Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Kogoś Kto Mi Rozpakuje/Zapakuje/Edytuje Pliki Clienta

UppsiK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę o spakowanie itemproto_dump.xml, i powiedzcie co w nim było zle..występuje błąd nawet jak wykapuje je i zmienie nazwe miecza+9 na np.  ostrze+9 wywala mi błąd sami zoabczycie jaki :)

oto link :)   https://mega.co.nz/#!P542HCaR!mTyzrJW2DrCRzdV-aS2DHIfjtGtRPjmtVXZ1kL0-46k

Opublikowano

Witam Was serdecznie, założyłem swój serwer metin2 hamachi na plikach by taki niesmialy.

Prosiłbym was, oby o ile to mozliwe, niech ktoś mi wstawi gotowe pliki root, pod moje IP oraz gotowy pong i plik bin pod moje IP, z instrukcją co gdzie wkleić.

PS.MOJE IP: 25.91.75.174, A Z KOŃCÓWKĄ 25.91.75.100

PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC.

PROBLEM WYGLADA NASTEPUJACO:

WIDAĆ CH, ŻE JEST SERWER WŁĄCZONY I PISZE CH1: NORMALNY

CH2 MAM WYŁĄCZONE, WIĘC SĄ TRZY KROPKI, WIADOMA RZECZ...

OTÓŻ DRUGA SPRAWA -* NIE WIDAĆ KURSORA PRZY OKNIE LOGOWANIA SIĘ- RÓWNIEŻ PROSZĘ O POMOC.

SPRAWA KOLEJNA CAŁY CZAS PISZE ZOSTANIESZ POŁĄCZONY Z SERWEREM, GDYŻ USTAWIAM SOBIE KLAWIATURĘ NA EKRANIE, TYLKO TĄ DA SIĘ WPISYWAĆ PASSY, I ZOSTANIESZ POŁĄCZONY I TAK STOI ...

DLATEGO PROSZĘ WAS  O WSTAWIENIE NA JAKIS HOSTING GOTOWYCH ROOTOW I BIN POD MOJE IP, NA PLIKI BY TAKI NIEŚMIAŁY...

ZA DOBRĄ POMOC DAJĘ GM NA MOIM SERWERZE ORAZ WSZYSTKIE PRAWA DOSTEPU DO MYSQL I MASZYNY I CAŁEGO SERWERA....

POZDRAWIAM, LICZE NA WAS I NA SZYBSZĄ POMOC, OPRÓCZ TEGO KAŻDY DOSTANIE PLUSIKA ODEMNIE ZA STARANIE SIĘ MI POMOC..

PROSZĘ O POMOC, POZDRAWIAM!!!

Z GÓRY THX!!

LINKI DO BINKI, ROTOW, PROSZE O EDYCJE POD PLIKI BY TAKI NIESMIALY I POD MOJE IP PODANE WYZEJ.

PS.BINKE MUSICIE SPAKOWAC, BO JA PROBOWALEM ZMIENIC PONGA, ALE NIESZLO SPOWROTEM ZAPAKOWAĆ.

xxx

OSTATNIE PSSS......

ODPOWIEDZI PISAĆ MI NA PW !!! CZYLI DO MNIE!!! PONIEWAŻ TUTAJ SIĘ DZIEJE OKROPNY GALIMATIAS, I NIE IDZIE SIĘ POLAPAĆ, EWENTUALNIE CYTOWAĆ MOJ POST I WTEDY ODPOWIADAĆ, Z GORY THX

battles,proportional,340,200,257008026ff

" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno,

by na stacji złych zdarzeń złapać pociąg ostatni i odjechać do marzeń ... " 

Opublikowano

Proszę  rooty pod IP:176.122.227.50

xxx

Witam Was serdecznie, założyłem swój serwer metin2 hamachi na plikach by taki niesmialy.

Prosiłbym was, oby o ile to mozliwe, niech ktoś mi wstawi gotowe pliki root, pod moje IP oraz gotowy pong i plik bin pod moje IP, z instrukcją co gdzie wkleić.

PS.MOJE IP: 25.91.75.174, A Z KOŃCÓWKĄ 25.91.75.100

PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC.

PROBLEM WYGLADA NASTEPUJACO:

WIDAĆ CH, ŻE JEST SERWER WŁĄCZONY I PISZE CH1: NORMALNY

CH2 MAM WYŁĄCZONE, WIĘC SĄ TRZY KROPKI, WIADOMA RZECZ...

OTÓŻ DRUGA SPRAWA -* NIE WIDAĆ KURSORA PRZY OKNIE LOGOWANIA SIĘ- RÓWNIEŻ PROSZĘ O POMOC.

SPRAWA KOLEJNA CAŁY CZAS PISZE ZOSTANIESZ POŁĄCZONY Z SERWEREM, GDYŻ USTAWIAM SOBIE KLAWIATURĘ NA EKRANIE, TYLKO TĄ DA SIĘ WPISYWAĆ PASSY, I ZOSTANIESZ POŁĄCZONY I TAK STOI ...

DLATEGO PROSZĘ WAS  O WSTAWIENIE NA JAKIS HOSTING GOTOWYCH ROOTOW I BIN POD MOJE IP, NA PLIKI BY TAKI NIEŚMIAŁY...

ZA DOBRĄ POMOC DAJĘ GM NA MOIM SERWERZE ORAZ WSZYSTKIE PRAWA DOSTEPU DO MYSQL I MASZYNY I CAŁEGO SERWERA....

POZDRAWIAM, LICZE NA WAS I NA SZYBSZĄ POMOC, OPRÓCZ TEGO KAŻDY DOSTANIE PLUSIKA ODEMNIE ZA STARANIE SIĘ MI POMOC..

PROSZĘ O POMOC, POZDRAWIAM!!!

Z GÓRY THX!!

LINKI DO BINKI, ROTOW, PROSZE O EDYCJE POD PLIKI BY TAKI NIESMIALY I POD MOJE IP PODANE WYZEJ.
PS.BINKE MUSICIE SPAKOWAC, BO JA PROBOWALEM ZMIENIC PONGA, ALE NIESZLO SPOWROTEM ZAPAKOWAĆ.
xxx

OSTATNIE PSSS......

ODPOWIEDZI PISAĆ MI NA PW !!! CZYLI DO MNIE!!! PONIEWAŻ TUTAJ SIĘ DZIEJE OKROPNY GALIMATIAS, I NIE IDZIE SIĘ POLAPAĆ, EWENTUALNIE CYTOWAĆ MOJ POST I WTEDY ODPOWIADAĆ, Z GORY THX

Proszę o skany, czas do 21.

//Brak.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podmieni mi ktoś poprawnie ten placyk na środku m1 na cokolwiek aby nie było tego co jest obecnie.

Ja naprawdę siedzę już przy tym z 2-3 godziny, wynagrodzę pomoc.

http://wklej.to/lBtT4

xxx

Ty serio kolego jesteś idiotą,a mnie hejtujesz.

Nie stawiaj się do lepszych bo plików zapakować nie umiesz do terrarin.

Nie bierz się za pliki skoro w pół roku nie umiesz pliku zapakować...

Masz 800 postów na forum z czego 99,9% to 'Jak to zrobić' , 'Pomozesz' , 'Doda mi to ktos' ?

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

Podmieni mi ktoś poprawnie ten placyk na środku m1 na cokolwiek aby nie było tego co jest obecnie.

Ja naprawdę siedzę już przy tym z 2-3 godziny, wynagrodzę pomoc.

xxx
xxx

Proszę o skan do 16.

Opublikowano

Plik: http://www.speedyshare.com/Ptt5D/metin2.bin

Skan Pliku: http://scr.hu/13q3/fqpm8

Co trzeba zmienić : PROSZĘ tylko o spakowanie pliku, ponieważ posiadam system x64 bit nie mogę zrobić tego poprzez UPX, a on nie obsługuję pakowania w x64. Dzięki z góry!

ZceIUCf.gif

"You are not my friend, you are my brother, my friend" ~PashaBiceps

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka mam problem nie moge rozpakować tych rootów niech ktoś pomożę, daje +++

Tu macie rooty: http://www67.zippyshare.com/v/71033485/file.html

A tu skan: https://www.virustotal.com/pl/file/3a08eb191e203348f0c8158c7e2ce80c7000e10a6c57aeea8a2118e08db9b43e/analysis/1404590749/

Co trzeba zmienić: Rozpakować, zmienić rooty na 25.117.146.100 i zapakować :)

Opublikowano

Dodałeś skan strony, a nie pliku. Popraw to. Czas do 10 jutrzejszego dnia.

To był właśnie scan pliku który potem wrzuciłem;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...