Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SheepCraft [AUTO WL][30 slotów][FreeBuild][1.2.5][Bukkit][Dedyk][24/7][Non-Premium]

najsiok

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

Ogarnięta i miła Administracja, Dużo zabawy.

Zapraszam wszystkich serdecznie.

Serw 10/10

Opublikowano

A, tak... Zapomniałbym.

Na nasz serwer uczęszczają dwie dziewczyny. Prawdziwe. Z mikrofonami. Just sayin'.

Ehh ja nie rozumiem co jest w tym podniecającego, że na serwerze grają kobiety?!

A co do serwera to badziewna nazwa.

Nie ma ;(

Opublikowano

@up To miało być humorystycznie, lecz nie zrozumiałeś tej aluzji.

Oceniasz serwer po nazwie? Według mnie jest bardzo dobra, można zrobić serwer pod konkretny styl, jak i stronę co zresztą widać.

Opublikowano

Najsiok, hejterami się nie przejmuj - gdzieś już wspominałem, że trzeba być naprawdę dobrym, żeby ludzie z zazdrości zaczęli hejcić? ;>

Co do dziewczyn - po dodaniu tagu "cycki" zyskaliśmy dwukrotność w ilości graczy. Dziwne? Dla mnie nie.

I ten.. Mamy już taką ilość graczy, że ciężko się rozeznać w spamie na czacie - więc prawdopodobnie rychło wprowadzimy plugin regulujący ten problem.

Jestem pesymistycznym nerdem ;o

motokosygna.jpg

"There is nothing to be afraid of... Virtual reality will rehabilate your mind or eventually your body... You will be alright, I promise... Just concentrate... And trust the music."

mca.png

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

Yay. Juz mamy stalych graczy. Kazdy kto wchodzi mowi ze serv jest na prawde ladnie zrobiony. Zapraszamy wiecej nowych uzytkownikow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...