Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polacy to cio** w lola

lesthat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w koncu wy tez jestescie polakami wiec tez jestescie tymi "ciotami"? po prostu trzeba miec team z kims kto ogarnia bo jak trafi ci sie ciota na rankedzie ktora ma +14 dmga na poczatek z doreanem to wtf sie pytam ale widzialem polaka ktory mial na normalu 30 killi + ja sam twitchem mialem 40 killi + po nerfie

twitchepicstats.png

Jednak raz natrafilem na polakow i zobaczcie jak to sie skonczylo jak off tank carrowal gre... chociaz dosc mocny off tank :D

gpstats.png

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lol. Nie da sie powiedziec ze "polacy sa slabi" bo to nie prawda. Raz trafi sie idiota, a raz geniusz. Nie raz gralem z polakiem, ktory carrowal moj team. Wiec nie placz, kk?

;)

Opublikowano

Kiedy ja jestem z polakami wystarczy ze ja ogarne po za tym zawsze bierzcie tanka jak gracie z nieznajomym polakiem

Opublikowano

Po 1 polacy to mistrzowie obrażania sie nawzajem.

a po 2 gostku twich to noob char nie wiem jak tym mozesz grac

po 3 gram w ta gre jakies 5 miesiecy posyiadam 30 lvl i 500 winow a zagralem tylko 2 rankedy (win) i stwierdziclem ze nie jestem jakims pro graczem wspolczuje jesli przy misiacu grania osadzasz innych , kazdy potrzebuje mniej lub wiecej czasu na ogarniecie postaci , a poza tym obraziles mnie i reszte polakow grajacych w lol-a wiec sie goń .

przepraszam za obraze twicha ale na rankedzie sie go nie zobaczy a na normal game graja nimi goscie ktorzy raczej maja male pojecie o grze.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie się to tylko gra...

To prawda że większość polaków nie umie grać w tą grę , ale są też tacy co radzą z nią sobie doskonale.

Mam z 7 kolegów grających w LOLa i przyznam że jak gram z którymś z nich to masakra.

No np. piszę ,,gankuje topa'' i biję tą irelię a ww z mojej drużyny patrzy się jak ja ginę...

Potem się okazało że to też polak...

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Ja nie wiem czego my się obrażamy, skoro to jest praktyczne w każdym kraju, co wy myślicie ,że np Norweg to taki ogar po 1 grze ? Są słabi i lepsi. Wiadomo polak lubi powyzywać itp. Ale w innych krajach też to jest ,że wychodzą albo wyzywają my po prostu mówimy na siebie bo jesteśmy 1 narodem. Inny kraj może też na forum się wyzywać skąd wiecie :P

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Tylko to nei chodzi o to że Polacy ogólnie to cioty w lola.Tu chodzi o tą pierdoloną mentalność, typu "sksułeś to ci nie pomoge" team w lolu musi sobie nawzajem pomagać i wtedy zawsze wygra.A to co się dzieje na nordicu to tylko zasługa dzieci neo których główna baza jest w Polsce;/

Opublikowano

Tylko to nei chodzi o to że Polacy ogólnie to cioty w lola.Tu chodzi o tą pierdoloną mentalność, typu "sksułeś to ci nie pomoge" team w lolu musi sobie nawzajem pomagać i wtedy zawsze wygra.A to co się dzieje na nordicu to tylko zasługa dzieci neo których główna baza jest w Polsce;/

Po co mam ksowi pomagać ;f Jaj, a tak na serio, teamplay najwazniejszy, jak ci sksuł, to trudno, kill i tak jest dla teamu, a ty masz asyste.

Opublikowano

Moim zdanie większość graczy z polski i rosji jest słabych. To przez wiek graczy, gdzie tu na wschodzie europy kultura jest taka, iż najwięcej graczy- to gracze młodzi, nawet bardzo młodzi. Na zachodzie większość graczy jest starsza, a więc bardziej doświadczona, inetlignenta i zrównoważona. W końcu 18 a 12lat to olbrzymia przepaść.

Podsumowując większa część polskich graczy jest słaba, bo są to ludzie poniżej 14roku życia.

Opublikowano

Też miewam tak, że jak polaka mam to lose.

Albo tylko hejtuje, albo troluje...i chuj po grze.

(Ew.jest win jak jest kumpel, i na poważnie gram, a nie ks'ie, ss'a nie raczy napisać itp.)

Na rankedach, też są retardy...

Najlepiej grać ze squadem, niż solo.

Nom, ale skoro koleś ma czelność nazywać innych graczy pierdolonymi ciotami, to musi reprezentować wysoki poziom, niech więc wbije z 1800 elo i cieszy się gra :]

Opublikowano
Nom, ale skoro koleś ma czelność nazywać innych graczy pierdolonymi ciotami, to musi reprezentować wysoki poziom, niech więc wbije z 1800 elo i cieszy się gra :]
Żeby to nabic to trzeba miec najpierw teamy ogarniete
Opublikowano

Każdy gracz w końcu znajdzie się na takim elo na jakie zasługuje.

Opublikowano

Poprostu trzeba miec mozg i wiedziec jak wycarrowac ;) Jezeli tego nie potrafisz to znaczy, ze to elo jest w sam raz dla ciebie(Zgaduje 900elo noob teamyy?).

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

@2up

A czy Ty wiesz co to słownik? ;S

@TOP

Nie jest tak z każdym, niektórzy grają fajnie, inny własnie chujowo więc w tym problem najlepiej grać duo wtedy fajnie się gra :>

Opublikowano
Poprostu trzeba miec mozg i wiedziec jak wycarrowac ;) Jezeli tego nie potrafisz to znaczy, ze to elo jest w sam raz dla ciebie(Zgaduje 900elo noob teamyy?).
1300 ;x

YYY.Odkad jestem na wescie to mam normalne teamy;

Opublikowano

1300 ;x

YYY.Odkad jestem na wescie to mam normalne teamy;

1300 to jeszcze taki okres, gdzie pickujesz shaco i kazdy sra w gacie.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...