Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpiritMt2.pl [Dedyk][PL]

AszinoPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Launcher nie działa. Pobrałem tą łatke i nie mogę się zalogować. Pozdro robić serwer kurwa bez launchera, Prędkość pobierania Clienta :40kb/s . Nie dzięki,,

Uczeń
Opublikowano

server dno nie polecam

Może podasz jakieś argumenty dlaczego serwer jest według Ciebie dnem ? Mi się tam serwer podoba tylko minusem jest , że w 1/2 dni można zrobić sobie full eq .

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Pozdro dla tych którzy graja tylko przez nazwe na tym gównie.

Nazwanie tego reaktywacja i w 99% csyt2 to jest kurwa penerstwo administratora i chęć głupich graczy na serverze.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Chyba zmienię zdanie...

Coś launcher i klient im siada, a licznik online na stronie ciągle rośnie... Dziwne.. x.x

Prezka 7/10

Serwer 3/10

maarius.png

Kliknij "Lubię to" - to nic nie kosztuje.. :D

Opublikowano

przez 1 dzien mi sie podobal ale potem bylo juz tylko cienko . Exp w atlantydzie czy v1 czy v2 to meczarnia . Pozdrawiam niepolecam

Opublikowano

Ale wy jesteście wszyscy idioci, dno serwer piszecie, a kurwa żadnego argumentu nie możecie podać, dlaczego taki jest. Dla mnie jest wszystko OK. I według mnie w 90% jest to co było na starym csyt2, więc jak macie pisać, że wam się nie podoba to napiszcie czemu, a nie psujecie łajzy opinię serwera.

A z launcherem i clientem jakoś nie mam problemu i mi wszystko śmiga.

Polecam serwer!

PS:Poprawcie ss bony 1-5, bo tak jest, że w 1-5 jest silny przeciwko klasie, a już usuneli to, ponieważ znaczna większość osób tego nie chciała, a dużo osób odstrasza to jak to widzą.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

UP pisze reaktywacja Cyst ?? Pisze tam tak było i tu tak będzie więc wątpię żeby to zmienili bo to był jeden z "uroków" Cyst.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...