Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pochwalmy się czego słuchamy :)

lowzje2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie będę podawała gatunków, ponieważ się nie da. Słucham wszystkiego co mi wpadnie w ucho, ale głównie radiówek z RMF Max itp.

Ostatnio na mojej playliście --> Miley Cyrus - We Can't Stop oraz Demi Lovato - Heart Attack.

Tak, tak, disnej czanel...

animeeye.png

Opublikowano

Gatunek/kultura: Rap

Wykonawca/wykonawcy: Chada, JWP, Bez Cenzury, WSRH, Słoń, Shellerini, Kali, Ganja Mafia, Firma, Bezczel, Razem Ponad Kilo, DDK RPK, Bonus RPK, TPS, ZDR, Dixon37, HipoToniA WIWP, Hemp Gru, Małach & Rufuz, Miejski Sort, Paluch, Pih, Paktofonika, Pokahontaz, Hudy HZD, Gural, Peja, Z.B.U.K.U, Hades, Kacper HTA, Młody M, Borixon, Onar, Trzeci Wymiar, Sokół, WWO Hukos, Sitek i wielu innych (huh, sporo tego)

Ulubione utwory: DJ.B - Nie Oglądaj Się Za Siebie (feat. Juras, Ero), JWP/Bez Cenzury - Panorama, JWP - Bądź Mistrzem, Bez Cenzury - Grooby Melanż, Bez Cenzury - Reprezentuję Siebie, Firma - Misja, Hemp Gru - Wyrok Ulicy (feat. Dixon37, Firma, Kaczy), Hemp Gru - H.W.D.P. (feat. Żary), DDK RPK - Od Zawsze Na Zawsze (feat. HipoToniA WiWP, Songo Omerta, Bonus RPK), Słoń & Mikser - Szczerze, WSRH - Niżej Podpisani, Donatan - Z Samym Sobą (feat. Sokół), Bezczel - Proforma 2 (feat. Ero, Sitek, Poswixxx, Pyskaty, Ede, VNM), Bezczel - Prawo Ponad Prawem, Chada - Start, Chada - Na Tych Osiedlach 2, Firma - Brat, Kali & Paluch - Milion dróg do śmierci, Kali - Gdy Zgaśnie Słońce, Kali - Wybij Się, Kali - Wspólny Lot, Kali - Ucieczka Do Raju i wiele innych ;)

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Słucham rapu, a moi ulubieni wykonawcy to: Kali (ale tylko jego solowe płyty), Dixon 37, Bezimienni, Małach/Rufuz i Polska Wersja. Oprócz tego czasem słucham też zagranicznych wykonawców tj. Kendrick Lamar, Lil Wayne, Jay Z, itd.

Opublikowano

Rap: Solar/Białas, Buka (SumaStyli), Małpa, Pezet, Małolat... dużo wymieniania.

+ inne, które wpadną w ucho, czyli reggae, rock.

Ulubione utwory: Solar/Białas - Otwórz mi trumnę, Małpa - Wyjeżdżam by wrócić, Sulin - Jedna minuta, SumaStyli - De Integro i Kiedy przyjdzie po mnie i dużo, dużo więcej.

Opublikowano

HARDCORE, HARDSTYLE

UMC UMC UMC UMC UMC...

CROSSFIYAH, KORSAKOFF ANGERFIST, NEOPHYTE, E-NOID, RUFFNECK, THE VIPER, RE-STYLE, STATE OF EMERGENCY, OUTBLAST, THA PLAYAH, KRISTOFF, EVIL ACTIVITIES, MAD DOG, DROKZ, SCOTT BROWN,NEGATIVE A, RUDEBOY, TOMCAT

COONE, ZATOX, HEADHUNTERZ, DEEPACK, FRONTLINER, SHOWTEK, PSYKO PUNKZ, PROPHET, D-BLOCK & S-TE-FAN, ALPHA TWINS, HARDSTYLE MAFIA, DONKEY ROLLERS, DOZER, B-FRONT, TATANKA, WILDSTYLEZ, NOISECONTROLLERS, RAN-D....

Ulubione kawałki ? Nie da się zliczyć chyba :P

RAISE YOUR FIST FOR ANGERFIST !

Opublikowano

Gatunek: Rock/Disco/Heavy metal/ metal
Wykonawcy: Soelo , KhatzZur ,Mascaration, Gren Day
Utwory:Wykułem miecz zemsty

76561198041325734.png

Opublikowano

Bring me the horizon, Attack Attack!, Suicide Silence, Asking Alexandria, Escape the fate i dużo. dużo wiecej podobnych :3

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Gatunek: Rock / Metal / sXe / i inne

Wykonawcy: Nie chcę mi się pisać wszystkich, ale tak: Motörhead, Raw Theory, Red Hot Chili Peppers, Prawe Skrzydło, i wiele, wiele innych :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gatunek rap

1. Huczu Hucz- Gdyby nie to
2. Tałi- kocham i nienawidze
3. Bzyq- Cholerny Smutek
4. 003- dlaczego.
5. Pcn- dla
6. Tałi- chusteczki w dłon
7. Onar- ja bym oszalal
8. Pih- przyjaciele
9. Chada- tego nie da sie naprawic
10. Ari- Zegnaj na zawsze
11. Ariss- milosc to sciema
12. Peja- pozwol mi zyc
13. Bezczel- nie umiemy życ ze soba, nie mozemy zyc bez siebie
14. Cwancys Grabol- dla niej
15. DCK- Ty i ja
16. deka- gdy uczucia gasna
17. Dies- daleka milosc
18. Eldo- Granice
19. Hemp Gru- Dwa spojrzenia
20. Zyga- Klotnie
21. SBS- Byla chlodna
22. Zyga- klamia tu
23. Yaro- ochodze
24. Xam- zegnaj
25. WRT- Samobojstwo
26. Tadzior LSP- troche sie zmienilo
27. Paragraf- puste obietnice
28. Paluch- Teraz to wiem
29. Paluch- Slyszalem o
30. Małpa- Skała
31. Jeden osiem l- jak zapomniec
32. L.J.N- W sercu
33. Kushin- Zostały wspomnienia
34. Poti- Kocham
35. Lales WojtasLBN- Zdrada
36. Ferdo- Wspomnienia
37. Orcen- Nie zapomnisz
38. Dymek- Proszę Wróć
39. Najdzel - Walcz
40. Sulin- Jedna minuta
41. Styku- upadki
42. PSR- Sprobuj zrozumiec
43. Pezet- spadam.
44. Pezet- Gdyby miało nie być jutra
45. Kushin- To koniec
46. Bonson- Historia pewnego wieczoru
47. Huczu Hucz- adresat nieznany
48. Huczu Hucz- Krzyk
49. Bonson Matek- ich juz nie ma
50. Bonson Matek - Zanim powiesz
51. Jopel- przypomne Ci
52. Ziarecki- Tak, wiem
53. Aleksandra Hamkało- Big Love.
54. Bonson- Bezsennie
55. Bonson / Matek - Zanim powiesz
56. Bonson / Matek - O mnie się nie martw

Opublikowano

Black, power, blackened death, death metal, DSBM, czasami może hard rock.

Niektóre z zespołów: Happy Days, Thy Antichrist, Hunter, Rammstein, Dimmu Borgir, Powerwolf, Cradle of Filth, Fleshgod Apocalypse, Cruel Force, Hate, Vader, Coldworld, KAT, Blackthrone, Setherial itp, itd :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...