Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SheepCraft [AUTO WL][30 slotów][FreeBuild][1.2.5][Bukkit][Dedyk][24/7][Non-Premium]

najsiok

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, owszem. Wszystkie najistotniejsze informacje są wyświetlone na serwerze.

Jestem pesymistycznym nerdem ;o

motokosygna.jpg

"There is nothing to be afraid of... Virtual reality will rehabilate your mind or eventually your body... You will be alright, I promise... Just concentrate... And trust the music."

mca.png

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

Panowie wyżej wstydźcie się.

I ten... Mamy coraz więcej fajnych budowli. Gracze zaczynają ogarniać, że bunkry z dirtu nie są zbyt lubiane. Syfu już nie jestem w stanie znaleźć.

motokosygna.jpg

"There is nothing to be afraid of... Virtual reality will rehabilate your mind or eventually your body... You will be alright, I promise... Just concentrate... And trust the music."

mca.png

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

Polecam i zapraszam! Ogarnięta ekipa, ładne i funkcjonalne miasto. Dobry balans rangi VIP (normalny gracz nie zostaje daleko w tyle za vipem). Co mnie osobiście zdiwiło to brak albo minimalne lagi przy dużej ilości graczy na serverze. Dawno nie grałem tak długo na jednym serverze. Zapraszam, dołączcie do nas.

Opublikowano

Dodaj : Makostg

Zapraszamy do czytania informacji na serwerze, lol.

motokosygna.jpg

mca.png

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

Niekoniecznie z "Zemsty", panie znawco-języka-polskiego.

Toć to częsty cytat zarówno w literaturze, jak i w innych dziedzinach sztuki.

motokosygna.jpg

mca.png

mca.png

mca.png

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...