Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Escape 2 by Sebastian1882

Sebastian1882

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

Mapa jest wykonana ładnie i estetycznie.

Czy ona jest na płaskiej mapie? Jeżeli tak, to staraj się nie robić odkrytych map na płaskiej mapie, bo to brzydko wygląda.

Nie nadużywaj jednego materiału.

Pracuj dalej, czekam na kolejne wersje.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Mapa jest wykonana ładnie i estetycznie.

Czy ona jest na płaskiej mapie? Jeżeli tak, to staraj się nie robić odkrytych map na płaskiej mapie, bo to brzydko wygląda.

Nie nadużywaj jednego materiału.

Pracuj dalej, czekam na kolejne wersje.

Tak jest na płaskiej mapie. Ale jak brzydko wygląda? Przecież nie wychodzi się nigdzie więc otoczenia się nie widzi. Chyba, że tam gdzie są zasady to widać coś tam bo są kraty. Prawie wszystkie pokoje są z czegoś innego, próbuję urozmaicać. Nie wiem czy będzie v3 mojej mapki. Teraz pracuję nad Advanture. Mogę tylko zdradzić, że będzie się nazywać "Zaginiona Atlantyda" :). Jak ją skończe chyba pomyślę coś nad wyspą survival albo jakimś sky'blockiem.

@Ref

Opublikowano

nie wiem czy to tak mialo byc ale raczej nie, gdy ciagne za dzwignie czy cos to caly mechanizm sie rozwala, redstone itp ;d wiem bo mam x ray i widze co sie dzieje za sciana

22368.png
Opublikowano

nie wiem czy to tak mialo byc ale raczej nie, gdy ciagne za dzwignie czy cos to caly mechanizm sie rozwala, redstone itp ;d wiem bo mam x ray i widze co sie dzieje za sciana

Powiedz w którym momencie. Ale prawdopodobnie ma tak być,bo ja robiłem, żeby mechanizmów można było używać TYLKO RAZ. Żeby np: nie można było naciskać ciągle dźwigni i bugować mechanizm albo żeby pistony nie hałasowały.

@Ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...