Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Escape 2 by Sebastian1882

Sebastian1882

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

3 ss się nie załadował ale 1,2 widizałęm na anigleskiskim widziałem na jakimś angielskim ESC - wygląda to na skopiowanie - ale pobiorę i zobaczę

@Edit: 2/10 - do kitu pełna błędów , skopiowane pokoje szczegół w szczegół z angls esc , nieprzemyslane sory mapka to gówno

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano

3 ss się nie załadował ale 1,2 widizałęm na anigleskiskim widziałem na jakimś angielskim ESC - wygląda to na skopiowanie - ale pobiorę i zobaczę

@Edit: 2/10 - do kitu pełna błędów , skopiowane pokoje szczegół w szczegół z angls esc , nieprzemyslane sory mapka to gówno

Skoto tak sądzisz... Tylko powiem Ci tyle. Nie osądzaj jak gówno wiesz! Jak mogłem skopiować z angielskich escapów skoro takich nie przechodzę, bo nie chce mi się czytać po angielsku (nie, że nie umiem[trochę umiem ale to jest wiedza z podstawówki {idę teraz do 1 gimnazjum}]). Więc to trochę niemożliwe skoro nie grałem ani raz w życiu w angielski escape, no ale ty przecież wiesz lepiej...

@Ref

Opublikowano

Bardzo ciekawy escape, długo przechodziłem. Na prawdę, wart polecenia. Będą kolejne wersje?

Jeśli będę miał pomysły to oczywiście, że tak :) Teraz pracuję nad mapką parkour.

@Refresh

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

grałem chyba w tego 1 - mapa była fajna ale troszkę nie przemyślana ale polecam warto zagrać ;D

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...