Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję/Zostanę Administratorem lub szukam ekipy na OTS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szukam: Hostera ew.Sponsora
Osób: 1-2
OTS: Mam do zrealizowania 2 projekty .Pierwszy to Dragon Ball natomiast drugi to Pokemon OTS. DragonBall jest juz w 80% gotowy natomiast Pokemon OTS jest na etapie tworzenia mapy.

Kontakt:  GG:64549008

Opublikowano

Szukam:  Webmastera , osób (testerów) na OTS.
Osób: Webmaster 1, testerów 10.
OTS: RL-OTS 7.4.
Kontakt: Proszę o napisanie priv wiadomości (fb,skype).

Pare informacji o serverze:

- 7.4 Full Real map (99%).

- War System.

- Bank System.

- Cast System.

- Anti Clone.

- Party share exp (+10%).

- Brak run w sklepie.

- Usprawnione robienie run (Sd 2x,Uh 2x itd...).

- Szybsza regeneracja Soula.

- Brak Rodów/Wandow dla Magów lecz burst arrows bazują na Magic levelu.

- Siła ataku Knighta i Paladyna (+10%).

- Prędkość ataku (+10%) dla każdej z prof.

- W magic shopie można kupować (Buy Bp mf, Buy Bp lf).

- Djinns w ankrahmun (działają bez robienia Questa).

- Eremo sela Aol.

- Pełne Zdronie i Mana co lvl.

- Auto Stack

- Wszystkie Questy działają tak jak na Real tibi.

- POI Quest.

- Demon Oak Quest.

- DHQ.

- Anni.

Pare ssów z Servera.

Rook.png

POI.png

Venore.png

Thais.png

Task System.png

Task System.png

Rashid.png

Port_Hope.png

POI1.png

Edron.png

DHQ.png

Darashia.png

Carlin.png

BUY BP.png

ANK.png

AB.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szukam:

1343857338-U369501.png

Mini wzór:
Szukam: Podajemy tutaj kogo szukasz, mapera, skryptera, osób na OTS.
Osób: Podajemy ilość potrzebnych osób.
OTS: Podajemy nazwę OTS, a także (o ile istnieje) link.

Kontakt: Podajemy wszystko powiązane z umożliwieniem tematu.

1343857338-U369501.png

Zostanę:

Sponsorem w utrzymaniu serwera, Współwłaścicielem,

1343857338-U369501.png

1.Nick: Novix8
2.Wiek: 26
3.Doświadczenie: w graniu to kilka lat
4.Staż w robieniu OTS: kilka miesięcy, głównie grafika, uczę się mysql itp.

5.Kontakt: PW lub 4016057
1343857338-U369501.png

• 1 miesiąc temu...
Gość Dawidek144
Opublikowano (edytowane)

Zostanę:

Sponsorem projektu, maszyna dedykowana 6-8 rdzeni 32 GB RAM [Wraz z rozwinięciem projektu lepsza maszyna] + reklama u największych streamerów/youtuberów na platformie Twitch oraz Youtube.

1343857338-U369501.png

1. Nick: hqx
2. Wiek: 20
3. Doświadczenie: Jeśli chodzi o samą grę to kilka lat aż od wersji 8.0, kwestia prowadzenia to kilka posad administratorskich na jednych z większych otsów w Polsce oraz zagranicznych.
4. Staż w robieniu OTS: Głównie webmastering o profilu back-end, drobne skrypty na zlecenie.

5. Kontakt: GG 42677091 lub PW tutaj na forum.

Oczekuje tylko porządnych ofert, ludzi z pomysłem oraz chęcią dalszego rozwoju, nie toleruje gotowców pobranych z neta.

Więcej informacji na GG

Edytowane przez Dawidek144
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Szukam dwóch ludzi do zajmowania sie serwerem pod 7.6 : 

1.Czlowieka od zadan technicznych

2.Mappera

Serwer ma wlasnego klienta, unikalna i niespotykaną mapę, wieloletni staż. Z powodu pracy nie jestem w stanie ogarniac w/w rzeczy za reszte wykładam pieniążki. Więcej informacji na pw. Tylko poważni ludzie DOROŚLI. 

Opublikowano

Witajcie, na wstępie zaznaczę że ten temat będzie krótki, gdyż nie traktuje tego jako reklamę a bardziej jako informacje.

Więc tak mam na imię Łukasz mam 25 lat.

Zasponsoruję jakiś ciekawy projekt ;) 

Oczywiście pomagam w sprawach technicznych po stronie serwera.

W celu ustalenia szczegółów, czy też uzyskania więcej informacji zapraszam na GG : 329649

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Szukam:

Grafika oraz skryptera

Musi posiadać jakieś doświadczenie w tym co robi

Skrypty będą potrzebne do Naruto  OTS

Grafiki równiesz jeśli czujesz się na siłach i masz dużo czasu daj znac

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

na przełomie jesieni/zimy mam w planach uruchomić Open Tibia Serwer na kliencie 7.92. Serwer będzie bazował na starym dobrym silniku. Sam projekt będzie przypominał remaster. Szacuję, że przyciągnie to pewną ilość graczy szukających danego kontentu. Statystycznie liczę na około ~100 stałych osób grających. To co ma przyciągnąć graczy to stary styl retro, aktywna administracja oraz dobra promocja serwer na dość spory czas przed otwarciem. Serwer chciałbym postawić na jakimś w miarę dobrym dedyku. Wszystko wykonane w prostym, intuicyjnym stylu. Posiadam troszkę doświadczenia w stawianiu serwerów ale bardziej to domowe eksperymenty dla znajomych. Serwer nie ma być nastawiony na zyski, kalkulacje i szybkie resety. Głównym czynnikiem utrzymania serwera będą mikropłatności. Kilka premium itemów oraz premium account. Maksymalnie w itemshopie przewiduję około 5 przedmiotów. Koszty z projektem pokrywam (mile widziane osoby chcące również dofinansować projekt, ale nie jest to w żadnym wypadku konieczne), włącznie z opłaceniem serwera dedykowanego oraz mam nadzieję na jakiś podział dla współtwórców. Mam 26 lat :) Serwer nie musi powstać jutro, planuję prace przygotowawcze zakończyć na przełomie jesień/zima. Nie zależy mi na szybkim starcie. Wobec tego...

Szukam: Osoby chętne do pomocy w skryptowaniu, mapowaniu, moderacji-adminowaniu serwera, zarządzaniu treścią na stronie, promocją serwera w internecie. Każda chętna osoba mile widziana. Nie oczekuję doświadczenia, sam go nabieram. Styl serwera jest retro, więc osoby najlepiej z nostalgią :)
Osób: Na razie mamy 3 osoby. Każda chętna osoba mile widziana.
OTS: Robocza nazwa serwera już istnieję ale jeszcze nie chcę jej podawać.

Kontakt: Kontakt preferowany poprzez wiadomość prywatną. Mile widziany również e-mail: [email protected]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam!
Szukam: Szukam skryptera/mappera do powstajacego serwera.
Osób: 1-2
OTS: Serwer zostanie postawiony na dedykowanym serwerze, na wersji 8.0 (z sprite'ami 8.1). Mapa Karmia, którą posiadam i edytuję. Serwer z sms shop, ale nie pay2win. Dla współtwórcy oczywiście dzielenie się profitami. Koszty związane z serwerem ponoszę ja.

Kontakt: poprzez prywatną wiadomość.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam: kogoś do pomocy przy stawianiu ots wersja obojętna. wczesniej stawiałem serwery ale na kompie a teraz mama vps i hosting z domeną ale ja vps nie ogarniam i potrzebuje pomocy.
Osób: 2
OTS: nie istnieje szukam osób do pomocy przy stawianiu. mam forum cs'owe wcześniej miałem też serwery w cs,minecraft.wodbo,tibia

Kontakt: gg:61058690

Opublikowano

Szukam: Kogos do pomocy prowadzenia ots dobrze by bylo jak by sie znal na www
Osób: Nie wiem jeszcze
OTS: Ots Alvoria chyba znany ots który wzięliśmy pod opiekę jak beeg go sprzedawał wiec reaktywacja

Kontakt: pw lub gg 58118331

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

|PŁATNE| Szukam osoby obeznanej w stawianiu Otsa Dragon ball która będzie miała jakieś pliki żeby to postawic accmaker itp za opłatą możemy siw dogadać na % z shopu,gm'a lub pieniądze. Jeśli jesteś zaintereso wany/wana pisz priv. Ja opłace vos z windowsem(najlepiej z wirtualizacją ekranu,myszy i klawiatury) chętnie wysłuchał propozycje w tej sprawie. Hosting www i domene już mam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam:

3-5 osob odpowiedzialnych za sprawdzanie raportow i wylapywanie botterow

1-2 skrypterow (ftp, mysql, lua itp)

1-2 mapperow (towrzenie wlasnych lokacji)

OTS: 8.6 RL mapa + wlasne modyfikacje, FLAT low exp rate

Powazna firma, szuka powaznych pracownikow. 

Wynagrodzenie adekwatne do pracy

Kontakt: Discord:

https://discord.gg/a56rXzV

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam,

Zasponsoruję serwer dedykowany pod gotowy projekt serwera Tibia. Serwer ulkowany w Polskim data Center OVH z lokalizacją Warszawa.

Serwer z serii Game, który oferuję bardzo dobrą filtrację na warstwię 4/7 wraz z własnymi filtrami, które mogę dostosować pod serwer gry Tibia.

Kontakt : [email protected]

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Poszukuje 2-uch osób do współpracy przy nowym serwerze, na stanowiska Game Masterów. 

Wymagam podstawowej wiedzy o działaniu silników OTS. Jak i Braku uprzedzeń co do innych narodowości ( 2-ch pozostalych GM-ów bedzie z Brazylii )

Chyba możemy przejść do krótkiego opisu projektu :)

Wersja: 10.00/11.46

Większość błędów naprawiona kilka podstawowych konfiguracji do poprawy.

Strona/Nazwa servera:  www.numinara.com

Serwer będzie postawiony pod 2-e nacje, Polską i Brazylijską. Najpierw chciałbym popracować z rodakami aby dopieścić serwer jak tylko się da, następnie wciągnąć do ekipy kolejne 2-e osoby z Brazylii.

Oczywiście Będzie to low-rate server na RL mapie - z przerobionym VIP systemem.

Z eventów:

Do servera dodałem puki co jeden event jednak docelowo chcem mieć minimum 2 w pełni działające.

Dodatkowe opcje:

- Imbu System dziala 100%

- Revard System dziala 100%

- Prey System Dziala 100% ( mala poprawka co do rl dodana )

Dodane mapy:

- Feyrist Dodane 100%

- Vip Island

- Vip Areas

- Warzone 4,5,6

Mile widziane są osoby testujące serwer - oczywiście po wypuszczeniu docelowej wersji przewiduje nagrody dla Beta testerów.

Proszę się kontaktować przez gg: 5822046 bądź PM na forum.

Dziękuję i pozdrawiam !

Edytowane przez Raschu
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam: Webmastera(osoby od acc makera) oraz Reklamatora!
Osób: 2
OTS: Server pod 11.52 RL
Kontakt: Priv tutaj.

Wynagrodzenie adekwatne do pomocy. Możliwość dalszej współracy przy tworzeniu projektu Na stanowiskach GameMasterów.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam  Osoby/Osób które zrobią serwer daje wolną rękę może to być wszystko zwykły ots/naruto/db ja daje maszynę (dedyk)

Kontakt" pw  lub gg: 66973671

adresy ipv6 ipv4  

protection ddos : 10gbps

zapraszam

Gość Dawidek144
Opublikowano

Witam,

Na wstępie zacznę co jestem w stanie zaoferować oraz jak bym chciał by wyglądała współpraca.

Oferuję serwer dedykowany, osobną maszynę pod forum/ts3/strona - wszelkie logotypy projektu/styl/strona/szablon forum by były zamówione w profesjonalnym studiu, ponadto serwer by posiadał olbrzymią reklamę u największych youtuberów nie tylko z naszej sceny (np. Bubba), jaki by to miał być projekt? Osobiście chciałbym oraz preferuje postawienie dobrego OTS'a pod Tibie 7-6 - 8.0 ale nie zamykam się na inne wersje.

Co wymagam? 

Poszukuje technika/developera serwera który wie co robi i wie co chce osiągnąć, nie interesują mnie "pseudo technicy" co potrafią edytować jedną linijkę kodu czy przetłumaczyć skrypt, masz umieć napisać od zera system zaawansowany i w razie potrzeby go zoptymalizować oraz wyeliminować błędy. Musisz mieć po prostu pomysł na OTS'a i dążyć do tego by zachęcał czymś innowacyjnym/unikatowym. Dodatkowo na OTSie ma być bardzo duża reklamą więc spodziewamy się około 1k - 2k graczy na samym starcie, także wymagam doświadczenia a nie osoby co jeśli wystąpi problem ucieknie. Ponadto dobrze by było jak by ta osoba znała się na zabezpieczeniach, konfiguracji maszyny etc.

Jakie wynagrodzenie jest przewidywane? kwestia ustalenia prywatnie.

Więcej informacji udzielę na PW tutaj na forum, oraz na GG: 42677091

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Zasponsoruje maszynę 

Szukam: Technika/mappera - CAŁEJ EKIPY
Osób: 4
OTS: Podajemy nazwę OTS, a także (o ile istnieje) link.
Kontakt: priv, email- [email protected]

Edytowane przez OloKoloSKC
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Witam. Potrzebuje wgrać gotowy ots 11.49 na serwer. Na początek na jakiś darmowy do testu. Bo na swoim komputerze ciężko się zalogować. Coś dla 5 Max osób. Ots ma 1gb a sama mapa ponad 100mb. 

Chciałbym aby  mi pokazano krok po kroku jak to mam zrobić.  Jestem wstanie zapłacić za twój czas. 

Oferuję 50 zł, kto pierwszy się do mnie zgłosi ten ma szansę.

Tylko za wydanie mojego otsa na serwer/pokazanie krok po kroku jak to zrobić.

I tylko tyle na początek. Potem zobaczę co dalej.

Czekam na odp. 

Kontakt email: [email protected]

Edytowane przez Tecrtr
Opublikowano

Szukam:

Mini wzór: 
Szukam: Mappera i kogoś kto chciałby zająć się tworzeniem OTS
Osób: 3
OTS:  Stworzymy go sami
Kontakt: [email protected]

To tyle z konkretów a szybki opis wygląda tak:

Jestem z doświadczenia programistą, można powiedzieć że moja przygoda z programowaniem zaczęła się od tworzenia ots. Chciałbym wspólnymi siłami przy pomocy kilku osób stworzyć własny ots który byłby dopracowany i posiadał własne systemy nie istniejące w na innych ots.  Jeżeli ktoś byłby chętny piszcie na email kilka słów o sobie, co umiecie i jakie macie pomysły.