nawet z kims pograc. Duza wyspa, jedno drzewo masakra :D. Mozna jakis let's play albo mape zrobic z tego :P

Leci like. Dzieki !

49617363.png

Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D

Pomogłem ? Daj plusika to nie boli.

Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4%

:)

Opublikowano

Dodaj jakieś ss'y w ciemno nikt nie będzie patrzeć.

Wrzucam na hosting screeny za kilka minutek będą :)

@Edit

S'sy dodane :D

Opublikowano

Ciekawa Mapa, Naturalnie WYgenerowana :D Like ;) Na pewno skożystam ;>

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Dzięki :)

Przyda się do kręcenia filmiku , ale weź popraw troche ( kolorki).

Like.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Dzięki :)

Przyda się do kręcenia filmiku , ale weź popraw troche ( kolorki).

Like.

Jakie kolorki bo niebardzo rozumiem? Mam dać ich więcej? Czy o to Ci chodzi, że napisałem Seed na zielono? :)

Opublikowano

mapa rewelacyjna. ja też miałem kiedyś kilka odmiennych seedow takie co generowały z przewagą biomu zimowego, bagnistego, ale nic poza tym :P . Ta jest zajebista, ale najlepiej by się grało na tej mapce na poziomie "Hardcore" prawda? zaraz sobie pogram na tej mapce. ale żeby było bardziej ciekawie to mam Herobrine mod. to dopiero bd jazda :P

@edit

ehhh... ja sie tak nie bawię... Herobrine spalił mi jedyne drzewo na wyspie....

Opublikowano

@Refresh

mapa rewelacyjna. ja też miałem kiedyś kilka odmiennych seedow takie co generowały z przewagą biomu zimowego, bagnistego, ale nic poza tym :P . Ta jest zajebista, ale najlepiej by się grało na tej mapce na poziomie "Hardcore" prawda? zaraz sobie pogram na tej mapce. ale żeby było bardziej ciekawie to mam Herobrine mod. to dopiero bd jazda :P

@edit

ehhh... ja sie tak nie bawię... Herobrine spalił mi jedyne drzewo na wyspie....

Hehe przykro mi :) Chyba skorzystam z twojego pomysłu i też tak sobie zagram :)

Na let's play w sam raz
Lajk

Piszesz like a go nie dajesz. WTF?! :D

Opublikowano
Ludzie wiecie, że przed ale nie ma przecinka :C

oooo... powiedziała to osoba która nie wzięła cytowany wyraz ("ale") w cudzysłów... i poprzedzając twojego kolejnego posta, wiem co mam napisane w sygnaturze ("jeśli widzisz kogoś kto popełnia błędy...")

Przed słowem "ale" prawie zawsze stawiamy przecinek.

źródło:

a co do tematu to słaba mapa.

sam jesteś słaby... po prostu nie umiesz docenić cudzej "pracy" bo autor musiał się (chyba) trochę namęczyć by takiego seed'a znaleźć. mógłbyś sformułować swoje zdanie np. "Seed całkiem ciekawy, ale mi się nie podoba. jednakże myślę że innym może się przydać".

Hehe przykro mi :) Chyba skorzystam z twojego pomysłu i też tak sobie zagram :)

cieszę się że ci się podoba mój pomysł. mam nadzieję że się nie pogniewasz jak podam tego seed'a kilku moim kolegom :D .

Tak swoją drogą na tej wyspie nie respią się zwierzęta :/ ( przynajmniej u mnie) a u was??

Opublikowano

oooo... powiedziała to osoba która nie wzięła cytowany wyraz ("ale") w cudzysłów... i poprzedzając twojego kolejnego posta, wiem co mam napisane w sygnaturze ("jeśli widzisz kogoś kto popełnia błędy...")

źródło:

sam jesteś słaby... po prostu nie umiesz docenić cudzej "pracy" bo autor musiał się (chyba) trochę namęczyć by takiego seed'a znaleźć. mógłbyś sformułować swoje zdanie np. "Seed całkiem ciekawy, ale mi się nie podoba. jednakże myślę że innym może się przydać".

cieszę się że ci się podoba mój pomysł. mam nadzieję że się nie pogniewasz jak podam tego seed'a kilku moim kolegom :D .

Tak swoją drogą na tej wyspie nie respią się zwierzęta :/ ( przynajmniej u mnie) a u was??

Dzięki za wsparcie :) Możesz podać swoim kolegom i jeśli mają konto na mpcforum to fajnie by było gdyby skomentowali i zlike'owali ten temat. Mi zwierzęta też się nie spawnią z niewiadomych powodów. Robią się tylko krowy, mobki z Mo' Creatures i potworki. Ale jeśli potrzebne Ci łóżko możesz zabijać pająki. Wypada z nich sieć a z czterech sieci ułożonych 2x2 wychodzi 1 wełna.
Opublikowano
Dzięki za wsparcie :) Możesz podać swoim kolegom i jeśli mają konto na mpcforum to fajnie by było gdyby skomentowali i zlike'owali ten temat. Mi zwierzęta też się nie spawnią z niewiadomych powodów. Robią się tylko krowy, mobki z Mo' Creatures i potworki. Ale jeśli potrzebne Ci łóżko możesz zabijać pająki. Wypada z nich sieć a z czterech sieci ułożonych 2x2 wychodzi 1 wełna.

bez jaj mogę zrobić wełnę z sieci Oo . moi koledzy niestety nie mają konta na MPC forum i nie chcą zakładać konta, a szkoda bo forum fajne :D . co do krówek to masz fajnie, przynajmniej kotleta sobie zrobisz i ubrania, a ja? a ja muszę suchy chleb wpierdalać (zrobiłem sobie hodowlę zboża nad brzegiem) ewentualnie gnijące mięcho...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...