Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][RP][Realne Życie][Spout][WL][Bukkit] RealCraft

Astro2000

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Event nie trwa,nikt nie wbijał to nie ma eventu niestety.Teraz pracujemy pełną parą nad serwerem!

SZUKAMY BUDOWNICZYCH!WYSYŁAĆ MI SS'Y NA PW Z PODANIEM!

Opublikowano

• Wiek -14Lat.
  • Znajomość komend -Bardzo dobra nie zależnie od typu Pluginu jakiegoś nie znam poproszę o wyjaśnienie i już gites majonez
  • Co do Innych Cmd. All w porządku
  • Jak długo grasz w minecraft -od Wersji Alpha
  • Ile możesz się dopłacić -0$
  • Czy zareklamujesz serwer -Tak filmem na YT ale SS'ami bo nie mam świetnego Kompa.
  • O sobie - Witam tutaj Blażej,Pochodzę z Skarszew na Pomorzu oto w tym fajny miejscu można spędzić czas z Przyjacielami
  • W czasach Gimnazjum znalazlem sporo kolegów od czasu opuszczenia Starej szkoly ^^. Znalazlem nowe Zainteresowania itp.
  • odkrylem nowe pojęcia dotąd mi nieznane.Uwielbiam grać w pilke,biegać,ćwiczyć na W-F,spędzać czas z : rodziną,Znajomymi,
  • uwielbiam zwierzęta bez nich nie bylo by dla mnie świata ^^. W pluginach itp. zaczolem się bawić ok. Rok,1,5r. Temu na serwerze Mafizo
  • Byl to serwer Fb,Rp podobny do tego.Więc zachcialem poszukać takiego serwera który spelni moje wymagania ^^ to może być ten :>>
  • A i dodajcie mody : Planes Mod, Guns mod,Smart moving,Paint mod,
    Plugin:Heroes na : Robicie dane nacje,Klasy,Podklasy Np:Policja ma np. Skill "teleportowania się" Dane Skille etc. Sami musicie się bawić i uporać z tym jeżeli byście chcieli stworzyć coś takiego.
  • Z góry dzięki za przeczytanie Podania
    Proszę o rozpatrzenie tego.
  • Jeżeli Szukacie Administratora Proszę Pisać.

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

Też znam admina i od razu mówię, że nie polecam. Był u mnie na serwerze Moderatorem.. cóż dzięki niemu gracze mieli nową mapę bo każdy miał full diax eq.

Po wywaleniu z teamu poszedł się wypłakać na MPC... żałosne... jakoś niedawno zaczął pisać do mojego kolegi czy nie pomógł by mu z serwerem. Jeszcze raz powiem ŻAŁOSNE. Poza tym jest niewiarygodnym kłamcą i oszustem.

@EDIT

Mógłbym powiedzieć czemu ten serwer nie wypali tylko po co, sam się przekonasz.

Opublikowano

Witcher,ja tylko niby dawałem itemy ? Nie prosiłem go o pomoc z serwerem :],sami pewnie sobie dawaliście jak i ten piotr...,i mnie tylko oskarżacie a jeśli masz pisać takie posty to nie zaśmiecaj mi tematu.

@Refresh

Opublikowano

@Refresh

Nie wiem kiedy serwer wystartuje z mapą ponieważ teraz miałem problemy z komputerem i nie mogłem się kontaktować z administracją i z technikiem,myślę że dzisiaj się jakoś dogadamy.Szukamy sponsorów.

Opublikowano

Zapowiada się super. Co z tego wyniknie, niewiadomo ?

Jetsem dobrej myśli. :D

Napewno zagram ! A co do dodania to nie wiem.

Na taki serwer czekałem.

Opublikowano

Nie wiem,na razie poszukuje dodatkowego technika,ale postaram się jak najszybciej.W kwestii plików będzie trochę trudno,a najtrudniej z kasą

Opublikowano

Dodajcie, że nie ma banów tylko jest więzienie. Ludzie będą płacić kaucje. VIP będzie mógł sam się odkupić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...