Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję/Zostanę Administratorem lub szukam ekipy na OTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje 1 Skryptera 1 WebMastera
Osób: 2
OTS: Malyszpokemon

Kontakt: gg 198054 

Wynagrodzenie: God + 20% zarobków 1 miesiac zarobek miałem 514zł

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Witam, Phoenix Network jes to początkująca serwerownia która poszukuje graczy do utworzenia ekipy odpowiedzialnej za tworzenie serwera Tibii. Nie wiadomo jeszcze na jakim cliencie jednak oferujemy potężną i stabilną maszynę noi oczywiście możliwość rozwoju :).

Poszukujemy:

-Pana który nam pomoże w doborze silnika aby był kompatypilny z maszyną oraz z rodzajami map.

-Grafików

-Mapperów

-Techników

-GMów

-Testerów

-Koderów

Dlaczego poszukujemy tak dużej ilości osób? To proste, chcemy zbudować pierw 1 a dobry serwer, potem utworzyć kolejne. Poza serwerem Tibii tworzymy serwery Minecraft, CS 1.6, DayZ.

Więcej informacji na http://phoenix-network.pl oraz ts3.phoenix-gaming.pl/ (Prosimy zgłaszać się do Protagona)

Zgłoś się do nas bo warto!

Edytowane przez AProtagon
Opublikowano (edytowane)

Witam posiadam silnik LoB'a (BLEACH 8.50) source 0.3.5 (wiem nie trudny do zdobycia xD)  przerobiłem juz kilka spraw.

-dodalem skill Attack Speed
-kilka spelli
-komende !spells
-zanpakuto
-kilka nowych transow/grafik
-mape wgralem z brazola by junior

Szukam ludzi do pomocy w pracy przy otsie, ots testuje na hamachi bo jeszcze nie mam ip zewnetrznego.

Szukam: Mappera,Skryptera (wiedza o skryptach .lua oraz c++, kompilacji itp) ogólnie co umiecie robic to piszcie

gg: 45557342

Edytowane przez suven
Opublikowano

Witam, Phoenix Network jes to początkująca serwerownia która poszukuje graczy do utworzenia ekipy odpowiedzialnej za tworzenie serwera Tibii. Serwer zostanie postawiony na cliencie 8.6 oferujemy potężną i stabilną maszynę noi oczywiście możliwość rozwoju :).

Poszukujemy:

-Grafików

-Mapperów

-Techników

-GMów

-Testerów

-Koderów

Wymogi:

min 16 lat

dobre doświadczenie w danej funkcji

aktywność

uczciwość

Dlaczego poszukujemy tak dużej ilości osób? To proste, chcemy zbudować pierw 1 a dobry serwer, potem utworzyć kolejne. Poza serwerem Tibii tworzymy serwery Minecraft, CS 1.6, DayZ.

Więcej informacji na 

Witam, Phoenix Network jes to początkująca serwerownia która poszukuje graczy do utworzenia ekipy odpowiedzialnej za tworzenie serwera Tibii. Nie wiadomo jeszcze na jakim cliencie jednak oferujemy potężną i stabilną maszynę noi oczywiście możliwość rozwoju :).

Poszukujemy:

-Pana który nam pomoże w doborze silnika aby był kompatypilny z maszyną oraz z rodzajami map.

-Grafików

-Mapperów

-Techników

-GMów

-Testerów

-Koderów

Więcej informacji na [email protected] (nazwa funkcji i gry w temacie) oraz ts3.phoenix-gaming.pl/ (Prosimy zgłaszać się do Protagona bądź Skunsky)

Pomocnik
Opublikowano

Szukam: Osoby która pomoże mi postawić OTS poke ;)

Osób: ~

Ots: Mam kilka silników poke.

Opublikowano

Więcej informacji na 

Poszukujemy:

-Grafików

-Mapperów

-Techników

-GMów

-Testerów

-Koderów

!!!UWAGA!!!!

Przewidywane wynagrodzenie z procentowego zysku serwera lub usługi przy której zgodzicie się pomagać, część zysku idzie na utrzymanie maszyn, serwerów oraz na plan rozwojowo-finansowy naszego projektu.

Więcej informacji na [email protected] (nazwa funkcji i gry w temacie) oraz ts3.phoenix-gaming.pl/ (Prosimy zgłaszać się do Protagona bądź Skunsky)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mini wzór: 
Szukam: Mappera/GMA
Osób: Potrzebuję 1-2 mapper oraz 2 gm
OTS: Jak na razie ots jeszcze nie istnieje, pliczki już mam teraz szukam osób do pomocy i startujemy :)

Kontakt: GG: 129315

Teraz tak trochę o sobie:
Nazywam się Bartek, mam 17 lat miałem kiedyś kilka otsów i od dłuższego czasu chcę postawić kolejny OTS pod tibie 8.1 lub jakąś inną :).
Zajmuję się także programowaniem stronek internetowych, mam aktualnie grę RPG http://tenebris.com.pl

Miałem więcej gier ale już nie istnieją ;) 
Więcej mogę napisać na pw tak więc pisać :)

1343857338-U369501.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

1.Nick: PiTeRskyyy
2.Wiek: 22
3.Doświadczenie: 8 lat w tibi i:))
4.Staż w robieniu OTS: 3 lata temu z kolegami serw 200+ online dziennie 

5.Kontakt: pierw PW potem gg itp 

nic

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Od razu napiszę, że wszystkie moje proponowane usługi tutaj są płatne, chyba, że znajdę jakiś projekt który mi się spodoba.

Szukasz skryptera lub kodera do swojego servera? chcesz mieć innowacyjny client ? Pisz śmiało! 

Nick - R3S3T

Wiek - 18/19

*Zajmuję się - Pisaniem aplikacji, tworzeniem stron, zabezpieczeniami, edytowaniem kodu źródłowego Twojego silnika jak i pisaniem modułów do OTClienta czy też API do zwykłego clienta.

Doświadczenie -  Posiadam 5 letni staż w tej dziedzinie, znane mi są języki LUA/C++/C#/PHP. 

Kontakt - PW

soithe.png

Opublikowano

Szukam: Szukam skryptera, grafika, kogoś ogarniającego acc makera,ponieważ chciałabym postawić fajny serwer pokemon, jedak dopiero się uczę i ciężko mi to wszystko ogarnąc samej. :(
Osób: 3.
OTS:  Pokemon Arkana Link: parkana.no-ip.biz

Kontakt: priv tutaj, przez  forum strony parkana, fb lub mail, wszystko podane jest na moim koncie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemaneczko, nazywam się Kamil i szukam posady GM/ST/CM/GOD

CZEGO OCZEKUJE

-Ogarniete skrypty tak aby serwer pięknie smigał

-Team 15/16+

CO OFERUJE

-Współpracę z Team
-Własną pomoc przy skryptach ,mapie
-Dobrą kulturę prowadzenie własciwie swojej posady
-Długie poswięcanie serverowi a że są wakacje to nawet od 5/7h dziennie
-Znajomosc commend
-miałem kiedyś własny ots grało na nim 150/250 ludzi więc wiem co i jak

Kontakt 
lub tutaj na mpc forum ;]
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zostanę: Skrypterem

2.Wiek: 21
3.Doświadczenie: Ponad przeciętne
4.Staż w robieniu OTS:
  4 Lata

5.Kontakt: GG:973804 Skype: Locogsmoke

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam: Skryptera
Osób: 1
OTS: W trakcie budowy

Kontakt: PW

Potrzebny ktoś kto potrafi obsługiwać się klientem Poke-Tibii , oczywiście będzie wynagrodzenie za pracę ^^

Opublikowano

Zostanę: Skrypterem

2.Wiek: 17
3.Doświadczenie: duże
4.Staż w robieniu OTS:
  rok

5.Kontakt: Forum

Pewnego wieczoru wziąłem na kolana Piękno. - I przekonałem się, że jest gorzkie.

Opublikowano

Szukam: Ekipy na Lunarforce.twifysoft.net - Tibia 10.41

Poszukuję ekipy na rooka ~ 5 graczy ! Podobno da się zdobyć Spike, lecz nie wiadomo jak, damy rade, nawet do pisania czy wspólnego expienia.

Eteor.eu - Najlepszy OTS w Polsce ! Start już 21.11.2014 - Godz 18:30 ! Po starcie, zaczynaj grę !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam: Poszukuje osoby chętnej która pomogła by mi zainstalować ots'a na linuxie
Kontakt: Team speak 3 ip : 178.217.186.217

numer gg : 6105651

Opublikowano

[ Poszukuje ] ekipy do tworzenia serwera mianowicie chodzi mi osoby z doswiadczeniem ktore ogarniaja  silnik sql oraz acc makera. Chce stworzyc serwer z Real Mapa 

Wymagany Wiek : 14 + 

Doświadczenie 

osoby dla ktorej silnik acc maker to dla niego prośćizna

Piszcie na gg :  51212049

Opublikowano

Zostane Mapperem, Skrypterem, C++ oraz PHP

Imię : Maks
Lat : 18
Doświadczenie w lua - (5lat, Mapa - 3 lata, C++, rok, PHP, 2 lata)
Kontakt : PW.

Coś od siebie : Chcesz to mnie weź nie reaguje na słowa e, ej,...

Opublikowano (edytowane)

Szukam: Szukam Osób do stworzenia ots! Evo bądź real mapke. Najlepiej 8.6. Z czasem myśle nad zakupieniem dedyka.
Osób: Mappera, skrypptera
OTS: ---

Kontakt: GG 9457505 - Pisac najlepiej gg ponieważ jestem dość czesto online, częsciej niz na forum.

Edytowane przez minecraft34444
Opublikowano

Szukam:

1343857338-U369501.png

Szukam: Osób zainteresowanych stworzeniem dużego serwera. Oferuję maszynę Xeon E3 32 GB RAM. TYLKO POWAŻNE OFERTY...
Osób: Liczy się jakość a nie ilość ;)
OTS: Do ustalenia

Kontakt: Teamspeak: tes3.pl kanał POMOC(wołać właściciela serwera)

1343857338-U369501.png

Opublikowano

Zostanę: Gm'em

2.Wiek: 15
3.Doświadczenie: bardzo duże
4.Staż w robieniu OTS:
  z 3-4 lata

5.Kontakt: GG: 46659167, lub skype: karol.namie123

6JuGEp.png

Posty: 50+,100+,150+,200+,250+,500-,1000-,....