Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Request for.. - szukasz piosenki?

Matzar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śpiewa mężczyzna, tekst: discopolo, potrzebuję tytuł.

Może ze mną zatańczysz chociaż 1 raz, może ze mną zatańczysz póki lato trwa, może wtedy wezmę Cię za rękę, zerwę twą sukienkę, powiedz jak ty na imię masz.

Nie codzienny urok, gust i smak, podejdź do mnie bliżej i powiedź tak, ciągle wzrokiem kusisz mnie, sprawdźmy jak to skończy się, tylko Ciebie dzisiaj chcę

Może ze mną zatańczysz chociaż 1 raz, może ze mną zatańczysz póki lato trwa, może wtedy wezmę Cię za rękę, zerwę twą sukienkę, powiedz jak ty na imię masz.

A tutaj piosenka w składance:

http://www120.zippyshare.com/v/QypXWh3j/file.html od 14:00

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Śpiewa mężczyzna, tekst: discopolo, potrzebuję tytuł.

Nie codzienny urok, gust i smak, podejdź do mnie bliżej i powiedź tak, ciągle wzrokiem kusisz mnie, sprawdźmy jak to skończy się, tylko Ciebie dzisiaj chcę

A tutaj piosenka w składance:

http://www120.zippyshare.com/v/QypXWh3j/file.html od 14:00

Znalazłem: Shantel - Może ze mną zatańczysz, tak blisko, a jednak tak daleko. Jak to mówią najciemniej jest pod latarnią, skądś kojarzyłem ten głos ;p

Najdziwniejsze, jest to, że tej piosenki nie ma na youtube, więc nie mam pojęcia jak "krąży" po internecie.

Edytowane przez kopyteczkoo

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Opublikowano

Szukam tytułu piosenki (przed bitem) ponieważ orginalna piosenka Mr Matt - Fat Bass jest inna. 

To jest ukryta treść, proszę

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Szukam polskiego utworu, pamiętam tylko 3 słowa z tego ...,ten numer to kłopoty. Proszę o pomoc w znalezieniu tego utworu.

Opublikowano

Szukam polskiego utworu, pamiętam tylko 3 słowa z tego ...,ten numer to kłopoty. Proszę o pomoc w znalezieniu tego utworu.

Czyżby to?

https://www.youtube.com/watch?v=j0aAiKSUzJM

Opublikowano

Szukam tytułu piosenki (przed bitem) ponieważ orginalna piosenka Mr Matt - Fat Bass jest inna. 

nie wiem czy dalej szukasz,ale łap xD

Opublikowano (edytowane)
Cześć, kiedyś słuchałam takiej nutki, ale kompletnie nie pamiętam jak się nazywała i jak mam ją znaleźć. 

Prawdopodobniej mógł być to secik.. 

Wiem, że wyświetlona była ta babeczka co tutaj :https://www.youtube.com/watch?v=bsJuBojiNOU&feature=share tylko,że tam zmieniał jej się kolor stanika. Kojarzy ktoś coś?

Edytowane przez Alikia
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ogunie to szukam piosenki gdzie typek jedzie rowerem do jakiejś hinduski,a potem jak jest na miejscu to ciapaki sie bawia.mam nadzieje,ze podalem wszystkie niezbędne informacje takze elo benc