Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sezon 2 Przetrwanie[nopermium][survival + RP]Frakcje, questy,ekonomia

s.sobieraj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Informacje wstępne:

Witam ! Chciałbym gorąco zaprosić na sezon 2 serwera Przetrwanie.

Na serwerze znajdziecie 3 miasta (w tym jedno przeniesione z sezonu 1) w ktorych mozna rozpoczac swoja przygode. Oczywiscie przemieszczanie sie poprzez teleporty na spawnie miedzy miastami jest dostepne.

Serwer to survival + rp. Na nim mozecie prowadzic do zwycięstwa własną frakcje, wykonywać questy, kupowac i sprzedawac dzialki w miastach. Staramy sie rozwijac ekonomie jak najlepiej, by kazde miasto mialo w sobie cos ekonomicznie atrakcyjnego. Ekonomia to rotacja, dlatego ceny artykułów nie są stałe.

====================================================================================

Komenda do rejestracji : /register [towjehaslo] [twojemail]

na przyklad:

/register seba bukkit357 [email protected]

Parametry połączenia:

s1.przetrwanie.net:25595

====================================================================================

Standardowe eventy/areny w grze:

1. Spleef - Zabawa polegająca na rozkopywaniu warstwy sniegu pod przeciwnikami w celu eliminacji z pola gry. Osoba ktora zostaje na polu gry, otrzymuje nagrode. W przypadku 2 osob rozmieszczonych np. na narożnikach, ogłaszany jest remis (bez nagród).
  2. Strzelnica - Arena specjalnie przygotowana dla graczy. Z pułapkami i elementami współpracy (na przykład by wyjść z danej pułapki potrzebna jest ingerencja innych graczy). 2 drużyny czerwona i niebieska rywalizuja ze soba. Bron jaka jest dostepna to jedynie łuk z odpowiednim zapasem strzał. Osoba która zabije najwięcej przeciwników, otrzymuje nagrodę.
  3. Arena królów - W skrócie bardzo szybka arena pvp. Rywalizują między sobą 2 drużyny.
  4. Mobareny - Przed rozpoczęciem walki, musimy wybrać odpowiednią klasę. Do wyboru najczęściej mamy: Łucznika, Rycerza, Krola, Chemika, Kucharza itp. Zależnie od areny, są inne ustawienia nagrody i klasy.
  5. Poszukiwacze skarbów - Admin na określonych kordach stawia skrzynie z odpowiednią nagrodą. Przygotowuje graczy do rozpoczęcia odpowiednimi komunikatami, podaje kordy. Pierwsza osoba która przybędzie zdobywa przedmioty. Wszystkie chwyty są dozwolone, mam tu na myśli pvp ;)
  6. Bezcenna wiedza - Event podobny do "Poszukiwacze skarbów". Tyle że na określonych kordach postawiona jest tabliczka z pytaniem dotyczącym naszego kraju i kultury na które należy odpowiedzieć. Pierwsza osoba która odpowie prawidłowo otrzymuje nagrode.

Z góry oświadczam, że w tym sezonie, nagrodą za wygrane areny/eventy nie będzie nic diamentopodobnego.

Zarabianie i pieniądze w grze:

Standardowo startujemy z sakiewką w której jest jedynie 30 złota. Za złoto możemy kupić bardzo dużo.Działki, budulce, składniki mikstur, exp i wiele więcej. By zarabiać pieniądze należy handlować bądź wykonywać jakieś zadania dla innych graczy. Do tego przydaje się sytem przesyłania pieniędzy którego formuły komend znajdziecie pod komenda /money help. Najszybszym sposobem zarobku jest sprzedawanie sztabek złota i diamentów.

Konta vip do kupienia są dostępne, więcej informacji w grze.

Obszerniejszy opis już niebawem.

Bardzo prosze tych którzy troche pograli na serwerze, o opinie w tym temacie. Serwer wystartował : 19.05.2012 19:30.

Bardzo fajny server Wchodzcie warto :angry: :( :( 8S eeeeeeeee Wejdzcie na tego serva

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ ShoGun16 Straciłeś itemy, gdyż prawdopodobnie zostałeś zabity przez jakiegoś gracza lub potwora po wyjściu z serwera. Na serwerze jest wgrany plugin PVPLOGGER, który robi tak, że po wyjściu z serwera zamieniasz się w takiego pvploggera, ktorego można zabić. Jest to zabezpieczenie, przed graczami, którzy uciekają podczas walki z serwera (lepsze to niż banowanie). Co do bana, to otrzymałeś go za to, że wyzywałeś innych graczy.

Opublikowano

ale zrozumcie nie walczylem z nikim ani nic ponieważ wtedy robiłem metro wyszedlem z gry gdy nie bylo zadnego gracza ani nikogo i stracilem itemy :( nie jestem 1 osobą która miała taki problem

Opublikowano

Zapraszam wszystkich serdecznie na ten serwer!!!

Bardzo miła administracja

Brak lagow

ciekawe questy

Fajni ludzie

Miła atmosfera

To jeden z najlepszych serwerow na jakich grałem!!!

Jeżeli szukasz serwera to nie wachaj sie i bierz ten!!!

Naprawde polecam!!

Zapraszam wszystkich do mojej gildi- Szlachta

nick Hotarti

ocena servera 11/10

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Według mnie fajny serw :) co chwile hakerzy banowani i jest ogar na serwie czasami admini sobie nie radzą bo mało co kto wchodzi proponował bym tylko rekrutacje :)

Opublikowano

Na serweze panuje bardzo miła atmosfer ;)

Bardzo ogarnieta administracja zawsze pomaga :P

Na serwerze nie ma lagow sa 3 miasta

Swiete miasto: Krol Seba

Miasto Ksenox: Krol Adrenator , mattyx89 , MrKaxse

Magiczne Miasto: Krol denio089

W miastach mozesz znalesc cos dla siebie :D

Ogólnie na serwerze gram ponad miesiac wiec moja opinia to 100/10 :D

Moja nazwa: MadrYx jak cos pisać moja frakcja ColdHell :D

IP Servera: s1.przetrwanie.net:25595

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...