Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[global Dekaron] Shinset's Cheats Pack [nie Działające]

Shinset

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

i tu nie masz racji dc powoduje CE, kto nie wierzy niech uruchomi gre bypassem bez CE i nie będzie dc, ja mam pewną metode żeby nie było dc ale sprawdzałem tylko z GM tools

1. logujemy sie na konto

2. odpalamy CE uruchamiamy skrypty potrzebne nam do szczęścia

3. logujemy się do gry

4. zaraz po zalogowaniu zamykamy CE

5. cieszymy się działającym haczkiem bez dc

ale pamiętajcie testowałem tylko z GM Tools

@energy*

hehe byłem szybszy^^

Opublikowano

Panowie, mam pewien pomysł, może zróbcie tak:

1. Odpalcie gre przez bypass (nie włączać CE!)

2. Na ekranie logowania odpalcie CE, wybierzcie cheaty które was interesują (zaznaczcie tylko kwadraciki)

3. Wyłączcie teraz CE i zalogujcie się na konto

wydaje mi sie ze to wina tego że Cheat Engine jest włączony a nowe zabezpieczenie GameHI polega na skanowaniu procesów i po ich skanie analizuje co jest włączone i właśnie wykrywa CE i odrazu wyłącza gre.

U mnie działa.

ps. odpalcie tylko skill hack, vac no aggro i ewentualnie speed nic pozatym

edit: pisać czy pomogło!! tyle was ogląda temat i wszyscy cicho a zaraz zwijam to nic więcej nie poradze

2006-2010

Opublikowano

nowy pomysł,

1. Usuncie dekaron.exe z folderu BIN

2. Zróbcie skrót od global_unpacked_32.83.6 i edytujcie

3. Na końcu dodajcie m_cher ("D:\Program Files\GameHi_USA\GlobalDK - Kopia\bin\global_unpacked_32.83.6.exe" m_cher)

4. Odpalcie gre przez bypass- skrót

5. Włączcie cheat engine i wybierzcie hacki na panelu logowania, po wybraniu wyłączcie cheat engine przez menadzer zadan -> cheatengine.exe -> zamknij drzewo procesow

6. Wbijac do gry (bez speed hacka)

Może to poskutuje, trzeba kombinować :) Mnie działa anyway

2006-2010

Opublikowano

a Mi nadal niedziala robilem wszystko tak jak mowiles energy* i nic gralem jakies 4 minuty i dc ;s to jest chore ;s najlepiej jakby byl trainer taki jak byl wczesniej do 2moons'a ;s

a takto trzeba sie bawic i musi sie czlowiek naglowkowac ;p

Opublikowano

E tam. Nie mówcie, że nie zauważyliście tego, że w starym Dekaronie przy dużym ping`u z włączonymi hackami również wywalał DC. Te Disconnecty to kwestia tego, że serwer jest zawalony do granic wytrzymałości. Trzeba poczekać, aż GameHI skalibruje kilka rzeczy, ale może to trochę potrwać.

Nie przerniczcie głupot "jake te hacki są niedopracowane", bo są spoko, tylko lepiej zainwestujcie sobie w szybszego kompa/neta.

(\__/)

(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your

(")_(") signature to help him gain world domination.

Opublikowano

kurde bo robilem wszystko co tu napisane i dalej po chwili dc ;/ posiada ktos moze jeszcze jakis inny sposób ? prosze o odpowiedz ;** :wub:

Opublikowano

Ku*wa, a czytać umiesz ?

(\__/)

Opublikowano

yamakuz, nie dyskutuj z ludźmi, którzy nie wiedzą, o czym mówią.

Po odpaleniu jakiegokolwiek hacka, to nawet jak będziesz stać w spokojnym miejscu bez mobów, to i tak dostaniesz po chwili DC. To nie jest kwestia przeciążonego serwera, tylko nowego zabezpieczenia GameHI.

Opublikowano

masz racje tylko teraz powiedz mi jak to obejsc aby hack dzialaly ... i zeby nikt nie dostawal ciagle dc ... bo hack dziala tylko co 1-2 min dostaje sie dc. ...........

Opublikowano

O ta. Widocznie sam nie wiesz, o czym mówisz.

Do obejścia zabezpieczeń masz Bypassa, bez niego wogóle nie uruchomił byś ŻADNEGO cheata.

Mi DC wyskoczył nie po 2 czy 5 minutach, lecz po około 40 minutach. To wina sprzętu i zawalonego serwera, ot co.

Nie wypisuj tu takich głupot, bo tylko podnosisz mi ciśnienie.

masz racje tylko teraz powiedz mi jak to obejsc aby hack dzialaly ... i zeby nikt nie dostawal ciagle dc ... bo hack dziala tylko co 1-2 min dostaje sie dc. ...........

A skąd my to mamy wiedzieć ? Ludzie, pomyślcie trochę.

Niech ktoś zamknie temat, bo te nierozumne trolle zaspamują go doszczętnie.

(\__/)

Opublikowano

moj probelm sie rozwiazal jakos sam lecz ...

normalnie odpalam gre pozniej CE po wybraniu haxow wylaczam CE leczloguje sie na serwerze "Arkadia" czy jak on tam sie nazywa i nie dostaje zadnego dc a mam wlaczony gm tools i wszsytkie inne haxy :D

wiec radze zalogowac sie na tym servie arkadia moze to coś pomoze a jak nie to nie mam zadnych sugestii ;**

Opublikowano

DeMoN12223, a zrób wszystko tak samo, tylko zamiast CE użyj Trainera v3, niby on robi to samo co CE, ale sprawdzić warto. Poza tym wygodniej używać Trainera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...