Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eruris [Dedyk]

Esperanto

Eruris  

917 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba wam si? serwer ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przypomniały mi się stare, "dobre" bo wczesne czasy PLa, -boty stoją gdzie idzie , mają kompletnie wyjebane bo nikt nie pofatyguje się ich zbanować.

Nie wiem, ile TEAM ma lat, ale konta 1lvlowe o nazwach "RotacjeBonow" itp. powinny chociaz kurwa zostać sprawdzone!

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

średnio polecam, pograłem chwilkę, i zauważyłem , że troszkę postać szamana jest niesprawiedliwie traktowana, jakby jego dmg był za niski , mapki takie same jak na gladorze tyle, że tutaj nie ma kosmicznych dodatków z is-u , ogólnie mało ludu , cieżko znaleść fajną gildię . jest wogóle ts3 serwa?

Opublikowano

Zapraszamy na ts3 serwera EruriS.pl

ts3.publicts.pl:1234

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

"Przypomina" Divine? To jest divinie... Troche oryginalnosci...

Prezka 6/10 server 1/10.

Stronka tez identyko jak na divin.

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

No wiec, grałem bo nie ma nic ciekawszego obecnie, ale po evencie z tymi prezentami , porzuciłem ten serw , Otóż Ci którzy mieli wolny dzień, nie musieli iść do pracy itp , dorobili się tak , że starczy im do końca gry , dużo osób porobiło już full eq , a te osoby które nie mogły spędzić tyle czasu na grze muszą się dalej męczyć. Szkoda , że do tego dropu z prezentów dodali pieczęcie i kamienie, ktoś wydropił przez cały dzień ok 6k prezentów, to pomyślcie ile ma ulepszaczy ;/

Opublikowano

Po 1 z tych prezentów nie było aż tak dobrego dropu po 2 nie dopiły tak często więc o jakich ty 6k mówisz zastanów się.

Po 2 to nie 1 i nie ostatni event kiedy dropiom prezenty.. był dzień dziecka to włączyłem, następnym razem też włączę przy najbliższej okazji

Opublikowano

No wiec, grałem bo nie ma nic ciekawszego obecnie, ale po evencie z tymi prezentami , porzuciłem ten serw , Otóż Ci którzy mieli wolny dzień, nie musieli iść do pracy itp , dorobili się tak , że starczy im do końca gry , dużo osób porobiło już full eq , a te osoby które nie mogły spędzić tyle czasu na grze muszą się dalej męczyć. Szkoda , że do tego dropu z prezentów dodali pieczęcie i kamienie, ktoś wydropił przez cały dzień ok 6k prezentów, to pomyślcie ile ma ulepszaczy ;/

sam mialem cos kolo 5k prezentow i dostalem 17 pieczeci mino i 22 kamienie...

sadzisz ze to mi na full eq starczy?;p

Polecam

Opublikowano

NIE POLECAM TEGO SERVERA BANDA DZIECIAKOW . GM JAK I GA TO PYSKATE GOWNIARZE KAZDY SIE PRZEKONAL GA STAL NA EVENCIE KOLES LATAL KOLO NIEGO NA 1 HICIE LOGAL GO A TEN NEIWIEDZIAL CO SIE DZIEJE.... PORAZKA KAZDY KRADNIE TAM DROP 0 ZABEZPIECZENIA . DOSTALEM BANA NEIWIEM ZA CO I NEICHCCA MI NAPISAC . NIE POLECAM!!!!!!!!!!

Gość koxxxik12
Opublikowano

Kopia Divine World i GladoR. Z tego co się doczytałem to grafika skopiowana. Nie ma prezentacji w generatorze raporcik poleci.

Opublikowano

NIE POLECAM TEGO SERVERA BANDA DZIECIAKOW . GM JAK I GA TO PYSKATE GOWNIARZE KAZDY SIE PRZEKONAL GA STAL NA EVENCIE KOLES LATAL KOLO NIEGO NA 1 HICIE LOGAL GO A TEN NEIWIEDZIAL CO SIE DZIEJE.... PORAZKA KAZDY KRADNIE TAM DROP 0 ZABEZPIECZENIA . DOSTALEM BANA NEIWIEM ZA CO I NEICHCCA MI NAPISAC . NIE POLECAM!!!!!!!!!!

Dobrze się czujesz ? dostałeś bana za bs i wymyślasz takie głupoty.

Opublikowano

hehe tu mamy przyklad kolegi ktory dostal eq i juz mysli ze zajebisty server ; DD

napisales co miales napisac i wyjdz ;x

besztaj wszystkich na prawo i lewo bo bana wylapales ( za darmo na pewno nie)

wiec zachowuj sie normalnie a jak masz zamiar płakać i sie żalić to pomyliles gry ;x

Opublikowano

Kultura adminów

<21:14:52>Zostałeś zbanowany trwale na serwerze przez "BoskiHenio" (wypierdalaj)
<21:14:52>Disconnected from server

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

Apa3, jak już to prezentacja... wiesz czemu fajna? Bo ukradziona mi. Nad napisami męczyłem się prawie 2 godziny.

Publikacja została zgłoszona moderatorom i zostanie usunięta. Dziękuję i pozdrawiam osoby ripujące.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...