Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eruris [Dedyk]

Esperanto

Eruris  

917 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba wam si? serwer ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

GA Simon[sequence] ma 17lat i nie umie o serwer zadbac, nie polecam..

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

Hahaha heritek fajny jestes jak chcesz moge ci zapewnic ataki na twoj komp wiec...

A ze napisy sa twoje to nic sie nie dzieje jak sobie glowny ga zrobil temat

porzyczyl sobie to chyba nic strasznego

No to poproszę czekam z niecierpliością.... Pacanie.

0e008cddc4e13.png

Serdecznie zapraszam na serwer który startuje jutro o godzinie 12:00

Klient zostanie udostępniony dziś w godzinach wieczornych na stronie galvanize.pl w dziale pobieranie.

Opublikowano

Jeśli Tak Twierdzisz to Sprawdzę w Logach na TeamSpeak Czy To Jest Prawda ;D

Chłopak nawet nie wie jak sprawdzic logi TeamSpeak'a to o czym my tu gadamy?

Serwer totalne DNO! Nie POLECAM TEGO SZAJSU.

Nie ma To Jak Gośka steka przez MIKROFON NA TEAMSPEAKU! ELO ELO HAHAHHA

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

Nie Polecam owego serwera administrator 0 wkładu od siebie BoskiGej ;****** się za bardzo rozkozaczył jeszcze ta Gośka stęka przez mikro jak by ją słoń w dupsko jebał...

0e008cddc4e13.png

Klient zostanie udostępniony dziś w godzinach wieczornych na stronie galvanize.pl w dziale pobieranie.

Opublikowano

Serwer moim zdaniem jest dobrze prowadzony bo GA jak i ja staramy się za wszelką cenę aby graczom miło się grało i mieli poczucie że grają na bardzo dobrym serwerze. To co prezentuję Heritek w swoich wypowiedziach świadczy tylko o jego żałosnym zachowaniu, gdyż nie potrafił ogarnąć tej posady i wyleciał z teamu. Teraz chcę uświadomić wszystkich jaki serwer jest zły itd- po prostu szuka zemsty za to że wyżej wymieniony 13letni chłopiec nie jest już u nas GM. Nie chciałbym nic mówić obraźliwego na jego temat ale on o DDOS wie tyle że w ten wyraz wchodzą literki z alfabetu.

Z mojej strony robię wszystko aby udzielać pomocy graczom, spędzam dużo czasu na serwerze, odpisuje na każde PW i zapewniam wam wiele atrakcji związanych z graniem u nas. To że Heritek nazywa moją osobę " BoskiGej" świadczy tylko o jego braku argumentów i nudnych wypowiedziach, bo takimi przezwiskami posługują się dzieci w wieku przedszkolnym. Wiele osób może potwierdzić że dobrze wywiązuje się z powierzonych mi zadań.

TortiLLa To zapewne jakiś niezadowolony gracz którego dedali w m1 i zwątpił w sens gry, teraz próbuje wmówić użytkownikom jak to jest źle u nas.

Co to " stękania " Gosi na TS wypowiem się następująco: Heritek jak i TortiLLa wypowiadają się na jej temat tak ponieważ pewnie nie dorośli do rozmowy z dorosłą kobietą. Heritek potrafi piszczeć a TortiLLa przy mnie nie odezwał się ani słowa na team speaku.

Tak więc drodzy użytkownicy, nasz serwer dobrze się rozwija i gra coraz więcej osób. Jeszcze raz serdecznie zapraszam, bo warto zobaczyć jak jest u nas- na pewno będziecie zadowoleni.

Tutaj screen z wczorajszego eventu OX:

37695096346196334992.png

Pozdrawiam wszystkich i dziękuje

BoskiHenio

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Nie Polecam owego serwera administrator 0 wkładu od siebie BoskiGej ;****** się za bardzo rozkozaczył jeszcze ta Gośka stęka przez mikro jak by ją słoń w dupsko jebał...

Oj dzieciaku odpuść sobie że straciłeś gma teraz będziesz hejtował na serwer przez cały czas ?

zajmij się swoimi problemami.

Opublikowano

Powiem tak, " BoskiGeju" TortiLLa odezwał się na TS Oj żeby to nazwać rozmową tyś się poprostu go przestraszył wpierw Mikro wyciszone później hop-siup i już cię na TS nie ma pacanie bo co za dużo osób było na TS ? A co BoskiejGosi ghahahahaahahah znalazłeś sobię dziewczynę z podstawówki i piszesz że " Kobieta" bo ci z 2 razy loda zrobiła ?? A poniżej masz zdjęcie swojego Penisa którego mi przysłałeś na GG bo mówiłeś że cię kręcę:

MUahahah

0e008cddc4e13.png

Opublikowano

@Up

Przy mnie TortiLLa nie odezwał się nic. A jeżeli nazywasz 20letnią kobiete " dziewczynką z podstawówki " to widocznie jeszcze nie dorosłeś intelektualnie do tego aby się wypowiadać na ten temat. Oczywiście zdjęcie wyżej penisa nie jest moje ale skoro lubisz dodawać takie zdjęcia to ja nie mogę Ci tego uniemożliwiać - taka twoja pasja. Może jak skonczysz to 15 lat to będziesz miał chociaż takiego. Jednak to nie jest temat dotyczący twoich kompleksów dlatego proponuję abyś swoje teorię wygłaszał gdzie indziej.

Pozdrawiam

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

@Up

Przy mnie TortiLLa nie odezwał się nic. A jeżeli nazywasz 20letnią kobiete " dziewczynką z podstawówki " to widocznie jeszcze nie dorosłeś intelektualnie do tego aby się wypowiadać na ten temat. Oczywiście zdjęcie wyżej penisa nie jest moje ale skoro lubisz dodawać takie zdjęcia to ja nie mogę Ci tego uniemożliwiać - taka twoja pasja. Może jak skonczysz to 15 lat to będziesz miał chociaż takiego. Jednak to nie jest temat dotyczący twoich kompleksów dlatego proponuję abyś swoje teorię wygłaszał gdzie indziej.

Pozdrawiam

Hahahaha.

Za to że napisałem " A jeżeli nazywasz 20letnią kobiete " dziewczynką z podstawówki " dostałem za to perma? z powodem Wypierdalaj? Wypierda.lać mozesz ty po mleko do sklepu gówniarzu.

Ona 20 lat? Ma głos jak by nagle miała 20 kutasów w buzi i steka ze japierdo*e przez ten mikrofon. Nie wiem czy w pracy była pod mostem z internetem czy jak ;x Oj nie wiem , pozdrowienia dla tanich dziw*k!

Nie polecam serwa , Administracja to dno.

Nie ma to jak dawać eq zeby pisali w tym temacie hahahahahaha.

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

Hahahaha.

Za to że napisałem " A jeżeli nazywasz 20letnią kobiete " dziewczynką z podstawówki " dostałem za to perma? z powodem Wypierdalaj? Wypierda.lać mozesz ty po mleko do sklepu gówniarzu.

Ona 20 lat? Ma głos jak by nagle miała 20 kutasów w buzi i steka ze japierdo*e przez ten mikrofon. Nie wiem czy w pracy była pod mostem z internetem czy jak ;x Oj nie wiem , pozdrowienia dla tanich dziw*k!

Nie polecam serwa , Administracja to dno.

Nie ma to jak dawać eq zeby pisali w tym temacie hahahahahaha.

a Ty czemu się nie odezwałeś?

Bałeś się odezwać wiedząc że masz głos przed mutacją ?

Weź dzieciaczku :*

a Dno to jest z Ciebie !

Buziaki

Opublikowano

a Ty czemu się nie odezwałeś?

Bałeś się odezwać wiedząc że masz głos przed mutacją ?

Weź dzieciaczku :*

a Dno to jest z Ciebie !

Buziaki

Gadałem na 2 TeamSpeak'u. Chciałem skończyć tam rozmowe i z wami porozmawiac .

Nie jestem zadnym Graczem tego gównianego serwera.

Ale wiem Co na nim się dzieje. KOPIA KOPIA KOPIA.

BoskiHenio powodzenia w szukaniu dziewcząt w " internecie" bo tylko na tyle Ci dobrzę wychodzi,

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

Serwer fajny.Co do handlarzu usun 6\7 bon z shopa i dodaj do dropu z metinow powyzej np. 60lvl.Prezka fajna,a na serwer nie wejde,poniewaz za bardzo jak na moj gust prosty.

Opublikowano

59836612815049131135.png

Handlarz Zbroją:

32137044578756594997.png

Item-Shop:

56547891896854809405.png

Handlarka Różności:

26819451603511308871.png

Pomocnik Handlarza Zbroją:

81892301817692839458.png

40188929946715202278.png

Zbroje Wojownik:

67831090132292990523.png

Zbroje Sura:

78863515583132843126.png

Zbroje Ninja:

73120319396291472065.png

Zbroje Szaman:

75107535388670673293.png

System Ulepszeń Naszyjników, Hełmów, Branzolet, Kolczyków:

37425391294524199583.png

tarczev.jpg

noweitemy.jpg

noweitemy.png

Divine World =.= GZ ludzie.

Nie wbije bo plagiat...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...