Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFORMACJE] Battlefield 3 - Piąte DLC + Usługa Premium

XFragsHD

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mów co chcesz, mi premium pasuje -,-

Na gry-online jest za 150zł a 5 dodatków osobno kupisz za 250zł i nie masz dostępu do różych pierdółek. Mi to sie podoba, nie chcesz tego? nie kupuj. Premium nie daje przewagi tylko dodaje rozmaite rzeczy

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

''Nie chcesz tego? Nie kupuj!'' bardzo dobre slowa na zakonczenie tej klotni ze sie bedzie dostawalo nie wiadomo co i nie wiadomo jakim sie bedzie a tak naprawde to dostajesz tylko dodatki i kilka innych bajerow... Mam nadzieje ze teraz w tym temacie ani zadnym innym nie bedzie nikt podawal nie prawdziwych info. :)

Opublikowano

Czyli, że mam rozumieć że to premium daje.

1. Dogtagi [nieśmiertelniki].

2. Troche broni.

3. Wcześniejszy dostęp do DLC [prócz end game?].

4. Wyróżnienie.

5. Wcześniejsze wejście na serwer.

Jeszcze wole się upewnić, bo pare osób powiedziało mi, że to premium [TYLKO] obejmuje dodatki Back to Karkand oraz Close Quoters[reszte dodatków musze kupić]. Czy to prawda?

Opublikowano

Nie dostajesz broni. Przynajmniej na razie. Premium Ci daje dostęp do wszystkich dlc, z nich dostajesz zadania na bronie. Jak byś kupował osobno dodatki to też byś mógł zdobyć te bronie. Zresztą sprawia Ci ból naciśnięcie odnośnika wywalonego na pół battleloga z napisem "Premium"? Tam znajdziesz wszystkie informacje.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

Wam teraz paysafecardami kupowanie Premium przez Battlelog działa? Możecie dojść do miejsca gdzie wstukuje się piny?

Ja mam zamiast włączenia "POTWIERDZENIE" czyli tam gdzie się PINy wsztukuje::

"Ogólny błąd

Podczas przetwarzania Twojego żądania wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później."

Gdy po tym błędzie dam dalej wyskakuje mi:

" Nie można znaleźć serwera web.dm.origin.comhttps, ponieważ nie powiodło się wyszukiwanie DNS. DNS to usługa sieciowa służąca do translacji nazw witryn na adresy internetowe. Ten błąd jest najczęściej powodowany przez brak połączenia internetowego lub niepoprawną konfigurację sieci. Może być również spowodowany brakiem odpowiedzi serwera DNS lub działaniem zapory sieciowej, która uniemożliwia aplikacji Google Chrome dostęp do sieci.

Oto kilka propozycji:

Ponownie załaduj tę stronę internetową później.

Sprawdź połączenie internetowe. Ponownie uruchom wszelkie używane routery, modemy i inne urządzenia sieciowe.

Sprawdź ustawienia DNS. Jeśli nie masz pewności, co to znaczy, skontaktuj się z administratorem sieci.

Wyłącz przewidywanie działań sieciowych, wykonując następujące czynności: wybierz kolejno menu klucza > Ustawienia > Pokaż ustawienia zaawansowane... i usuń zaznaczenie opcji „Przewiduj działania w sieci, aby przyspieszyć ładowanie stron”. Jeśli to nie rozwiąże problemu, zalecamy ponowne włączenie tej opcji w celu zwiększenia wydajności.

Dodaj przeglądarkę Google Chrome jako dozwolony program w ustawieniach zapory sieciowej lub oprogramowania antywirusowego. Jeśli przeglądarka jest już takim programem, usuń ją z listy dozwolonych programów, a następnie dodaj ponownie.

Jeśli korzystasz z serwera proxy, sprawdź jego ustawienia lub skontaktuj się z administratorem sieci, aby upewnić się, że serwer proxy działa. Jeśli uważasz, że nie musisz używać takiego serwera, dostosuj ustawienia serwerów proxy: Wybierz kolejno menu klucza > Ustawienia > Pokaż ustawienia zaawansowane... > Zmień ustawienia serwera proxy > Ustawienia sieci LAN i usuń zaznaczenie pola wyboru „Użyj serwera proxy dla sieci LAN”.

Błąd 105 (net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED): Nie można rozpoznać adresu serwera w systemie DNS. "

Błagam o pomoc, pozdrawiam.

Opublikowano

Mój kolega kupował przez paysafecard i wszystko mu działa... Napisz do pomocy technicznej bo innego wyjścia nie ma.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Czyli, że mam rozumieć że to premium daje.

1. Dogtagi [nieśmiertelniki].

2. Troche broni.

3. Wcześniejszy dostęp do DLC [prócz end game?].

4. Wyróżnienie.

5. Wcześniejsze wejście na serwer.

Jeszcze wole się upewnić, bo pare osób powiedziało mi, że to premium [TYLKO] obejmuje dodatki Back to Karkand oraz Close Quoters[reszte dodatków musze kupić]. Czy to prawda?

Premium:

- dostajesz nowe nieśmiertelniki

- wszystkie dodatki do Battlefield (CQ, Armored Kill, B2K, AfterMath, End Game)

- gdy jest kolejka np: 7 osobowa to zamiast być na 8 miejscu w kolejce to jesteś pierwszy

- wcześniejszy dostęp do WSZYSTKICH dodatków bo już 13 ALBO 12 czerwca można grać w CQ na PC i PS3 a prawdziwa premiera pod koniec czerwca (ok. 24)

- jedna nowa broń.... nowy nóż -,- może do innych dodatków dojdą bronie TYLKO dla premium ale czas pokaże

- cena 150zł na gery-online

Opublikowano

ref

Opublikowano

179 zl za 5 dodatków czyli po 35,8 zl za 1 dodatek jak dla mnie opłaca się bardzo zwłaszcza ze chcący kupić je pojedynczo każdy będzie kosztował ok 50 zl razy 5 to 250zl a mozna 70zł zaoszczędzić i jeszcze miec jakies bonusy do tego. Oczywiście piszę o wersji PC.

Opublikowano

Jeżeli nie wiecie gdzie zakupić Premium zajrzyjcie tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/650120-tut-sklepy-z-premkami/

Wydaje mi się, że ten temat nie jest już taki ważny i większość o Premium już słyszało. Do tego cały czas wisi informacja na battlelogu.

Zamykam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...