Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpiritMt2.pl [Dedyk][PL]

AszinoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy mogi byście podać poprawne linki do strony głównej i do dowloadu

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Włączyliśmy wam starą stronę oraz forum na czas remontu. W piątek tj. 1 Czerwca o godzinie 20:00 wprowadzamy tzw. Rewolucje. Wszystkie osoby które odeszły z serwera z powodu małej ilości graczy mają okazje powrócić w sporej liczbie "na raz". Od tego czasu codziennie będą wydarzenia wyłaniające "osobę dnia". Takowa osoba zyskuje marmur polimorfii dowolnego potwora, oraz 100% expa dla swojego królestwa na 3h. Osoba ta zyskuje również 100.000.000 yang oraz specjalną rangę na forum "Użytkownik +". Miedzy czasie dzięki waszej pomocy zdobyliśmy ponad 10 Game Play'ów oraz zapowiedzi co pozwalają na szerszą reklamę dla serwera, ale także usunęliśmy kilka poważnych błędów w grze. Do 5 czerwca zostanie dodanych kolejnych 10 questów które z pewnością wyeliminują nudę.

Co jeszcze?

Jeżeli chodzi o BS. Padła propozycja, by wyzerować wszystkim ekwipunek do zera i zostawić same postacie. Usuwanie takowego eq z logów zajęło by nam to wieki, dlatego też chcemy zastosować tego typu środki. Cenę zmianek gwałtownie podnieślibyśmy w górę, co skutkowało by nieopłacalnością używania tego oprogramowania. Mając takie postacie wątpię, abyście odrobili szybko ekwipunek - dlatego też kolejną propozycją jest reset serwera.

To wy zadecydujecie o tym co zrobimy, za chwilkę dodamy specjalną ankietę. Ważnym aspektem jest też to, abyście wypowiedzieli się na ten temat - ponieważ robimy to dla was.

WAŻNE!

Zanim skierujecie do nas tysiące obelg, reklam innych serwerów bądź zarzucicie nam działania kierujące się tylko do IS to zastanówcie się, czy nadal checie grać w 40 osób na serwerze bijąc się przy tym po 900 pkt ze skili.

Ludzie opuścili nas generalnie przez BS, chociaż mieliśmy również kilka poważniejszych wpadek.

Nie chcemy zamykać spirita nie tylko ze względu na was, ale też z naszej pasji do niego.

Stąd też w ciągu tych dwóch dni wypiszcie wszystkie wady, które waszym zdaniem odciągały od serwera - ALE NIE WPLYWALY NA JEGO GOSPODARKĘ, ORAZ SYSTEM ULEPSZEŃ.

reset takowy nastąpił by w piątek. Piszcie swoje argumenty w bardzo zrozumiały sposób.

Serwer TeamSpeak istnieje cały czas. Szczegółowe informacje można dostać własnie tam: Spiritmt2.pl

i5 2500k @ 4,5 Ghz + SilentiumPC Spartan - CF 2x Radeon HD 6850 - Aerocool Strike X 600 W - Qoltec Startstation

Opublikowano

Po pierwsze to poprawcie tego biologa bo to jest tragedia.... 3h dropienia i 1 ząb śmieszne to jest bardzo. Kolejna sprawa jest dodanie itemu zatrzymującego expa bo jakos nie widziało mi sie robienia co chwilke dropa na zęby usuwania i przekładania tego eq ciągle. Dobrze że BS zostanie zablokowany i w związku z tym jestem za resetem serwera. Jestem również za tym aby obok nicku pojawił się lvl. Jak to zostanie naprawione to może wróce mimo że musze pilnować porządku na innym serwerku:P

Opublikowano

Nad tym jeszcze się zastanawiamy. Gdy dodamy widoczny poziom koło nicku, to atmosfera będąca niegdyś na csyt2 trochę spadnie - chociaż zastanowimy się jeszcze nad tym. Co do biologa - ma być mega trudno i tak zostanie. Z pierścionkiem usuwającym exp również się zastanowimy.

Ponowny start serwera przewidywalibyśmy na 1 czerwca w godzinach wieczornych.

i5 2500k @ 4,5 Ghz + SilentiumPC Spartan - CF 2x Radeon HD 6850 - Aerocool Strike X 600 W - Qoltec Startstation

Opublikowano

Temat zostanie napisany w dziale "zapowiedź", gdyż serwer zostanie uruchomiony na nowo. Ten temat jest do zamknięcia

Opublikowano

Jestem 1000% przeciwko restartu serwera oraz eq ... Trusiak wiesz o czym mowie i o moich problemach oraz o tym ile meczylem sie z eq na nowo wspomne ze 4 x lacznie ... Poswiecalem na to Tyle czasu.... Ze teraz byla by to przesada wszystko stracic ... na koncie mam 13 x ksiezycowy podwodny noz ..2x srebny hw 2-3x cale smocze eq ..i wiele innych bardzo dobrych rzeczy jak smiercionosne , kusze ,,,czeki na kilka KKK .... Wiec nie sadze ze bylo by rozsadne nagle wszystko skasowac....Wiec przemyslcie to dokladnie ... Osoby te co mialy bardzo dobre eq i je straca juz napewno nie wroca nie mowie tylko o sobie....

Z TEJ STRONY zIntensive Kazdy kto mnie widział to mnie zna i wie jak gram

POZDRAWIAM WSZYSTKICH GRACZY SPIRITMT2

Z powazaniem KamiL !

Opublikowano

Drop śmieci z metinów w DT usuńcie , i te zęby kilka % więcej na drop skoro coś tam robicie bo później się was przecież nie doprosi nikt bo nie macie czasu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...