Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][RP][Realne Życie][Spout][WL][Bukkit] RealCraft

Astro2000

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm... pomysł jest naprawdę super. Od dawna czekałem na jakiegoś realnego serwera MC. Ale własne jak kolega pare postów wyżej napisał, czy nie będzie to kolejny "Epic Fail" serwera?

Sztuką nie jest wspiąć się na szczyt, sztuką jest na nim pozostać. Ta wypowiedź skierowana było pod względem opłaty. Jak wam sie uda zebrac opłatę na pierwszy miesiąc, to teraz czy uda wam się i na drugi i kolejne?

Z prezentacji wynika że serwer może być bardzo interesujący, lubie wyzwania a taki real craft może być tym czego szukam.

Moja propozycja jest taka (o ile jej nikt nie podał, lub nie wymyślił jeden z twórców), żę skoro jest to real, to można zrobić specjalne dzielnice w niektórych takich miejscach były by gotowe domy do kupienia. A żeby móc zburzyć czy dobudować - drobna opłata :D

A więc zostało mi tylko czekać aż serwer wystartuje.

Opublikowano

Na 100% zagram ale czekam aż wystartuje :/ Licze na szybkie wystartowanie jak coś z chęciom mogę pomóc budować znam komendy itp ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wprost żałosne, koleś chce zrobić drugie daj4złote? Do tego nie potrafisz złożyć stylistycznie zdania i nie używasz prawego alt'a co świadczy o twoim wieku, nie zagram. Yow.

Opublikowano

Kilka pytań :P

1. W jaki sposób będą wgrywane skiny non-premium?

2. Jak masz zamiar wgrac mody (np. Na meble) skoro nie są one zrobione pod bukkita, a tym bardziej pod spouta? Będziesz kąbinował?

Opublikowano

Wprost żałosne, koleś chce zrobić drugie daj4złote? Do tego nie potrafisz złożyć stylistycznie zdania i nie używasz prawego alt'a co świadczy o twoim wieku, nie zagram. Yow.

Hahah! Jesteś dziwny człowieku... Osądzasz człowieka po tym czy używa czy nie używa alt'a, i jeszcze wyceniasz tym wiek... Żałosne bez słów.

No może on chce od nas "wydłubać" troszkę złotych, ale ja wieżę że on to przeznaczy na serwer.

A co do ciebie może zastanów się zanim coś napiszesz. Pozdrowienia.

o dzizis NICE server bendzie pro nie mam zastrzezen do serva dodaj buildcrafta industrialcraft i RedPawers

Nie to mnie już szczerze wkur*** . Po co to napisałeś?! Jest w ch*j serwerów z tymi modami idź grać na nie a nie zaśmiecasz!

666/666/666/666/666/666/666/666/666

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No, ja się serwera nie mogę doczekać. Na taki serwer czekałem.

Ps.: Wg mnie zapowiedzi powinny być zabronione bo tylko graczom chęci na grę robicie, a później niektórzy mogą się żalić i pisać jakieś głupoty. Ja tylko wyrażam moją opinię :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC NAPEWNO BĘDZIE SUPER I MAM NADZIEJĘ ZE ZNAJDZIECIE SPONSORA.SUPER SIE ZAPOWIADA NIGDY CZEGOS TAKIEGO NIE WIDZIAŁEM NIEDŁUGO KONIEC WAKACJI ALE MAM NADZIEJE ZE JAK NAJSZYBCIEJ WYSTARTUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

­SwagZiggs_eune_105_0.pngBądź jak master, zostań ninją

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...