Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SheepCraft [AUTO WL][30 slotów][FreeBuild][1.2.5][Bukkit][Dedyk][24/7][Non-Premium]

najsiok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już niedługo... Szykujemy dużą niespodziankę dla graczy. Ale ciii, nic nie mówiłem.

Jestem pesymistycznym nerdem ;o

motokosygna.jpg

"There is nothing to be afraid of... Virtual reality will rehabilate your mind or eventually your body... You will be alright, I promise... Just concentrate... And trust the music."

mca.png

mca.png

mca.png

mca.png

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki za pozytywną opinię, serwer się dopiero rozkręca. Jeśli ktoś chciałby coś zbudować to zapraszam, tworzymy nowe położenie i potrzeba nam troszkę ozdoby.

Opublikowano

Niedlugo wszystkie dzialki zostana przeniesione z miasta na bardzo ladny warp, w miescie pozostana tylko hotele.

Zapraszamy.

Opublikowano

Jeśli serwer się wam podoba, zapraszamy do sklepu. Skorzystajcie z promocji na konto VIP, póki jeszcze można!

World_of_tanks_signature_by_Dbuhoss.png

banner2.png

Pomogłem? Kliknij

likethiso.jpg

Opublikowano

I miło by było, gdybyście wystawiali w tym temacie jakieś swoje oceny (nieee, wcale nie po to, żeby nabić posta do tematu)

motokosygna.jpg

"There is nothing to be afraid of... Virtual reality will rehabilate your mind or eventually your body... You will be alright, I promise... Just concentrate... And trust the music."

mca.png

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

Jakoś tak tu cicho... Nikt się nie odzywa... Jakież to smutne.

Jeśli mi odpowiadasz, zacytuj mój post - lub otaguj przy użyciu @Quasindro.
Jak tego nie zrobisz, najprawdopodobniej nie wrócę do tego tematu.

uExDb2M.jpg

'I have often wished I had time to cultivate modesty... But I am too busy thinking about myself.' ~Edith Sitwell.

Opublikowano

Świetny serwer !

Szkoda że gra na nim tak mało osób : /

Zapraszamy !

Nicki w różnych grach : Scoobany98, ` ~Malinoovy <3

Jeżeli pomogłem możesz dać plusa .

Opublikowano

Yup. Zapraszamy.

motokosygna.jpg

mca.png

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

Nueh próbuje brzmieć rzeczowo. Jakież to słodkie.

Ale nie kłamie - w tej chwili pracujemy nad kilkoma rzeczami jednocześnie - nie wiemy, w co ręce wkładać. Autorskie tłumaczenie, instalacja i konfiguracja nowych pluginów, eventy dla graczy, ale czas na 'zwykłą' pomoc graczom też się znajdzie - a jakże!

Zapraszamy.

motokosygna.jpg

mca.png

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

Osobiście szykuję nowy event. Będzie ciekawie.

motokosygna.jpg

mca.png

mca.png

mca.png

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...