Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eruris [Dedyk]

Esperanto

Eruris  

917 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba wam si? serwer ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwer i tak długo nie chodzi ja grałem tam 3 dni wbiłem 120 ninją i 80-120k max z kryty wchodze ;d

Ale później się nudzi bo tylko exp i eq ulepszanie bez rewelacji !

b3c7c70ac3e542f.gif
Opublikowano

Serwer na prawdę wspaniały, gra dużo osób, administracja stara się zrobić wszystko aby grało się wam lepiej.

Polecam, pozdrawiam!

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

UWAGA !

Sequence mi ukradł grafikę nie które moje SS które robiłem własnoręcznie proszę modernatora o usunięcie tej prezentacji a nasz kochany BoskiHenio chciał sam zostać w Teamie więc zaczął mi obrabiać dupę żę ja robię to i owo, więc się stało Sequence mnie wywalił z Teamu.Wiesz drogi [GA] to już był cios poniżej pasa wywalileś mnie hmmm sam nwm za co + ukradłeś sobię moją grafikę i jak to wytłumaczysz ? 2 dni czekałem na GM pierwszego Dnia [GA]Powiedział " Jak byś się tak jak ja najebał to byś nie przyszedł znowu " drugiego dnia " Wiesz, źle się czuję wejdę później i dam ci tego GM" nie dość że ci wrzuciłem klienta na hosting itp to mnie wywaliłeś za nie wiem co ja testowałem tylko pytania a BoskiHenio poleciał dupe lizać ?! I dodał wymyśleń. Do cb teraz BoskiHenio ty tylko lizałeś mu dupe każdy mój krok śledziłeś jak coś zrobilem nie tak lecisz i dupe musisz polizać ?! z takim frajerem jak ty jeszcze nigdy nie byłem w teamie a co do Ts jak się skurwiali to mieli rację wystraszłeś się jak baba wpierw wyciszyłeś mikro później uciekłeś z pokoju. Aaaa zapomniał bym Heniu nie pochwaliś się jak dodawałeś swojej dziewczynie itemki albo w av2 brałeś spota na siebie a ona lała ? Hahaahaha Sequence uważaj kogo na GM bierzesz.Albo jak mnie się spytałeś czy zrobię OX'a bo nie umiesz nagród dawać to ci kryłem dupę i zrobiłem ...

0e008cddc4e13.png

Serdecznie zapraszam na serwer który startuje jutro o godzinie 12:00

Klient zostanie udostępniony dziś w godzinach wieczornych na stronie galvanize.pl w dziale pobieranie.

Opublikowano

Stary serwer tylko preżka nowa a zresztą nic ciekawego nie ma ;p

wcale nie w topce jes 5 osob z 250lvlem tylko

MOJ NICK NA PL:GoToKlop\

A NA PRIVACH:WojBD

eminembestsygna.png

Opublikowano

UWAGA !

Sequence mi ukradł grafikę nie które moje SS które robiłem własnoręcznie proszę modernatora o usunięcie tej prezentacji a nasz kochany BoskiHenio chciał sam zostać w Teamie więc zaczął mi obrabiać dupę żę ja robię to i owo, więc się stało Sequence mnie wywalił z Teamu.Wiesz drogi [GA] to już był cios poniżej pasa wywalileś mnie hmmm sam nwm za co + ukradłeś sobię moją grafikę i jak to wytłumaczysz ? 2 dni czekałem na GM pierwszego Dnia [GA]Powiedział " Jak byś się tak jak ja najebał to byś nie przyszedł znowu " drugiego dnia " Wiesz, źle się czuję wejdę później i dam ci tego GM" nie dość że ci wrzuciłem klienta na hosting itp to mnie wywaliłeś za nie wiem co ja testowałem tylko pytania a BoskiHenio poleciał dupe lizać ?! I dodał wymyśleń. Do cb teraz BoskiHenio ty tylko lizałeś mu dupe każdy mój krok śledziłeś jak coś zrobilem nie tak lecisz i dupe musisz polizać ?! z takim frajerem jak ty jeszcze nigdy nie byłem w teamie a co do Ts jak się skurwiali to mieli rację wystraszłeś się jak baba wpierw wyciszyłeś mikro później uciekłeś z pokoju. Aaaa zapomniał bym Heniu nie pochwaliś się jak dodawałeś swojej dziewczynie itemki albo w av2 brałeś spota na siebie a ona lała ? Hahaahaha Sequence uważaj kogo na GM bierzesz.Albo jak mnie się spytałeś czy zrobię OX'a bo nie umiesz nagród dawać to ci kryłem dupę i zrobiłem ...

Ogarnij się gdzie ty masz pojęcie do gmowania. wystarczy ze w logach widziałem co pisałeś, Dobrze że Ci nie dałem komend bo masz jeszcze pstro w głowie.

Gdzie ty widzisz coś swojego z zapowiedzi ?? przecież dobrze wiesz ze ja miałem wszystkie ss'y już wczesniej swoje.

Jedynie te 2 ostatnie co przekolorowałeś w photoshopie straszne.

YYY,, itemki dobrze się czujesz ?? przecież wiesz ze komend nie ma.

Opublikowano

Naprawde fajna zabawa !

Nie ma pocenia , juz dosyc tych zamulonych hardow ....

Przyjazna Administracja reaguje na potrzeby graczy czeste eventy , a tymbardziej ze w zycie wejdzie turniej pvp i wojny krolestw tak wiec bedzie co robic.

duzo ciekawych rzeczy , zabawy , niedoskonalosci sa na biezaco naprawiane.

Naprawde Polecam , od dawna nie grałem na takim serwerze.

Mozna sie rozluznic!

POLECAM!!!1

Opublikowano

Polecam bardzo gorąco serwer wspaniały. (:

Game Master ~Heartless on : ProMT2 & LomaxMT2 & Antasia2.

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum oraz graczy serwera EruriS.pl

Chciałem was poinformować że w dniu dzisiejszym tj. 28.05.2012r. odbędzie się

EVENT OX

Event zostanie prowadzony przez- [GA]Sequence oraz [GM]BoskiHenio

Event odbędzie się o godzinie- 20.00

Życzymy wspaniałych wyników jak i świetnej zabawy.

Powodzenia!

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Najgorzej mi chodzi o grafikę jak można mieć taki tupet żeby wywalić z teamu później zajebać komuś grafikę SS itp... co dodałeś KURWA swoje SS tego lorda i tyle to wygląda jak gówno.Tą prezentację zgłaszam.

0e008cddc4e13.png

Klient zostanie udostępniony dziś w godzinach wieczornych na stronie galvanize.pl w dziale pobieranie.

Opublikowano

Raport poszedł.... nie warto było zadzierać spodziewaj się DDOS dziś w nocy na serwer jak i na stronkę...

0e008cddc4e13.png

Opublikowano

Hahaha heritek fajny jestes jak chcesz moge ci zapewnic ataki na twoj komp wiec...

A ze napisy sa twoje to nic sie nie dzieje jak sobie glowny ga zrobil temat

porzyczyl sobie to chyba nic strasznego

apa3s.jpg

Opublikowano

Dobra serwer podobny do gladora i divine nawet czasami taki sam

ale lepiej sie na serwie gra niz na wyzej wymienionych serwerow

prezka 10-10

serwer 9.5-10

czekam w dalszym ciagu na ts-a

teamspeak to jest chwila zeby zalorzyc nie wiem dlaczego admini biora sie na zalorzenie tego ts przez ponad tydzien

na forum powinni szukac moda zeby ogarnol troche bo syf sie robi

(zglaszam sie)

250 lvl jest latwo wbic aczkolwiek mam 182 milo sie expi poniewaz jest zawsze dodawany bonus expa

atmosfera na serwerze panuje fajna

tylko bony troche nie dzialaja poniewaz mam full na magie i sura z kulki na spowolnienie hita ponad 10k a ja z kd 45% hitam po 3k z krytem 5 gram szamanem

powinni tez zmniejszyc ilos ulepszczy na kd i na epiki od +0 do +6

na kd zeby zrobic je na +9 trzeba duzo ulepszaczy bardzo cennych ktore latwo sie je nie zdobywa jeszcze kd +9 nie zawsze wchodza jezeli ktos ma szczescie moze uda sie komus wsadzic

serwer troche do poprawy ale gm obiecywal nowe bronie i zbroje na 250 lvl

tyle odemnie troche sie rozpisalem ale napisalem wszystko co powinni zrobic

apa3s.jpg

Opublikowano

Raport poszedł.... nie warto było zadzierać spodziewaj się DDOS dziś w nocy na serwer jak i na stronkę...

Naucz się odróżniać dosa, od ddosa.

Opublikowano

Jak by ktoś potrzebował żeby dodać do kamer moda.

--- 1. EruriS---

Login IP: 87.98.235.142 Port: 11002

CH1 IP: 87.98.235.142 Port: 13002

CH2 IP: 87.98.235.142 Port: 16002

CH3 IP: 87.98.235.142 Port: 18002

CH4 IP: 87.98.235.142 Port: 20002

0e008cddc4e13.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...