Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zjeść by nie iść do szkoły?

Ankieta  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co?

• Surowy ziemniak.
      25
    • Wypi? wod? z sol?.
      5
    • Proszek do pieczenia.
      10
    • Wk?ada? palce do gard?a a? do ?ygu (xD)....
      13
    • Zje?? kostki lodu
      4
    • Udawa?
      19
    • I?? na wagary
      27
    • Inne (je?li wybra?e? to napisz co.)
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zjeść kostki lodu ROZJEBAŁEŚ SYSTEM

x

:( Poecam zwyczajne wagary, albo iść do szkoły. Sądzac po tym temacie to jesteś ok wieku Gimnazjalnego więc nie jest tak źle, możesz iść do szkoły.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No też własnie. Jak już potrzebowałam udawać to przykładałam na kilka chwil termometr do żarówki :P Nie ma sensu żreć świństwa.

#don't care

Opublikowano

Po co się truć, jak zawsze możesz umyć głowę i wyjść z mokrą głową na dwór, gorączka i katar murowany.

Jeżeli chodzi o jedzenie to surowy ziemniak, do popicia mleko.

Opublikowano

Hmm może po prostu nie idź do szkoły? A Wy nie mówcie, że kilka dni w domu zamiast w szkole odbija się silnie na moją edukację i że potem nie znajdę pracy, w dodatku jak jestem w liceum profilowanym i liczą się dla mnie 4-5 przedmiotów, które będę zdawał na maturze, a na resztę wyjebka. Jak nie chcesz iść do szkoły to po prostu nie idziesz ? Po co symulować / jeść gów*a / truć się.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Idź na wagary ;d nie warto się truc. Potem jak coś zjeśz to będziesz żałował że nie poszedłeś do szkoły

1337113491-U379973.png

Opublikowano

Powiedz mamie że w nocy miałeś sraczkę i się nie wyspałeś. Spróbuj udawać że się źle czujesz i wieczorem i rano , ujdzie. Ew. powiedz mamie że dzisiaj i tak nie macie żadnych sprawdzianów i macie jakieś prelekcje i nie chce ci się na to iść , bo tematy nie za ciekawe.

Opublikowano

U mnie wystarczy powiedzieć że głowa / brzuch mnie boli i nie puszczą mnie do szkoły.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Udawał niewidzialnego. To jest już sprawdzone.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

zaloze sie ze proszku do pieczenia nie zjesz bo jest obrzydliwy sam probowalem i nie polecam poprostu sie nie truj idz na wagary umow sie z kolegami w sumie na wagary najlpeiej isc 20-28 czerwca xD

Opublikowano

Włacz krycie na P, siadz do kompa i pisz głupie posty jak ten.

Jak juz bedzie po szkole wylacz krycie i powiedz starej ze byles w szkole.

76561198006476025.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...