Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polacy to cio** w lola

lesthat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podepnijcie ten temat bo fajny śmiech tu mam.

Co do tematu:

W każdym kraju są hejty i cioty oraz nooby. Co poradzić. Koledzy z Chorwacji nie chcą grać z Polakami, bo uważają ich za retardów i nedrów. Tyle.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Legenda
Opublikowano

Mówią "Polacy to cioty" sam się przyznajesz, że jesteś ciotą.

Ta ciota buduje 2xinfinity na twitchu, lol.

Jak Ci to przeszkadza to przenieś się na Amerykę i po problemie.

Albo przenieś się na westa.

Sorry, na weście też nie chce mieć twitcha ze Swiftnesami.

Co do tematu, sam jestes ciota bo ich wyzywasz więc polaczkiem stajesz się i ty. EOT.

Opublikowano

Powiem tyle

Polak to Polak zawsze nim będzie ale w LoL'u Polak to już Polaczek takie życie !! Tylko cry i wyzywanie a potem afk dlatego gram na North America a nie na Nordick & East! a na west są Niemcy i Hiszpanie !! Też straszne cioty!!!

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Mi to się płakać chce kiedy zobaczę Mastera w mojej drużynie z polskim nickiem od razu zakładam że gra jest przegrana...

RGVub29YX19fZXVuZV9fXzEwX19fQjVOVF9fXzhfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNl9fXzRfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Opublikowano

Wiekszosc polakow to kurwiszony jedynie co robia to placza o ksy uniemilaja gre wulgaryzmem nie pomagaja leavuja afkuja fochaja sie o bele gowno.Spotkalem to tez u nie polakow ale bylo tego naprawde malo.Nie krytykuje tutaj wszystkich PL ale wiekszosci to trzeba obciac palce i zabrac komputer.

Opublikowano

Niestety, ale nie tylko Polacy sapią i rujnują grę.

Grecy, ruscy itd. też nieźle dojebią.

Z tego właśnie powodu gram przeważnie z kumplami i jakoś ogarniamy.

Opublikowano

A oto jedyna moja opinia, którą wyraziło tu pewnie dużo osób w sumie całkiem zgodna z tematem, za co zaraz ci leci plus ;)

Ale i też troszkę się sprzeciwie, bo po co jeździć po poczciwinach naszych, skoro inne narodowości też się tak sapią..

Ja też tak miałem, konto na EU dalej stoi, ale teraz przerzuciłem się na Amerykę, tam poziom gry jest o wiele wyższy.

Jeszcze ani razu nie trafiłem na noob team'a, jeszcze ani razu nie trafiłem na gracza płaczącego o ks'y.. Często nawet miło się gada na chacie drużynowym.\

Co do ks'ów na Ameryce (jeśli takie w ogóle się pojawiają) to gracze w dodatku chwalą cię pisząc "gj", wiedząc doskonale, że zabrałeś im fraga.

Ameryka, podsumowanie: 0 noob teamów (no chyba,że ruskie się w jakiś sposób wedrą na serva..) 0 płaczków o ks'y, gra rozwija się dopiero po 22/23/24.00, czyli w godzinach, które są dla mnie najbardziej odpowiadające. Często nie gram w dzień, a dopiero na przykład zarywam noc. Dziś tak zrobię zapewne, ponieważ jutro niedziela i nie planuję nic na nią : )

Opublikowano

Nie rozumiecie, że każdy się uczy. Ja tak samo jak pierwsze 10 meczy grałem to lamiłem nie wiedziałem jak dobrze grać, miałem wsparcie, bo kuzyni grali to zawsze coś. Ale ktoś kto pierwszy raz gra to trudno mu ogarnąć.

Fakt jest dość dużo trolli, chcesz komuś pomóc bo ma ledwie kreskę hp, dedniesz przeciwnika i ten co miał kreskę hp pisze ks mimo, że uciekał.

Jest dużo dobrych gracz z polski ale nie doceniamy tego.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

jak dla mnie to 90% graczy dzisiaj polski gracz dokladnie to kobieta prawie 1k w a grała jak nie powiem co płacz na czacie wyzwiska itp nie dziwie się jak oceniają polaków jak kobiety nie wcali gorsi od chłopaków

Arcymistrz
Opublikowano

Jak widzę polaka który napisał mi jakiś wulg w moją stronę albo ks gdzie prawie nic nie zrobił to odrazu go blokuje na czacie bo tak to bym się kłócił(I like it ^^) a nie gral :D

Opublikowano

Pełno Polaków jest chamsko nastawionych na tą grę oraz do innych graczy. Są uciążliwi, a najgorsze jak odpieprzają i udają że nie widzą czatu, zero komunikacji.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Powinno się wprowadzić monitorowanie polaków w LoLu albo jakieśtesty przed zakładaniem konta na kulturę osobistą i wykrywacz wulgaryzmów. Przekilnasz raz, ban an tydzień ^^ Specjalnie tylko dla Polaków:D

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

To co autor tematu napisał o innych to jest porażka .. Koleś myśli że jak wbił 30lv na botach to jest już pro elo hejterem? Właśnie nie jest on takim samym gównem jak ci których wyzywa . Pzdr&Poćwicz

Gram aktualnie na

Nick :

Klasa :

Poziom :

Królestwo : Jinno

Opublikowano

Wiekszosc polakow to kurwiszony jedynie co robia to placza o ksy uniemilaja gre wulgaryzmem nie pomagaja leavuja afkuja fochaja sie o bele gowno.Spotkalem to tez u nie polakow ale bylo tego naprawde malo.Nie krytykuje tutaj wszystkich PL ale wiekszosci to trzeba obciac palce i zabrac komputer.

Zgadzam się z tobą i jak tu się nie wk****** pomagasz takiemu 12letniemu polaczkowi bo widzisz ,że sam wroga nie ubije i dednie a ten zaczyna cię wyzywać namawia przeciwko tobie drużynę żeby cię zraportowała bo ks no ***** ale jak tu grać z takimi dziećmi.Albo walą fochy disconected,afk albo fedują albo plują się do ciebie ,dlaczego mi nie pomogłeś przez ciebie mnie dedli ,pomagam takim nobą gdy widze ,że jest możliwość pomocy nie poświęcam się za nich ,żeby 2 trupy były albo ja żebym padł a on uciekł

Ostatnio w teamie miałem 2 polaków zaczęli sapać bo dedali co chwile,żeby się poddać,o dziwo udało nam się wygrać choć to rzadkość z polskimi dziećmi.

super001.png
Opublikowano

Dlatego gram na US'ie mniej polakow :D

Zawsze jak gram z polakami to przegrywam bo sapia o byle co.... neokidy sie z metina na lol'a przeniosly i takie sa wlasnie efekty ;(

Seiran95.jpg

Opublikowano

To co autor tematu napisał o innych to jest porażka .. Koleś myśli że jak wbił 30lv na botach to jest już pro elo hejterem? Właśnie nie jest on takim samym gównem jak ci których wyzywa . Pzdr&Poćwicz

30lvl na botach masz downa koleś może jebnij baranka i powiedz głośno ole pisałem ,że na początku nie korzystałem z żadnych turtoriali,samouczków nie grałem z botami tylko odrazu 5vs5 normalni gracze trolu, lamiłem to prawda chciałem zobaczyć tylko tą grę nie wiedziałem ,że tak mnie wciągnie i teraz nieżle mi idzie

super001.png
Opublikowano

Trololo mogę powiedzieć, że Polacy (niektórzy) to są cioty. Gra Nasus'em, chciałem grać Caitlyn AD Carry, ale nie bo PL Varus nie bo ja już wziąłem AD Carry i jeszcze Ci locknie ... Na szczęście wyszedł gracz z tamtego team'u przy wybieraniu, z myślą że Varus gra tam daje graj, a tu patrzysz ten sam Varus pickuje już i locka... -,- Podczas gry stealnął Fizz'owi 1 kill'a, którego miał w grze, skończył na 1/14 BRAWA... Tak samo Swain'em, ile można grać z team'em całym z Polski to przegrana z góry...

29gigrc.jpg

wobqx.jpg
Opublikowano

No to płaczcie dalej, a prawda jest taka, że najczęściej to wy psujecie sobie gry negatywnym podejściem, dużo rzadziej są to "nub teamy"

Gold Member

nvm

Opublikowano

A tu przykład jak miałem 5 swoich kolegów, którzy ze mną grają regularnie :) 3 winy pod rząd w tym penta Vayne i jakieś tam Triple...

29uvryt.jpg

Opłaca się mieć swój team, którym idziemy Pre-Made.

wobqx.jpg
Opublikowano

Tyle, że jak grasz premade to musisz liczyć się, że po drugiej stronie też jest zgrany premade, który może was łatwo spywnić jeśli ogarniają ;)

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...