Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFORMACJE] Battlefield 3 - Piąte DLC + Usługa Premium

XFragsHD

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up: gdzie masz te info :D !? 179zł to także kupie na 100% :)

Przelicz sobie. Premium kosztuje 50 Euro z tego co widziałem na sklepach typu Amazon i GameStop.

50*4 = 200

Piss

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Przelicz sobie. Premium kosztuje 50 Euro z tego co widziałem na sklepach typu Amazon i GameStop.

50*4 = 200

Piss

To że 200 zł to wiem. ale kolega up napisał "179zł" a to już różnica :):D

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

"Walka z zwarciu" będzie zawierała to ;x

4 nowe mapy: m.in. Ziba Tower i Donya Fortress

Dziesięć nowych rodzajów broni: m.in. Steyr AUG, shotgun SPAS-12 czy karabin maszynowy L86LSW

Jeszcze lepszą i bardziej realistyczną destrukcję otoczenia dzięki silnikowi Frostbite 2.0

Dziesięć nowych zadań, których wypełnienie skutkuje odblokowaniem uzbrojenia i 5 nowych unikalnych nieśmiertelników

Opublikowano

ale premium oprócz że będzie kosztować tyle co 4 dodatki da ci wcześniejszy dostęp do DLC

zobacz w dziale battlefield 3 - newsy :)

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Chłopaki to potwierdzone że premka będzie kosztować 4.000 Microsoft Points na xboxie? Bo tyle można kupić za 120 zł, znalazłem tę informację pytając wujka Google. Jak ktoś z przekonaniem odpowie, dam lajka ^.^

Opublikowano

Nie! Jeszcze nie wiadomo dokładnie jak to będzie z cena oraz zależy to od krajów ;)

Co do premium to będzie tak że Premium kostuje 200zł a otrzymamy 5 DLC . Kupując osobno zapłacimy po 50zł za każde DLC. usługa premium dodaje wiele bonusów wiec tak czy siak warto

Opublikowano

Ja już kasę odkładam na Premium. Z tego co czytałem to na PS3 ma kosztować 179zł wiec myślę ze na PC podobnie.

5 dodatków nie 4 :D (wiec raczej sie opłaca) 5*54zł =270zł

Opublikowano

przecież to pisałem -,-

4 DLC = ponad 200zł a my dostaniemy 5DLC za mniej niz 200zł -,-

Opublikowano

Jako, że jestem graczem konsolowym, tak więc udało mi się dzisiaj dorwać Premium. Szczerze? Czysta zajebistość. Na konsole kosztuje 179zł, lecz opłaca się ją kupić. Dlaczego? Mamy 4 nowe dodatki oraz już powstały w listopadzie ubiegłego roku, co nam daje 5 za wspaniałą cenę. Czemu? Kupując osobno wydacie ponad 250zł. Teraz kupując zapłacicie 179zł, a dodatkowo zyskacie nowe nieśmiertelniki i inne cuda. Mi osobiście się udał zakup i jestem z tego bardzo zadowolony :).

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nowy trailer z dodatku Walka w Zwarciu.

Widać że bronie no recoil. :D Nowy tryb o nazwie "Mistrz Broni" przypomina tryb "Broń" z Black Ops. Po każdym killu dostajemy następną broń z jakiejś określonej kolejki, wygrywa ten który zdoła zabić przeciwnika każdą bronią, dojdzie do końca tej kolejki.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

169ł za 4-5 dodatków :D ! szybko kasę uzbierać i na 100% kupie ;)

Opublikowano

A podobno jeszcze cena pojdzie w dol dla tych co juz B2K kupili takze ja sie jeszcze wstrzymam z zakupem. :P

A co do trailera to faktycznie widac ze te bronie nie maja odrzutu i spas powrocil. Po trailerze juz widac ze bd najlepszy:D

Gość malutki688
Opublikowano

mam pytanie, czy te premium bd mozna zawsze kupic czy np tylko w czerwcu?

Opublikowano

raczej zawsze :D chyba było by to bezsensu wprowadzać na jakiś czas ( tak mi się wydaję)

Opublikowano

Tak, na stałe.

Na xboxa za 4.000 Microsoft Points jednak, a tyle można za 120 zł kupić na allegro :D Xbox pany!

Opublikowano

Czyli jak teaz kupie to premium to dostane DLC B2K i walka w zwarciu(plus te wszytkie niesmiertelniki itp.)?9 A na reszte DLC poczekam do premiery i dostane je juz wtedy za darmo 2 tygodnie przed premiera?

Opublikowano

hah, wiedziałem że Premium będzie PRO

Jakby ktoś chciał zobaczyć .... rozgrywki nagrane z PS3 zapraszam na przeczytanie bloga tego.... takiego gościa. Jest tam dużo info praktycznie wszystkie na bierząco :)

http://ja.gram.pl/blog_wpis.asp?id=936340&n=7

Jest tam też link do gameplay'i ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...