Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pochwalmy się czego słuchamy :)

lowzje2009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, w tym temacie piszecie jakiej muzyki słuchacie np.:

Gatunek/kultura : Hip-Hop

Wykonawca/wykonawcy : B.R.O, Tymin, Fokus, Rahim, Plejer, Małpa, SOLAR&BIAŁAS <3, Hakadny, Joka, Laikike, Diox, jak mi się jeszcze ktoś przypomni do dopisze ;)

Ulubione utwory : B.R.O - Wiem,wiem,wiem, Tymin - Wszystko na pokaz <3 <3 <3 , SOLAR&BIAŁAS cały album pt. ''Z ostatniej ławki'', Diox - To jest diox, Diox - Jeden zwykły dzień

PS, Nienawidzę tych wszystkich co w ich przekazie jest tylko JP, CHWPD itd...

Mniej więcej tak to mogłoby wyglądać, jeśli macie jeszcze jakieś propozycje to piszczie ;)

Trzymajcie się, czeeeeeeść ;>

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gatunek: Rap/hip hop

Wykonawcy/wykonawca: Black Eyed Peas, Eminem, HG,Firma,Dixon37 i pojedyncze piosenki bez podziału na gatunki (bo nie które piosenki z tych gatunków które lubię są po prostu chujowe).

Opublikowano

Gatunek: Rock/Dubstep/Disco/Heavy metal/ Nu metal

Wykonawcy: Chwilowo, tylko i wyłącznie Awolnation

Utwory: People, Sail, Kill your heroes, Knights of shame

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

rap/electro/dupstep/d'n'b.

B.R.O , Rahim , Fokus , PFK , Mioush , Abradab , L.U.C , Pjetniak , DGE , Collegium Elemente.

Skirllex , Dj Fridian , Max Farenthide , Dj Reverse , Dj Bl3nd.

Pendulum , Prodigi.

Tut'y

http://www.mpcforum.pl/topic/634115-tutinstalacja-dproto-czyli-serwer-steam-i-non-steam-4748/

Opublikowano

Gatunki : Thrash metal , Heavy metal , Power metal , Metal , Rock , Hard rock

Ulubione utwory : Sabaton - Wermacht , Sabaton - White Death , Sabaton - 40-1 , Megadeth - Symphony of destruction , Iron maiden - The trooper

Opublikowano

1. Temat się raczej nie rozkręci bo nawet tematy bo takich tematów było setki .

2. Gangsta Rap

Kula Daje Fula

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Gatunki : Power metal , Metal , Rock

Ulubione utwory : Sabaton, Rammstein, Bullet For My Valentine, Adept, Good Charlotte i takie tak :>

Opublikowano

Rap zagraniczny / Polski patriotyczny

Wykonawcy: Polscy: Jero, Kali, Konstruktor, Macca Squad

Amerykańscy: 2pac, DMX, Obie Trice

Utwory: Jestem Polakiem, Changes, Byliśmy żołnierzami, Ghetto Gospel, Prawdziwa historia

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Rap i reggae

wykonawcy:

rap: 2cztery7(Mes, Stasiak, Pjus), Dwa sławy, DGE, Kajman, OSTR, Rahim, Zeus, Wyga, Trzeci Wymiar, Łona, Abradab, Afro Kolektyw

reggae: Vavamaffin, PabloPavo, Marika, Junior Stress

To tak głównie ale nie chciało mi sie wypisywać wszystkiego

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Gatunek : Rock , czasem reggae , i może być też rap , ale tylko w wykonaniu kilku muzyków.

Wykonawcy : Linkin Park , Foo Fighters , Flipsyde , GrubSon , Metrowy , Eminem.

Co do ulubionych utworów to : Linkin Park - New Divide , Linkin Park - What I've Done , Foo Fighters - Walk , Foo Fighters - The Pretender , Flipsyde - Someday , GrubSon - Właściwy Kurs , GrubSon - KochAna , GrubSon - Naprawimy to , GrubSon - Na szczycie , GrubSon & Metrowy - Spontan.

I to na tyle ;d

Opublikowano

Gatunek: Rock/Metal dupstep

Wykonawcy :Slipknot, System of a down , Marilyn Manson , Llinkin park ,Disturbed, Skillet, Three Days Grace , Earshot, Deathstars, Nightwish,Drowning pool, korn , limp bizkit , ill niño , skrillex.

Co do ulubionych : [ troche tego jest] MM- this is new shit ,SOAD- chop suey ,disturbed-inside the fire, Skillet hero ,Monster itd.

Opublikowano

Gatunki: Rock/Metal/Heavy Metal/ Wszysko rocko-metalo podobne oraz to, co wpadnie w ucho.

Wykonawcy: Linkin Park, U2, Metallica, AC/DC, Depeche Mode, System Of A Down, Pantera, Black Label Society, Coldplay, Hans Zimmer, Gorillaz, Faithless, Limp Bizkit, Queen, Korn, Drowing Pool, Slipknot, Foo Fighters, chyba o niczym nie zapomniałem :D

7m9a.png

Opublikowano

Gatunek/kultura : Hip-Hop

Wykonawca/wykonawcy : Eldo, Pokój Z Widokiem Na Wojnę, Trzeci Wymiar, Huczu Hucz, Biały, Zjednoczony Ursynów, 4PMC, Non Koneksja, Hemp Gru, Cozi, PNKB, Pięć Dwa Dębiec, HiFi Banda, B.R.O.

Ulubione utwory : Eldo-Granice, Pokój Z Widokiem Na Wojnę-Droga Wojownika, Trzeci Wymiar-Jesteśmy Tym, O Co Walczymy, Trzeci Wymiar-Złap Za Broń, Hemp Gru-Los Wojownika

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...