Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polacy to cio** w lola

lesthat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem kilka rankedów z Polakami niektórzy są dobzi .Ale można spotkać takich trolów co chcą innym spieprzyć elo ale jak już zdoła się wbić to 1600+ elo to już trole są rzadkością .Sam mam 1,8k elo i prawie nie spotykam się z trolami (przynajmniej z Polski).

Innymi mówiąc załatw sobie team i grajcie drużynowo rankedy bo jak masz narzekać na innych (lub jak nie będziesz mieć team-u ) to przenieś się na inną pratformę

Ale na każdej są ludzie którzy nie potrafią Junglować ,supportować ,last-hitować itp .Nikt tej gry nie opanuje do perfekcji (Nawet najlepszym zdarza się zrobić jakiś

bład po którym jego team mówią ,że jest trolem etcetera etcetera

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja pierdole... jak patrze na wasze posty to mi się śmiać chce... Wy przecież zawsze byliście zajebiści, od 1 lvl mieliście 100/0 i nigdy nie feedowaliście, no nie? Jak wyzywacie od feederów itd. to się nie dziwcie, że trollują... ogar troszkę.

ogarnij ze koles ma 30 lvl gdyby mial 14 to powiedzialbym no moze nie masz pojecia o tej grze, ale ogar z inifinity x2 i 30 poziomem coś tu nie tak prawda?
Opublikowano

Jak dla mnie Polacy to nie cioty, lecz można zauważyć, że jest dużo dzieci, które sapią do wszystkich o wszystko, trollują jeśli się im zwróci uwagę, psują innymi słowy całą rozrywkę.

A i mało mnie obchodzi jak ktoś buduje postać, ważne jest żeby nie feedował i grał normalnie, pomagał etc. A wszyscy "pro" hejterzy którzy wyśmiewają się z innych buildów bo się różni od waszych to żal takich. Ma zły? To powiedzieć że zły lub nie niedopracowany, a nie "omg ale noob", "co za build, idź usuń lola". Ktoś dednął kilka razy? Pomóc mu a nie od razu wyzywać go.

Nie wiem jak na West, ale na Nordicu grając z kilkoma Polakami jest trudno o wygrane. Nie mówię, że ze wszystkimi, lecz jak się dobiorą jeden z drugim, pójdą na lane, przegrają i pójdą trollować w jungle i flame'ować to przepraszam ale taka gra nie ma sensu.

Opublikowano

Mod nie wiem dlaczego jeszcze ten temat jest open. Przecież większość postów to wyklinanie. Koniec tematu. Zamknij to bo tylko spam!

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Pamiętam sytuację gdy dwóch polaków poszło do Jungli..... Najpierw jeden drugiemu podbierał buffy, flamowali, i zapowiadała się kaszanka, ale jak zaczęli counterjunglować enemy team i gankować w takiej kupie to jakoś to wyszło i wygraliśmy, w sumie to pewnie dlatego iż było to na 10 lv przywoływacza ;).

I tak wnosząc do tematu: Każdy może ponarzekać, ale niech sprawdzi swoje staty na lolkingu i obejrzy wyniki 10 ostatnich gier, a następnie przypomni sobie co tam takiego narobił. Fajne rzeczy nie?

A co do tego zawalonego Ostrza nieskończoności: Może zrobił miss clicka? Może mu tak wygodnie bo chciał mieć na kryta. Hmmmm? Już mnie denerwuje co 3 post z treścią "2 x IE NOB".

I nie oszukujmy się wielu Polaków to zjeby ale powiedzmy sobie szczerze, ilu z polaków - dobrych graczy- jest ukrytych pod dziwnymi nickami? To że Dareczek12XD flamuje na czacie i feeduje, nie znaczy że 90% populacji jest debilami. Może ten ostatni piszący po angielsku koleś z nickiem ShadowPhoenix i robiący sieczkę aż miło, mieszka sobie w powiedzmy w Łęczycy i ma na imię Krzysio. HMMMMM?

@up Popieram.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Mod nie wiem dlaczego jeszcze ten temat jest open. Przecież większość postów to wyklinanie. Koniec tematu. Zamknij to bo tylko spam!

Nie wszystkie posty tutaj to spam.

Forum jest od dyskusji, więc nie będę tego uniemożliwiał zamykając temat.

Gdy zacznie się ostry spam wtedy podejmę kroki.

Opublikowano

mowisz bez flame ale kolego modzie... jak tu nie flejmowac takich kretynow po 1 sapali do ciebie to ile tych gier mozna przejebac przez brak samouczka ja po 30 grach nauczylem sie grac i mialem i tak wiecej wygranych niz przegranych i co ty mi KURWA wyjezdzasz z jakims metkiem mam w dupie czy byles najgorszym czy byles lizodupem czy jakims szachrajem co rozpierdala dzieci po 10 lat w metinie, Ja żaluje ze zaczeles grac w lola 1 kretyn wiecej, jak ty chcesz sie zmierzyc "5v5"co ja vs ty i boty czy jak ?! o.O bo nie rozumiem a co 1v1 nie możesz? bo przepierdolisz? widać po twoich itemkach i statach że soraką na 1v1 bym cię pojechał.....

Nieżle ujadasz trolu napewno lepiej po miesiącu gram w lola niż ty swoją drogą może w końcu przegryziesz te kraty i wyjdziesz z tej piwnicy

super001.png
Arcymistrz
Opublikowano

Dlatego gram na Ameryce to jeden i najważniejszy powód

Nie ma polaczków a jak są to albo dobrzy albo słabi (ale nie feeduja i nie pisza ks itp,)

No niestety tak jest wbiłem 30 na Europie zagrałem z 7 rankedów i w huja normali to naprawdę na 15lvl na ameryce jest wyzszy poziom niz na 30lvl na europie (ok 60% a 40% potrafi grać)

I nie ma ruskow <3

Opublikowano

Hmmm, ciekawy temat. Powiem wam tak. Na EUW tego nie ma fakt, bo jak polak to ogar (zazwyczaj), ale są Francuzi. Ostatnio miałem jakiegoś gracza, wybrał Malphite, dużo pisać wyglądało na to że jest ogarem. 8 minuta patrzę na staty na topie gdzie on grał. Riven (jego przeciwnik) 6/0. Oczywiście przegrałem, ale ze statami 1/0. Kolejny ranked, Vayne, która posiada w 18 minucie 3 miniony, stoi afk cały czas pod turretem.. ad carry Urgot pod ap i inne debile. Skończyłem grać rankedy już jak przegrałem 5 z rzędu. Muszę kupić całe runki parę postaci i od nowego sezonu zamiatam po chociaż srebro lub złoto polecam takie rozwiązanie :)

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Opublikowano

Z polakami sie wlasnie zajebiscie trolluje : D uwielbiam takie gry, gdzie trafie na 4 polakow premade, wrazenia murowane ^^ Poprostu trza sie przyzwyczaic ;)

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

@Temat:

1 mecz 120 cs w 50 minut

2 mecz 2 IE

Gratz koleszko.

Grasz normale i narzekasz na noobsów? Pograj rankedy, wybij się na jakieś porządne elo, skoro jesteś dobrym graczem.

Opublikowano

Ogółem Polski naród jest "agresywny" i skory do obrazy itd. Dlatego nie lubię grać z Polakami (nie mówię, że źle grają).

Przeważnie obrażają, hejtują, trollują. Cisną po wszystkim, i nie tylko w LoL'u to zaobserwowałem ale także w takich grach jak Comba Arms itp.

Opublikowano

@up zgadzam się z tobą. Grasz też np w Cs'a i zabijesz kogoś to ten od razu "Ty Chu** co kampisz" albo "Kurw* nie mam ogara i masz farta" niestety taka prawda ,że lubimy mówić co nas wkurza choć to drobnostka

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Zgadzam się z autorem czasami jak mam nawet jednego polaka w teamie to wygrywamy.

jak nie ma rusków i polaków i w ch** wygrywamy w pół godziny :)

Opublikowano

mowisz bez flame ale kolego modzie... jak tu nie flejmowac takich kretynow po 1 sapali do ciebie to ile tych gier mozna przejebac przez brak samouczka ja po 30 grach nauczylem sie grac i mialem i tak wiecej wygranych niz przegranych i co ty mi KURWA wyjezdzasz z jakims metkiem mam w dupie czy byles najgorszym czy byles lizodupem czy jakims szachrajem co rozpierdala dzieci po 10 lat w metinie, Ja żaluje ze zaczeles grac w lola 1 kretyn wiecej, jak ty chcesz sie zmierzyc "5v5"co ja vs ty i boty czy jak ?! o.O bo nie rozumiem a co 1v1 nie możesz? bo przepierdolisz? widać po twoich itemkach i statach że soraką na 1v1 bym cię pojechał.....

Żałuj ,że zaczołem grać w lola kolejna osoba która jest lepsza od ciebie i będzie ci cisła w lolu hehe z chęcią się zmierze 1vs1 jutro po 15 napisz mi na pw

pośmieje się z ciebie jak cię słabszy stażem pojedzie

Co do troli którzy tu sapią do budowy postaci i do runek jak na razie gram dla zabicia nudy 5vs5 przedmioty są dopasowane pod pomoc drużynie dlatego nic nie ładuje w hp i obrone,co innego 1vs1 albo jakiś lepszych rozgrywkach ,runy są słabe wiem że powinny być atak i obrona ale nie ładuje kasy w gry już od paru lat.

W tym temacie poczytaliście posty paru troli którzy srają się przed monitorem ,swoją drogą myśle że ze stażem wielu hejtujących tu graczy o wiele bym był lepszy od nich.

Nie wszyscy polacy to cioty ale większość to tak

super001.png
Opublikowano

A według mnie niektórzy (napewno nie większość) polacy to Cioty, którzy drą mordy a reszta siedzi cicho i zwyczajnie gra. Sądzę, że stanowimy jakieś 20-30% populacji serwera EUEN, gdyż jakie inne narodowości mogą tu jeszcze grać? Rumuni,Ukraińcy, Rosjanie, Czesi,Słowacy. Jesteśmy jednym z ludniejszych krajów tej części Europy, więc siłą rzeczy na mecz będzie się spotykać co najmniej 1-3 polaków rozłożonych w obu teamach.

I tak jeszcze co do KS. CO jest lepsze od zfeedowanego championa? Zfeeedowana drużyna. Na prawdę nie bój się odstępować killi, bo jeśli Ty będziesz wszystko zbierał to tylko Ty będziesz zfeedowany i będzie na Ciebie spadał focus. Jeśli zginiesz to drużyna jest w dupie

bo Ty robiłeś dmg, a oni nie mają jak bo dostali 1-3 kille, albo i wcale. A poza tym nie dziw się że mogą Cię za to hatować, bo sądzę że większość osób by się podkurzyła.Zks-ułeś przez przypadek? Przeproś, daj mu następnym razem killa. Co innego pomaganie zabijać a co innego dobijanie. Chciwość nie popłaca.

Chyba, że jest się łapczywą szmatą, która później płacze, że wszystko musi robić sama.....

wikmk9.jpg

Opublikowano

My tu gadamy o normalach, z czego jacyś "wcześni gracze" tacy jak twórca tematu około 400 gier rozegranych. Na rankedach? Jestem w elo hell, normale wygrywam każde jak mi team nie nafeeduje. W normala mam jakoś 700 wygranych do 630 przegranych. Problemem jest wygranie rankedów gdzie nooby są większe jak na normal grach :L

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Specjalista
Opublikowano

yyyy a to ten temat założyłeś żeby ponażekać na Polaków czy pochwalić się dobrymi statami?

nie ma reguły zależy jak wiekowo są dani gracze, wiadomo że nasi młodsi koledzy są mniej stabilni emocjonalnie i przez to wyzywają

masz szczęśćie to trafiasz na dobry team i wygrywacie

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Siema.

Ja uważam że nie wszyscy polacy są ciotami (może większość) ale jak trawisz na ogarnietego polaka to łatwiej bedzie Ci się dogadać niż z obcokrajowcem.

Ale mnie wkurza jak ktoś widzi w nicku litery "PL" np. tak jak ja "OcayPL" i juz wszyscy przezywaja mnie od noobów , ale w wiekszości przypadków sie nie myla ponieważ tak jest. Ale nie można dyskriminować polaków bo jak ktoś widzi polaka w team to myśli " O polak to pewnie bedzie przegrana" ,może i to prawda ale ja już trafiłem na dużo ogarnietych polaków dzieki którym mam winy i często z nimi gram bo wiemy że razem dobrze współpracujemy.

Niedawno niedawno miałem taki przypadek że jakiś obcokrajowiec zaczoł mnie wyzywać za to że jestem polakiem przed grą , ale po meczu zaczoł mnie przepraszać na pw ponieważ wygralismy przezemnie bo tankowałem wszystko i każdego ( gram prawie zawsze tankam ).

Może się myle w tym co pisze ale jak chcecie uniknąć polskich noobów na rankedach to zacznijcie z nimi troche pisać przed meczem, jak jest ogarniety poznacie po samej jego pisowni.

Dlatego proszę o nie myśleniu negatywnie o swoich rodakach.

czekam na następne komentarze dotyczące tego tematu.

Pozdrawiam Ocay.

Opublikowano

Przestań grać w lola, jednego polaka mniej.

Poza tym masz takie same szansę, że trafisz na nooba w swojej, jak i w przeciwnej drużynie. Czyli jeśli jesteś uber pro to powinieneś mieć więcej wygranych niż przegranych.

No i tu też leży problem - masz sporo więcej przegranych niż wygranych = grasz z ludźmi, którzy także więcej przegrali. (takie elo na normalach)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

W sumie to i ja to zauważyłem, że Polacy są bardzo trudni w team play w LoLu :D Ja osobiście nie zawsze przyznaje się, że jestem z Polski i obserwuje innego Polaka w grze :D Czesto właśnie mimo iż jest sam, wyzywa obcokrajowców " Ty kur*o, i ch*j, wypierd*laj" Zawsze mnie to śmieszy bo przecież jak taki anglik może go zrozumieć? Oczywiście jeszcze na koniec obowiązkowo wrzuca "BG" na koniec :)))

Opublikowano

Też miewam tak, że jak polaka mam to lose.

Albo tylko hejtuje, albo troluje...i chuj po grze.

(Ew.jest win jak jest kumpel, i na poważnie gram, a nie ks'ie, ss'a nie raczy napisać itp.)

Grasz normale i narzekasz na noobsów? Pograj rankedy, wybij się na jakieś porządne elo, skoro jesteś dobrym graczem.

Na rankedach, też są retardy...

Najlepiej grać ze squadem, niż solo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...