Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpiritMt2.pl [Dedyk][PL]

AszinoPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra to tak tym co nie działa launcher pierw ściągnijcie Metka 2 z 2008 roku wklejcie launcherka i działa

Navi jakie navi jeżeli umiesz robić eq to bez problemu ich rozwalisz navi na serwie nie ma i nie będzie nie wiem kto ci takie głupoty naopowiadał lecz serwer nie jest nudny po prostu będą go ulepszać dodadzą nowe rzeczy i takie tam by stałym graczom gra się nie nudziła.

A tak pro po dzieci wchodzą tylko na takie serwery gdzie są napchane nowe bronie 6/7 za 1 kk nawet mniej nie wiem gdzie tu jest sens grania skoro niemowlęta niewiedzą co to jest normalna gra.

Opublikowano

Można. Jest to klon chińskiego csyt2.

i5 2500k @ 4,5 Ghz + SilentiumPC Spartan - CF 2x Radeon HD 6850 - Aerocool Strike X 600 W - Qoltec Startstation

Opublikowano

Prezka 10/10

Serwer 7/10

Na 100% zagram Jinno nick Volimate

Footballteam :

Gareth Barry M C (s1) , BerniZNaram (s4)

Shakes & Fidget :

Volimate (s1) , Enejro (s1) , BerniZnaram (s11)

Opublikowano

serwer dziala, strone przerabiamy

i5 2500k @ 4,5 Ghz + SilentiumPC Spartan - CF 2x Radeon HD 6850 - Aerocool Strike X 600 W - Qoltec Startstation

Opublikowano

serwer dziala, strone przerabiamy

serwer działa ?

to nie wiem o co chodzi ,że u mnie ciągle dalej wyskakuje "błąd połączenia z serwerem patchowania " przy włączaniu spirit'a

Opublikowano

Jeżeli chodzi Ci o drop z umarłego rozpruwacza, to nie zwiększymy go w żadnym - podkreślam, żadnym stopniu. Dropu itemów na 75 lv również nie zwiększymy, ponieważ tak było na csyt2. Takowe bronie były bardzo wielką rzadkością na tamtym serwerze, ba śmiem stwierdzić że takowych była garstka. Powodem takiego niskiego dropu jest również fakt, że na prawie każdym wydarzeniu pojawiają się umarłe rozpruwacze. W dodatku coraz częściej będą organizowane wydarzenia "oponki" z których drop owych broni jest dość wysoki. Wszystkie te działania mają usprawnić nam pełną kontrole nad gospodarką serwera. Nie chcemy, by nowy gracz decydując się na grę na naszym serwerze nie miał szans do pozyskania eq mocniejszego od ekwipunku topowych graczy po jakimś czasie.. Jeżeli chodzi o kilof, jest takowy w IS. Dodamy go również do gry, ale to nie będzie tania sprawa. Mogę przychylić się do dropu z metinów morderstwa i po nowej dyskusji z graczami zadecydować ponownie. Zajmiemy się również bugiem z Generałem, ale to w swoim czasie. Gruntem rzeczy jest teraz doprowadzenie ilości graczy do tej na początku. Wiadomo - nie każdy pamiętał csyt2, może nie każdy tam grał, więc ludzi zbyt wiele na ten serwer nie będzie, aczkolwiek zaskakuje mnie wasze myślenie. Co jakiś czas widzę posty na forum, że serwer jest super, ale odchodzą bo bardzo mało graczy. Dopisują po tym, że wrócą jak ich ilość się powiększy. Zobaczcie teraz jaka jest wasza mentalność. Jeżeli na start nie będzie od razu sporej ilości graczy, to dla was serwer jest zły. W ten sposób pomyślała większość byłej społeczności serwera. Efekt jest jaki sami widzicie.

Jeżeli chodzi o Navie, takową usunęliśmy. Owszem, mieliśmy włamanie do bazy, ale to przez głupią lukę którą już zreperowaliśmy. I to również nie jest powód do kończenia gry, bo nawet jeżeli podejrzewacie jakąś osobę do posiadania takowego ekwipunku, natychmiastowy kontakt z GM'em kończy cała sprawę. Zresztą przypadek taki był tylko jeden, więc nie rozumiem nadal waszego rozczarowania serwerem.

Opublikowano

Serwer w miare ale ludzi mało jak będzie tyle co teraz to i ja chyba wkrótce zakończe tu kariere wiadomo mało ludzi słaby handel klepać się nie ma z kim no niestety

Opublikowano

A serwer za ile będzie działał? Bo było pisane " serwer działa , stronę przerabiamy " A czy ja mam tylko takie coś? "Błąd połączenia z serwerem patchowania" bo widzę że kolega pare UP wyżej ma to samo, a ani forum ani strona ani serwer nie działa to może jakaś informacja?

vrjY4x7.png
by Regman

Opublikowano

W dodatku coraz częściej będą organizowane wydarzenia "oponki" z których drop owych broni jest dość wysoki.

dosc wysoki to on nie jest w chunjo we 3 naparzaliśmy w oponke, 2 osoby lvl 75-95 no i ja oczywiscie mialem zalozona rekawice drop zerowy nic nie lotlo w jinno za to oponke lalo 10+ osob cos im tam lotlo ale lotlo ;] jednak jak juz pisze o oponkach ktore sa na eventach to na nastepnym evencie zadbaj o to aby osoby z innych królestw nie wbijaly na event do naszego krolestwa a jak juz wbija to nie banuj na 3h bo taki ban to nic banuj na dluzej moze ktos na 2 raz przemysli ;] tyle ode mnie ... postaraj sie ogarnac serwa bo jest elegancki tylko tak jak powyzej ktos pisal zbyt malo osob gra

A serwer za ile będzie działał? Bo było pisane " serwer działa , stronę przerabiamy " A czy ja mam tylko takie coś? "Błąd połączenia z serwerem patchowania" bo widzę że kolega pare UP wyżej ma to samo, a ani forum ani strona ani serwer nie działa to może jakaś informacja?

odpalaj przez to mi dziala

http://speedy.sh/yNPDx/starter.bat

skan

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/8542320d40370a32eec61ddfbd7b77f0e355a103

sory ze na virustotal nie zamiescilem ale strasznie mi zamula po południu dodam skan z virustotal

Opublikowano

Na serwerze super się grało, ale nie mam zamiaru latać na 70 lvlu w smoczej ;*

bye

moge dac ci stal bo mam chyba ze 3 sztuki ;]

Opublikowano

tak jak ktoś powiedział powinni coś zrobic bo all eq smoka +5 kompletów można w 3-4 dni zrobic 4klasy +wojenne .

jak na taki serw powinny byc 250lv + trochę więcej borni ,zbroi .

Opublikowano

<p>

</p>

<p> </p>

<div>Trusiak to Ty trochę źle rozumujesz. Po chuj klonować jakiegoś serwa skoro możesz zrobić coś swojego, lepszego.</div>

<div>

</div>

<div> </div>

<div>Serwer ten powstał z inicjatywy starych graczy owego serwera. Powtarzam się po raz kolejny, ale nadal nie jesteście w stanie sobie tego "zaaplikować". Powstał również ze względu na zabawy, z jakimi jest teraz problem na serwerach - mianowicie częstymi wojnami. To jest serwer typowo pod wojny, a to że zrobiłeś już full ekwipunek nie oznacza, że jesteś najlepszy. Po wykonaniu wszystkich misji postać zyskuje dopiero bonusy pozwalające na wybicie się pod względem PVP.</div>

<div> </div>

<div>

</div>

<div>Nie chce być nie miły ale proponuje obejrzeć troszeczkę więcej filmów na yt , poprzeglądać temty na mpc związane z csyt2 . Jedno trzeba zaznaczyć .  Tyle nowości nie było na tym privku co tutaj dajecie. </div>

<div>

</div>

<div> </div>

<div>Nowości te wynikają z przede wszystkim rozwinięcia się globalnego metina, natomiast nie naruszają w znaczącym stopniu starej duszy serwera. Wydaje wam się, ponieważ tamten serwer był serwerem chińskim. Zupełnie inni ludzie, oraz sposób prowadzenia gospodarki wykonawcy wynikający z czasu w jakim serwer był prowadzony. To nie wpływa na mocną różnice serwera. Dlatego też jeżeli macie pisać głupoty tego typu: "serwer jest wcale nie podobny", to przytoczcie chociaż podstawowe ISTOTNE argumenty podtrzymujące wasze zdanie. Istotną różnicą mogę nazwać system ulepszeń, który jest ten sam - albo chociażby widoczność poziomu obok nazwy postaci co również jest tą samą. </div>

<div> </div>

<div>

</div>

<div>Serwer jest na jakieś parę godzin grania potem już nie ma co tam robić jedynie bić ludzi w mieście! Pozdrawiam!</div>

<div>

</div>

<div> </div>

<div>Również nie jest to logiczna wypowiedź. Skomponowanie konkretnego ekwipunku wymaga pracy, ale rozwinięcie postaci pod względem dodatkowych bonusów to jest masa roboty. Zresztą, CSYT2 był serwerem typowo pod wojny. Nie macie co do roboty, bo ludzi nie ma za wiele. Stąd też nie udał nam się ów serwer. </div>

<div> </div>

<div> </div>

<div>Reasumując. Spititmt2 jeszcze pochodzi kilka tygodni. Lecz jeżeli ludzie nie będą chcieli wrócić, automatycznie serwer będziemy musieli zamknąć. Myślimy nad ponowną datą otwarcia serwera z nową stroną, z zachowanymi starymi kontami, ale bez ekwipunku z BS'a oraz z nową stroną głowną. Pod tym musicie się wy podpisać, bo od was będzie zależało czy to wypali. </div>

Opublikowano

No to jest taka mała wersja Csyt2 lecz przy dzisiejszych privach jakoś nudno tam grać lecz są ludzie którym takie warunki odpowiadają. Więc jak ktoś polubił tamte czasy to jest to serwer jak najbardziej dla niego!

29wr21h.png

Opublikowano

Bardzo Ogarniety Server i Gracze . Server Godny Uwagi !Gralem na wielu servach ale ten jest Inny Wyroznia sie charakterem ktorego nigdzie nie ma .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...